Få en skøn ferie i Ligurien

Her på siden finder du håndplukkede ferieboliger når du skal holde ferie i Ligurien regionen. Alle boliger er nøje udvalgt af os hos Local Living!

Ligurien er helt speciel

Ligurien er helt speciel på den måde, at regionen ligger med bjerge på den ene side og vand på den anden.

Du vil finde et hav af forskellige krydderier som man dyrker her i regionen. Blomster er dog også det helt store must! De er smukke og en fryd for et hvert øje. I køkkenet i Ligurien finder du ofte fisk, fordi de ligger så tæt på havet. Du vil også opleve, at de er super gode til at lave og tilberede fisk! Så husk og prøv det, hvis I skal ud og spise en aften når i er i Ligurien.

Hvis I har specielle ønsker for jeres feriebolig i Ligurien, har i mulighed for at krydse dette af under “Mine ønsker” og meget mere, på denne måde kan vi finde den perfekte feriebolig til jer. Hvis der er noget som du mangler eller har andre spørgsmål så kontakt os på info@localliving.dk

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Agriturismo Cascina Trevo

Agriturismo Cascino Trevo er en landejendom der tilbyder i alt 5 lejligheder og 4 værelser. På stedet er det muligt at opleve en masse aktiviteter, men også tæt ved er det muligt at opleve en masse forskellige byer eller slappe af ved havet. 

Ideel placering kun 3,6 km fra havet

En unik oplevelse for kontakt med naturen og dyr

Morgenbuffet og middage med lokal mad

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Ligurien

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Landsted tæt på Cinque Terre (under 1/2 time med tog)

Kort afstand til havet med skøn sandstrand og kystbyer

Gåafstand til nærmeste by, Sarzana, med restauranter og butikker

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Ligurien