Familieferie med børn i Italien

Hold familieferie i autentiske og italienske rammer

Når I skal på familieferie, så kan det være svært at få opfyldt alle ønsker. Især hvis I har børn med, der gerne vil være i fuld sving med lidt mere end at bade i poolen. De vil måske også gerne have en chance for at møde andre børn. Find netop dét sted som har aktiviteter, der passer jer. Det kan være cykleture i de Italienske bakker, fodbold- eller tennisbaner indenfor i området. Eller hvad helt andre og nye tiltag som vores lokale landsteder finder på?

Vi har samlet de mest børnevenlige landsteder lige her, og så er det op til jer at finde det sted, der passer jer bedst til jeres familieferie. Det er netop vigtigt, at børnene føler sig tilpas før de voksne også kan slappe af. Så vores børnevenlige steder er stadige små, Local Living-autentiske steder, hvor I kan opleve den italienske hverdag tæt på. Det er vores ambition, at lade vores gæster opleve den fortryllende Italienske atmosfære som man husker længe efter, og dette gælder også for gæster i børnehøjde.

Vi har årelang – og personlig – erfaring med, at vores børnevenlige landsteder er meget populære, og at de mange aktiviteter måske alligevel ikke var så vigtige, når nu poolen indbyder, og familien lokker med et kortspil, badminton eller et hyggeligt alternativ. Med andre ord – familieferie som i de gode gamle dage. I øvrigt er der vandlande (især ved kysten), parker og børnevenlige museer, som jeres børn vil kunne lide.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Agriturismo La Speranza +

Her har vi vort mest børnevenlige sted. Optimalt pga. de mange aktiviteter for børnene (pool, tennis, cykler og legeplads) i kombination med nærheden til havet, hvor der er de dejligste sandstrande og mulighed for at leje båd. Skynd jer at booke - der er rift om lejlighederne! På stedet dyrkes oliven og familien har sin egen vinproduktion.

Børnevenligt og hyggeligt

Tennisbane og gode cykler

Meget gæstfrie ejere, der skaber god stemning

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Duca di Castelmonte

Charmerende feriested med lejligheder og swimmingpool tæt ved Trapani. Der er en skøn restaurant, og man kan deltage i madlavningskurser. 

 

 

Mulighed for halvpension

Meget venligt og hjælpsomt personale

Godt udgangspunkt for dagsture

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Sicilien

Antico Casale Rodilosso

Nær middelalderbyen Montaione ligger 11 skønne lejligheder i forskellig størrelse i et vidunderligt skovområde; her er privatliv, ro og fred nogle af de væsentligste værdier, som Rodilosso sætter i højsædet.

11 smagfuldt indrettede lejligheder i en smuk natur

Masser af ro og fred

Godt udgangspunkt for udflugter i Toscana

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Poggiovalle Tenuta Italiana

I Umbriens grønne hjerte ligger Tenuta Poggiovalle med 20 lejligheder i forskellig størrelse, 2 pool, tennisbane, fodboldbane og masser af spændende aktiviteter på stedet

Sofistikeret bondegårdsferie

Skøn udsigt uanset hvor du befinder dig

Ridning, tennisbane, bordtennis og 2 pools

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Umbrien

Il Pozzo +

På tur ude i det naturskønne Toscana finder vi Il Pozzo, som er et super autentisk feriested, hvor der bliver produceret både vin og olivenolie af værtsfamilien. Hvis det bliver for roligt er der rig mulighed for at prøve kræfterne af med det toscanske køkken både på egen hånd og med værtsfamilien. Podere Il Pozzo består af fire bygninger, hvori der er indrettet 9 ferieboliger.

Ægte italiensk mama i køkkenet

Køkkenhave med frugt og grønt ad libitum

Gode ferielejligheder med egen terrasse

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Podere Lupinati

Podere Lupinati har i alt 5 lejligheder med plads fra 2-6 personer og er beliggende med den smukkeste udsigt over vinmarker og omgivet af olivenlunde. Det er unikt placeret, i hjertet af Toscana, tæt på mange spændende kunstbyer som er værd at besøge. 

Beliggende i hjertet af Toscana i Chianti

Betagende udsigt fra ejendommen

Meget charmerende ejendom med helt special stemning

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Belmonte Vacanze

Belmonte er et stort og aktivt sted med 29 ferieboliger med aircon, internet og opvaskemaskine. Der er ikke sparet på komforten her! Desuden kan I tage på ridetur, spille tennis, leje cykler og udforske de 3 afmærkede ruter i området. I bor med mageløs udsigt mellem Volterra, San Gimignano og Montaione. 

Ideelt sted til aktive familier

Smukke omgivelser - udsigten stopper aldrig

A/C og internet i alle lejligheder

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Le Rondini

Le Rondini er et roligt og dejligt landsted i Umbrien med udsigt over landskabet og bjergene ved Assisi.

Meget passioneret værtspar

Dejligt poolområde og stor legeplads

Fri ankomstdag hele året

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Umbrien

Cascina Toetto +

Charmerende og rummelig villa til op til 14 gæster med infinity pool og en utrolig udsigt. Villaen indeholder 7 soveværelser og 7 badeværelser.

Fantastisk udsigt over natur og vinmarker

Gåafstand til lokal restaurant

Storslået infinity pool

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Norditalien