Ferie i Ligurien

Få en skøn ferie i Ligurien

Her på siden finder du håndplukkede ferieboliger når du skal holde ferie i Ligurien regionen. Alle boliger er nøje udvalgt af os hos Local Living! Ligurien er helt speciel på den måde, at regionen ligger med bjerge på den ene side og vand på den anden. Du vil finde et hav af forskellige krydderier som man dyrker her i regionen. Blomster er dog også det helt store must! De er smukke og en fryd for et hvert øje. I køkkenet i Ligurien finder du ofte fisk, fordi de ligger så tæt på havet. Du vil også opleve, at de er super gode til at lave og tilberede fisk! Så husk og prøv det, hvis I skal ud og spise en aften når i er i Ligurien.

Hvis I har specielle ønsker for jeres feriebolig i Ligurien, har i mulighed for at krydse dette af under “Mine ønsker” og meget mere, på denne måde kan vi finde den perfekte feriebolig til jer. Hvis der er noget som du mangler eller har andre spørgsmål så kontakt os på info@localliving.dk

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Pilgrimsvandring i Ligurien - 7 dage

Pilgrimsvandring ad smukkeste rute gennem det østlige Ligurien fra maleriske Sestri Levante gennem hele Cinque Terre. Fra by til by gennem kuperet terræn. Virkelig en vandretur til dig, der elsker udfordring og masser af wow. 

7 dage på egen hånd med udførlig turbeskrivelse

Lokale oplevelser skræddersyet til Local Living gæster

Oplev Cinque Terre fra ende til anden

Vandring gennem et unikt Unesco område

Charmerende byer og enestående naturoplevelser

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Ligurien

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Landsted tæt på Cinqueterre

Kort afstand til havet med skøn sandstrand og kystbyer

Gåafstand til nærmeste by

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Ligurien

Casavacanze I Cormorani

Et stort, velholdt resort med 45 lejligheder i et stille område i udkanten af Loano i Ligurien. Her er I ca. 1000 m fra havet og bykernen, og der er ca. 600 m. til de nærmeste butikker. 

Meget børnevenligt

Kort afstand til stranden

Resort med lækkert poolområde

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Ligurien