Kør-selv ferie Italien

Har I en drøm om en autentisk ferie i Italien? - så er I nu tættere på end nogensinde! Vi har nemlig nøje udvalgt mere end 1500 ferieboliger og villaer til jer, og det er i høj grad ideelt til jer, der gerne vil køre i egen bil på ferie
leje en bil i Italien

Kør-selv ferie?

I kør-selv feriepakken fra Local Living indgår:

 • et ophold på et ægte Local Living landsted eller i en dejlig villa
 • en kørselsvejledning helt frem til jeres Local Living destination
 • praktiske informationer i forbindelse med køreturen
 • en guide til det italienske køkken
 • personlig bistand

I sørger selv for transporten fra Danmark og frem til bestemmelsesstedet. En kør-selv ferie er billig og fleksibel, og du har din egen bil med hele vejen og hjem igen. Det betyder, at I kan hjemtage dejlige italienske delikatesser og vin.

I kører derefter til jeres feriebolig uden kedelige overraskelser, for vi har personligt været der i forvejen, og vi har sikret os, at stedet lever op til vores kritiske krav.

rejseguide Italien

Afstande fra den danske grænse

Firenze 1.577 km
Siena 1.649 km
Perugia 1.743 km
Asti 1.390 km
Genova 1.411 km
Como 1.227 km
Rom 1.825 km

 

arrangere ture Italien

Huskeseddel til kør-selv ferie til Italien

 • I skal have det røde SOS kort med på turen. Hvis I ikke har det liggende i bilen allerede, skal I bestille det hos jeres forsikringsselskab. Det er ikke et krav at medbringe det grønne forsikringsbevis på kør-selv rejser indenfor EU. Hvis I ønsker at medbringe det alligevel, kan I bestille det hos jeres forsikringsselskab
 • I skal også huske jeres blå sygesikringskort
 • Medbring gule veste til alle i bilen. Disse skal bruges ved evt. uheld. Danskere med problemer efter biluheld i udlandet kan ringe direkte til SOS International +45 70 10 50 50 (24-timers alarmtelefon)
 • Husk, at I ikke må køre i centrum af Firenze, Siena og Pisa mv., da der er ”miljøzoner”, hvor man skal have specialtilladelse til at køre. I får en bøde for at køre i disse markerede områder. Bøderne bliver sendt til Danmark. Der er også bøde for at parkere udenfor parkeringsbåse og til gene for trafikken, for at tale i håndholdt mobiltelefon og for at køre uden sikkerhedsbælte
  Promillegrænsen i Italien er 0,5 – dog er grænsen for bilister med under 3 års køreerfaring 0,0

Overnatning undervejs

Ønsker I at overnatte undervejs til Italien, har vi her nogle forslag til hoteller, der ligger nogle kilometer væk fra motorvejen, og dermed lidt billigere end motorvejshotellerne. At de så også er hyggelige, er bare yderligere en fordel.

I kan også bruge Google kortet ved at zoome ind på kortet i det område, I forventer at skulle overnatte i. Så vises hotellerne med link til bestilling.