Familieferie med børn i Italien

Familieferie med børn i Italien

Hold familieferie i autentiske og italienske rammer, der samtidige er hyggelige og afslappende.

Når i skal på familieferie, så kan det være svært at få opfyldt alle ønsker. Især hvis I har børn med, der gerne vil være i fuld sving med lidt mere end at bade i poolen. De vil måske også gerne have en chance for at møde andre børn. Find netop dét sted som har aktiviteter, der passer jer. Det kan være cykleture i de Italienske bakker, fodbold- eller tennisbaner indenfor i området. Eller hvad helt andre og nye tiltag som vores lokale landsteder finder på?

Vi har samlet de mest børnevenlige landsteder lige her, og så er det op til jer at finde det sted, der passer jer bedst til jeres familieferie. Det er netop vigtigt, at børnene føler sig tilpas før de voksne også kan slappe af. Så vores børnevenlige steder er stadige små, Local Living-autentiske steder, hvor I kan opleve den italienske hverdag tæt på. Det er vores ambition, at lade vores gæster opleve den fortryllende Italienske atmosfære som man husker længe efter, og dette gælder også for gæster i børnehøjde.

Vi har årelang – og personlig – erfaring med, at vores børnevenlige landsteder er meget populære, og at de mange aktiviteter måske alligevel ikke var så vigtige, når nu poolen indbyder, og familien lokker med et kortspil, badminton eller et hyggeligt alternativ. Med andre ord – familieferie som i de gode gamle dage. I øvrigt er der vandlande (især ved kysten), parker og børnevenlige museer, som jeres børn vil kunne lide.

Hvis der er nogle aktiviteter I gerne vil have undersøgt på forhånd eller efterspørger specifik, så tag endelig kontakt til os. Vi bestræber os altid på at skabe rammerne for den perfekte familieferie og det vil vi så gerne vise jer!

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Agriturismo La Speranza +

Her har vi vort mest børnevenlige sted. Optimalt pga. de mange aktiviteter for børnene (pool, tennis, cykler og legeplads) i kombination med nærheden til havet, hvor der er de dejligste sandstrande og mulighed for at leje båd. Skynd jer at booke - der er rift om lejlighederne! På stedet dyrkes oliven og familien har sin egen vinproduktion.

Børnevenligt og hyggeligt

Tennisbane og gode cykler

Meget gæstfrie ejere, der skaber god stemning

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Casa Lamate

Villa til 8 - 10 personer i smukke omgivelser i det sydlige Toscana

God plads til 10 personer i hyggelig stenvilla med masser af charme

Perfekt beliggenhed med fantastisk udsigt

Tæt på restauranter og mindre by

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Casa al Bosco

Søger I et feriested med verdens bedste udsigt og søde, imødekommende ejere, så er dette stedet for jer. 3 lejligheder med egne terrasser. 

Kun 3 lejligheder og masser af plads

Stor terrasse med favorabel udsigt

Ideel pool og endnu mere fortryllende udsigt

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Tenuta Il Giardino Lucca

Tenuta Il Giardino villa til 12 personer med smukt anneks og vinterhave. Beliggende i en hyggelig lille italiensk by, kort afstand til mageløs natur og kulturelle storbyer.

Gode udeområder med stor pool

Tilhørende anneks med vinterhave 

Tæt på indkøb og restauranter

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Grumo +

Grumo er en hyggelig og ægte italiensk villa med plads til 5 - 6 personer, og er beliggende i smukke omgivelser i Toscana med kort afstand til storbyer. Villaens private pool skaber rammerne for ren afslapning, imens man nyder udsigten over de toscanske bjerge. 

Smukt beliggende i skønne omgivelser

Charmerende villa med pool og mange terrasser

God afstand til historiske storbyer

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Borgo Collelungo

Borgo Collelungo har 16 ferielejligheder, og er omgivet af en meget smuk, åben have og stor pool med den mest mageløse udsigt, vi har set til dato. Masser af græsplæne. Egen produktion af olie og vin. Gode fællesarrangementer.  

Smukt poolområde med fantastisk udsigt

Lyse og behagelige lejligheder

Meget venlige og gæstfrie ejere

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

La Pergola Cortona

Villa til 8 - 10 pers. 4 soveværelser + 6 badeværelser.

Dette er en hyggelig landvilla på 350 m2, som ligger fredfyldt med udsigt over kuperet landskab. Der er 5 km til den charmende landsby Cortona og gåafstand til restaurants og indkøb. 

Smukke og fredelige omgivelser

Mulighed for udflugter til kunstbyer

Plads til store familier

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Duca di Castelmonte

Charmerende feriested med lejligheder og swimmingpool tæt ved Trapani. Der er en skøn restaurant, og man kan deltage i madlavningskurser. 

 

 

Mulighed for halvpension

Meget venligt og hjælpsomt personale

Godt udgangspunkt for dagsture

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Sicilien

Villa Pineta +

Villa Pineta med 4 lejligheder med private terrasser, fordelt over 3 plan. Placeret i en fyrreskov, 300 meter fra badeby, havet og 13 km. fra Bolgheri, en dejlig vinby.

Adgang til privat strand

Kun fire lejligheder

Gratis guidet rundtur af ejerne

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana