Rejseforsikring Italien

Rejseforsikring er ofte et område, som er vanskeligt at overskue. Der er mange forskellige udbydere på markedet, som både tæller deciderede rejseforsikringsselskaber, almindelige forsikringsselskaber og kreditkortudbydere.

Hvilken forsikring der passer til dig på din Local Living rejse til Italien – afhænger af dine rejsevaner, og hvor du i verden du rejser. Forbrugerrådet har lavet en oversigt over, hvad du skal tænke på, for at få overblik over dit forsikringsbehov.

Forbrugerrådets bedste råd til danskere, som ikke har helt styr på rejseforsikringen, er:

1. Rejser du meget eller lidt?

2. Rejser du oftest inden for Europa?

3. Er du aktiv på din ferie?

Gå alle dine forsikringspapirer igennem, og lav et overblik til dig selv. Du behøver kun gøre det én gang, og så kan du opgradere, hvis du skal noget ekstraordinært.

Husk, at du kan være forsikret på mange forskellige måder. F.eks. kan du gennem din arbejdsgiver, være dækket af en kollektiv gruppeulykkesforsikring, der også dækker din fritid.

Hvis du er i tvivl om valg af forsikringer på rejsen, er her en samlet oversigt over forsikringmulighederne for din private ferierejse til Italien.

En af fordelene ved at købe rejse gennem et udlejningsbureau som Local Living er, at vi har lavet en god aftale med vores underleverandør, Gouda, som er et forsikringsselskab, vi varmt kan anbefale. 

Her er et link til Gouda , og du kan klikke her og gå videre til deres hjemmeside, hvor du kan booke den perfekte forsikring til din næste rejse.

Når du rejser til Italien skal du bestille et blåt sygesikring, hvis du vil være dækket af det offentlige sundhedssystem. Det blå sygesikring giver dig ret til at modtage behandling på offentlige hospitaler, og hos læger og tandlæger der er dækket af den offentlige sygesikring i Italien.

Afbestillingsforsikring Italien

Vi har valgt at have en aftale med Gouda om afbestillingsforsikring. Forsikringen skal tegnes ved bestilling af rejsen og senest ved indbetaling af depositum. 

Ved tegning af afbestillingsforsikring hos Gouda, er I sikret, hvis:

 • du eller andre rejsedeltagere bliver ramt af sygdom eller tilskadekomst
 • der opstår alvorlig sygdom eller dødsfald i din nærmeste familie
 • ferien har et specifikt formål, fx golf eller lystfiskeri, og du ikke kan fuldføre denne aktivitet pga. uheld eller sygdom
 • din bolig bliver udsat for indbrud eller brand
 • du bliver indkaldt som vidne i en retssag eller til aftjening af værnepligt
 • du bliver gravid efter køb af rejsen, og graviditeten ifølge lægelig vurdering betyder, at din rejse ikke kan gennemføres
 • du som studerende ikke består eksamen eller på grund af akut sygdom må melde afbud til eksamen, og derfor skal til reeksamination
 • du bliver skilt/separeret eller ophører samliv
 • der forekommer bedrageriske handlinger eller overenskomststridig arbejdsnedlæggelse i egen virksomhed
 • du bliver opsagt og skal påbegynde nyt job tæt på afrejsetidspunktet
 • du skal på „kør selv ferie” og din bil går i stykker

Vi har lavet en aftale med Gouda, fordi de udbyder konkurrencedygtige forsikringer – både afbestilling og rejseforsikringer. Du kan læse om dækning og priser samt bestille din forsikring ved at klikke på linket her.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Bestil din rejseforsikring hos Gouda forsikring her

Bestil din afbestillingsforsikring hos Gouda forsikring her