Bæredygtig ferie

Vi er vilde med “grønne” feriesteder. Der, hvor det bæredygtige er i højsædet. Der, hvor miljøet og naturen er i højsædet, hvor man dyrker til egen produktion, og spiser kun de råvarer der er på sæson også kaldet 0-kilometer konceptet.  

Det betyder, at du får superfrisk og utrolig lækkert mad lige fra nærområdet, hvilket giver sund fornuft i CO2 regnskabet. Italienerne i de små byer, går meget op i at støtte det lokale. Både hvad der angår mad, men også materialer til bygninger osv. De handler og støtter lokalt, og ubevidst gør at du kan holde en bæredygtig ferie.  

Når vi vælger bolig er det dig som gæst der er første prioritet, men vi har også for øje at stedet gerne må være bæredygtige, i hvert fald bare lidt. Det kan fx være hvis de har fokus på at reducere energiforbruget. Det kan være i form af solceller, natur-swimmingpool, økologi, lokale boligmaterialer eller el-lader til elbilen.

Allerhelst skal energireduktion tænkes hele vejen rundt, men lidt har også ret. 

Så når du booker en bæredygtig ferie, er du med til at støtte op om deres sted og lokalsamfundet. 

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Il Pozzo +

På tur ude i det naturskønne Toscana finder vi Il Pozzo, som er et super autentisk feriested, hvor der bliver produceret både vin og olivenolie af værtsfamilien. Hvis det bliver for roligt er der rig mulighed for at prøve kræfterne af med det toscanske køkken både på egen hånd og med værtsfamilien. Podere Il Pozzo består af fire bygninger, hvori der er indrettet 9 ferieboliger.

Toscana