Vingårdsferie

Drømmer du om en uforglemmelig ferie, er en vingårdsferie i Italien noget for dig. Italien er kendt for mange ting, men de er særligt kendt for at producere vine i verdensklasse, som mange nyder at skænke op i vinglasset. På en vingårdsferie i Italien kommer du helt tæt på det sted, hvor de lækre vine bliver produceret. Her deler ejerne med glæde ud af sin viden om vin, teknikker og landbrug, der skaber en sjælden og oplevelsesrig stemning, som du altså holder ferie i. Foruden viden om vin får du også naturskønne omgivelser, autentisk stemning og en unik ro omkring dig, der får dig til at slappe af – og holde rigtig ferie.

Skriv til os med dine ønsker på info@localliving.dk

Læs mere..

Hos Local Living skræddersyr vi din vingårdsferie og finder lige det sted, der falder i din smag, og som byder på de kvaliteter, du foretrækker samt opfylder selv dine største forventninger. Vi har et unikt udvalg af vingårde i Italien, hvor du kan holde ferie – og nyde noget af det bedste, Italien har at byde på: Natur, historie, mad og selvfølgelig vin. Når du vælger at tage på vingårdsferie, kan du være sikker på, at du kan pakke uforglemmelige oplevelser med ned i tasken, når du tager hjem.

Skab minder for livet – tag på ferie på en vingård i Italien

Mange danskere foretrækker Italien som rejsemål. Og det er der gode grunde til. Italien byder på kvaliteter som mad, historie, kultur, klima, natur, sport, mode og biler. Og der er sikkert mere på tegnebrættet. Vin er dog ofte en favorit, når det kommer til darlings fra støvlelandet, og tanken om at bo på en rustik vingård, er en tanke, der tiltaler mange. Og som altså ikke bare behøver at være en tanke. At holde ferie på en vingård kan nemlig blive en realitet. En god en af slagsen. Hos Local Living kan du se alle vores vingårde igennem, der lever op til selv de højeste standarder og de største drømme om en unik ferie på en gård i Italien.

Flere af gårdene er gennemrenoverede, men med respekt for de historiske detaljer og omgivelser. Du får derfor stadig en autentisk oplevelse, der dog bærer præg af nutidig luksus og afslapning. Mange af gårdene har separate lejligheder med egen indgang, hvor der er plads til flere mennesker. Du har altså rig mulighed for at tage på vingårdsferie som både familie og vennepar, der ønsker plads at boltre sig på. Flere af vingårdene er placeret tæt på historiske byer, hvor der er mulighed for at få endnu flere oplevelser til bagagen.

Vingårdsferie: Grib muligheden for en unik ferie

En vingårdsferie inviterer til ro, nærvær og uforglemmelige oplevelser. Nogle vil mene, at det er en ferie, der rimer på romantik, og det er det skam også, men det er mere end det. En vingårdsferie er for både familier, ægtepar og venner, der har et ønske om at holde en unik ferie sammen.

Når du tager på vingårdsferie, er det meget naturligt, at du skal have interesse for vin. Du skal have lysten til at lære om vin, og se hvordan druerne bliver til læskende lækkerier. Men der er også rig mulighed for andre oplevelser og aktiviteter på en vingård i Italien. Ser du nærmere på vores udvalg af vingårde, vil du hurtigt se, at de fleste har en lækker swimmingpool. Her er der plads til at svømme et par baner, køle ned og have en hyggelig stund i varmen. Nogle af gårdene har også tennis- og golfbaner, der giver de aktive i familien mulighed for at slå sig løs. Mange ejere af vingårdene tilbyder også aktiviteter som for eksempel kokkeskole, udflugter til nærliggende byer og vandreture i den smukke natur. Se vores udvalg af vingårde igennem, og drøm dig til en magisk ferie, der meget snart kan gå i opfyldelse.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Castello di Modanella +

Castello di Modanella er et fornemt vinslot beliggende midt i Toscana lidt øst for Siena. Slottet er stedets midtpunkt med dejlig restaurant og vinkælder, mens ferieboligerne ligger spredt i området max. 1 km fra slottet.

Toscana

Streda Belvedere

Vingård lige udenfor Vinci og i de smukkeste omgivelser. Masser af komfort til rimelig pris. Mød også her ægte italiensk gæstfrihed og storslået udsigt.     
Toscana

Tenuta di Sticciano

Hyggeligt typisk toscansk landsted med 15 charmerende ferielejligheder nær Firenze. Lille pool og legerum til børnene. Økologisk produktion af olivenolie og honning og mulighed for at få frisk morgenbrød leveret hver morgen.

Toscana

Poderi Arcangelo

Mellemstort vingård med egen restaurant, smukkeste poolområde, tæt på San Gimignano. 
Poderi Arcangelo producerer selv biologisk vin, olivenolie og forskellige grønsager. En stor del anvendes i deres eget køkken, der servicerer restauranten, der har både udendørs og indendørs servering.
Toscana