Fantastisk vingårdsferie i Italien

Ferie, vin og god mad hører sammen

Drømmer du om en uforglemmelig ferie, er en vingårdsferie i Italien noget for dig. Italien er kendt for mange ting, men de er særligt kendt for at producere vine i verdensklasse, som mange nyder at skænke op i vinglasset. På en vingårdsferie i Italien kommer du helt tæt på det sted, hvor de lækre vine bliver produceret. Her deler ejerne med glæde ud af sin viden om vin, teknikker og landbrug, der skaber en sjælden og oplevelsesrig stemning, som du altså holder ferie i. Foruden viden om vin får du også naturskønne omgivelser, autentisk stemning og en unik ro omkring dig, der får dig til at slappe af – og holde rigtig ferie.

Skab minder for livet – tag på ferie på en vingård i Italien

Mange danskere foretrækker Italien som rejsemål. Og det er der gode grunde til. Italien byder på kvaliteter som mad, historie, kultur, klima, natur, sport, mode og biler. Og der er sikkert mere på tegnebrættet. Vin er dog ofte en favorit, når det kommer til darlings fra støvlelandet, og tanken om at bo på en rustik vingård, er en tanke, der tiltaler mange. Og som altså ikke bare behøver at være en tanke. At holde ferie på en vingård kan nemlig blive en realitet. En god en af slagsen. Hos Local Living kan du se alle vores vingårde igennem, der lever op til selv de højeste standarder og de største drømme om en unik ferie på en gård i Italien.

De fleste vingårde er gennemrenoverede med respekt for de historiske detaljer og omgivelser. Du får derfor stadig en autentisk oplevelse, der dog bærer præg af nutidig luksus og afslapning. Mange af gårdene har separate lejligheder med egen indgang, hvor der er plads til flere mennesker. Du har altså rig mulighed for at tage på vingårdsferie som både familie og vennepar, der ønsker plads at boltre sig på. Flere af vingårdene er placeret tæt på historiske byer, hvor der er mulighed for at få endnu flere oplevelser til bagagen.

Vingårdsferie: Grib muligheden for en unik ferie

En vingårdsferie inviterer til ro, nærvær og uforglemmelige oplevelser. Nogle vil mene, at det er en ferie, der rimer på romantik, og det er det skam også, men det er mere end det. En vingårdsferie er for både familier, ægtepar og venner, der har et ønske om at holde en unik ferie sammen.

Når du tager på vingårdsferie, er det meget naturligt, at du skal have interesse for vin. Du skal have lysten til at lære om vin, og se hvordan druerne bliver til læskende lækkerier. Men der er også rig mulighed for andre oplevelser og aktiviteter på en vingård i Italien. Ser du nærmere på vores udvalg af vingårde, vil du hurtigt se, at de fleste har en lækker swimmingpool. Her er der plads til at svømme et par baner, køle ned og have en hyggelig stund i varmen. Nogle af gårdene har også tennis- og golfbaner, der giver de aktive i familien mulighed for at slå sig løs. Mange ejere af vingårdene tilbyder også aktiviteter som for eksempel kokkeskole, udflugter til nærliggende byer og vandreture i den smukke natur. Se vores udvalg af vingårde igennem, og drøm dig til en magisk ferie, der meget snart kan gå i opfyldelse

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Streda Belvedere

Vingård lige udenfor Vinci og i de smukkeste omgivelser. Masser af komfort til rimelig pris. Mød også her ægte italiensk gæstfrihed og storslået udsigt.     

Tilbagevendende favorit hos gæster

Meget passioneret ejer

Egen produktion af vin og olie

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Fattoria I Bonsi

Mere toskansk bliver det næppe. Skønt sted, der emmer af atmosfære. Herregård med tilhørende 6 store lejligheder alle med terrasser. Vin- og olieproduktion i hovedbygningen.

Lækkert poolområde

Ejerne bor selv i hovedbygningen

Egen produtkion af vin og olie

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Casale Il Poggetto

Villa til 14 - 19 pers. i 7 dobbeltværelser og 5 badeværelser. 

Består af 3 lejligheder i selvstændigt hus (helt ugeneret) på den betydningsfulde vingård Pieve de' Pitti lidt syd for Pisa. Skøn stemning her midt i vinmarken og dejlig countrystyle. Gode vin- og oliesmagninger. Her er I i de bedste hænder!

Ideel for flere familier, der rejser sammen

Egen produktion af vin

Godt beliggende til cykelture

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Il Giglio +

Hyggeligt lille landsted med en af de flotteste pools, vi har set. De 3 gode lejligheder med fint udendørsområde er ejet af en prominent familie, der producerer vin og olie. Vinsmagning i villaen er en del af oplevelsen her.

Kun 3 store lejligheder og masser af plads

Gåafstand til den lille by

Smukt beliggende pool

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Poderi Arcangelo

Mellemstor vingård med egen restaurant, smukkeste poolområde, tæt på San Gimignano. 

Poderi Arcangelo producerer selv biologisk vin, olivenolie og forskellige grønsager. En stor del anvendes i deres eget køkken, der servicerer restauranten, der har både udendørs og indendørs servering.

Gårdbutik med salg af egne produkter

Aktiviteter på stedet og i området

Særdeles velholdt 

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Casale Presciano

Et mindre landsted i lille enklave af private huse i gåafstand til lille landsby. Rundt om landstedet er der en frodig have med stor græsplæne og masser af plads til alle. Fantastisk udsigt.

Tæt på indkøb

Meget børnevenligt

Skønt udendørsområde med pool

Fiskemuligheder tæt på (4 km)

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Casale La Valle

Hyggeligt landsted med en fin pool i flere niveauer med skøn udsigt. 6 lejligheder beliggende i forskellige huse og alle med individuelle terrasser. Gåafstand til lille landsby. 

Tæt på indkøb og en lillebitte by

Lille feriested med få lejligheder 

Centralt beliggende til dagsudflugter til Arezzo, Siena og Firenze

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Poggio alle Case +

Dette landsted til 6 personer med privat swimmingpool er skønt beliggende mellem Arezzo, Siena og Firenze. Poggio alle Case var tidligere en lade, men er nu et helt nyrestaureret landsted omgivet af smukke marker. Huset har et privat udendørsområde, hvor der er barbecue til rådighed.

Privat swimmingpool

Tæt på indkøb og restauranter

Centralt beliggende til dagsture

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Il Poggetto

3 lejligheder i et selvstændigt hus ved den betydningsfulde vingård Pieve de' Pitti lidt syd for Pisa. Fine lejligheder i countrystyle. Gode vin- og oliesmagninger. Her er I i de bedste hænder!

Mulighed for besøg i vinmark

Ejernes egen madlavning kan varmt anbefales

Godt beliggende til cykelture

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Casa Colonica

Agriturismo med en dejlig atmosfære i Umbrien. Her er gode lejligheder samt både børnepool og en større swimmingpool. Ikke mindst er beliggenheden ideel, hvis man vil på sightseeing i Toscana og Umbrien. 

Atmosfæren er afslappet og hyggelig

Dejligt sted for børn

Let til sightseeing

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Umbrien