Hold en mere bæredygtig ferie

Hos Local Living ønsker vi at inspirere til at holde ferie med en større omtanke for miljøet. Derfor har vi udvalgt ferieboliger, hvor der er taget et valg om nogle mere bæredygtige initiativer, så det bliver nemmere at støtte op om en grønnere klode på ferien. Ønsker du at bidrage til en grønnere omstilling på ferien? Så tag et kig på vores rejser, vi udbyder hos Local Living.

Lokal produktion af råvarer giver smagfulde madoplevelser

Vi er vilde med en ferie, hvor der er tænkt over ikke at slide for meget på miljøet. Der, hvor naturen er i centrum, hvor man dyrker til egen produktion og kun spiser de råvarer, der er i sæson.  

At spise de råvarer, der er i sæson, giver samtidig en langt mere autentisk og smagfuld oplevelse, og du kan nyde de lokale delikatesser med god samvittighed. Her får du superfrisk og utrolig lækker mad lige fra nærområdet. Der er intet som italiensk madlavning – særligt ikke den lokalt producerede slags. Italienerne i de små byer går meget op i at støtte det lokale, både hvad angår mad, men også materialer til bygninger osv. De handler og støtter lokalt, hvilket også sikrer, at du kan holde en ferie med større omtanke for miljøet helt uden at tænke over det.  

Læs mere..

Boliger med omtanke for miljøet

Alle Local Livings ferieboliger er nøje udvalgt af os, og vi besøger dem så ofte som muligt. Når vi vælger bolig, er det dig som gæst, der er første prioritet, men vi har også for øje, at stedet rigtig gerne må have omtanke for miljøet. Det kan eksempelvis være gennem et initiativ, hvor stedet har fokus på at reducere energiforbruget. Det kan være i form af solceller, natur-swimmingpool, økologi, lokale boligmaterialer eller el-lader til elbilen. Allerhelst skal energireduktion tænkes hele vejen rundt, men lidt har også ret. Tager vi selv stilling til at medvirke til en grønnere omstilling ved bare nogle små ændringer, så er det nemlig også langt bedre end ikke at gøre noget.

Når du booker en ferie hos os, så er du med til at støtte op om stedet og lokalsamfundet i området omkring din valgte bolig.    

Book en mere miljøvenlig rejse hos Local Living

En ferie med omtanke for miljøet behøver ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller store oplevelser. Vælger du en feriebolig, hvor der er taget nogle mere miljøvenlige valg, så støtter du samtidig op om en grønnere udvikling. Nyd et lækkert italiensk måltid fyldt med lokalt producerede råvarer, som giver skønne smagsoplevelser på ferien.

Du kan også vælge at rejse med tog til Italien, hvis du vil have en større omtanke for miljøet på ferien. En afslappende togtur til Italien byder på masser af smukke udsigter, så det er bare med at nyde de unikke landskaber, der ændrer sig fra marker, alper og fine byer gradvist, mens du kører sydpå.

 

Tag på en ferie fyldt med oplevelser, som I sent kommer til at glemme. Mærk det ægte autentiske Italien folde sig ud og få øjnene op den grønne omstilling under sydens sol.

Se vores bæredygtige ferieboliger

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Ingen resultater af din søgning

Det kan skyldes:

  • ikke muligt at booke den ønskede periode (husk at det oftest er lørdag – lørdag i højsæsonen)
  • ingen ledige ferielejligheder i perioden
  • ingen ledige ferielejligheder på det ønskede sted
  • ingen ledige ferielejligheder i den ønskede kategori

Vær venlig at gentage søgningen og at ændre dine kriterier.