Få en skøn ferie i Ligurien

Her på siden finder du håndplukkede ferieboliger når du skal holde ferie i Ligurien regionen. Alle boliger er nøje udvalgt af os hos Local Living!

Ligurien er helt speciel

Ligurien er helt speciel på den måde, at regionen ligger med bjerge på den ene side og vand på den anden.

Du vil finde et hav af forskellige krydderier som man dyrker her i regionen. Blomster er dog også det helt store must! De er smukke og en fryd for et hvert øje. I køkkenet i Ligurien finder du ofte fisk, fordi de ligger så tæt på havet. Du vil også opleve, at de er super gode til at lave og tilberede fisk! Så husk og prøv det, hvis I skal ud og spise en aften når i er i Ligurien.

Hvis I har specielle ønsker for jeres feriebolig i Ligurien, har i mulighed for at krydse dette af under “Mine ønsker” og meget mere, på denne måde kan vi finde den perfekte feriebolig til jer. Hvis der er noget som du mangler eller har andre spørgsmål så kontakt os på info@localliving.dk

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Villa Giada Holiday Club +

Villa Giada er et ferieparadis for børnefamilier, der gerne vil have både pool og sandstrand. Det ligger tæt på en god restaurant og mange aktiviteter for børnene. Der er ca. 2,5 km til stranden ved Imperia. Rigtig hyggeligt og frodigt sted. 

Stor legeplads og tennis

Restaurant med udeservering og udsigt

Spændende udflugtsmål 

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Ligurien

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Landsted tæt på Cinque Terre (under 1/2 time med tog)

Kort afstand til havet med skøn sandstrand og kystbyer

Gåafstand til nærmeste by, Sarzana, med restauranter og butikker

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Ligurien

Casavacanze I Cormorani

Et stort, velholdt resort med 45 lejligheder i et stille område i udkanten af Loano i Ligurien. Her er I ca. 1000 m fra havet og bykernen, og der er ca. 600 m. til de nærmeste butikker. 

Meget børnevenligt

Kort afstand til stranden

Resort med lækkert poolområde

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Ligurien