Badestrande og kurbade i Toscana

Toscana byder på mange fine badestrande og et væld af dejlige kurkade

Kurbade

Kurbad Montecatini Terme

Det mest grandiose kursted i Italien i art nouveau-stil.

Kurbad L’Antica Querciolaia

Professionelt behandlingssted og fitness-center i Rapolano Terme. Udendørs bassiner med svovlholdigt vand.

Kurbad Saturnia i det sydlige Toscana

Saturnias varme kilder med svovl vælter op og strømmer gennem en perlerække af strømfald, et par vandfald og små azurblå bassiner. Man kan ligge i det varme vand og slappe af.

Natural Spa Resorts

Bagni di Pisa, Fonteverde og Grotta Giusti er tre kursteder, der hører under Natural Spa Resorts. Som rejsende med Local Living får I 10 % på alle behandlinger, uanset hvilket af disse tre steder, I måske vælger at besøge under jeres ophold i Toscana.

Bagni di Pisa

“One can rightly say that the “Bagni di Pisa” Spa brings relief to some, to many it brings back health that was lost, and it gives great joy to everyone, being so to say, the most beautiful vacation spot of Italy”.

Fonteverde

Et kursted af velvære midt i Sienas bakker, beriget med termiske kilder, der er fulde af terapeutiske gaver for kroppen. Fonteverde er balsam for sjælen og velvære for kroppen.

Grotta Giusti

Grotta Giusti er en termisk grotte med varmt vand fra en underjordiske sø, hvor I som gæster kan nyde et afslappende dampbad. Stedet tilbyder desuden adskillige spabehandlinger.

beach

Badestrande

Viareggio er nok den mest kendte badestrand på kysten ud for Lucca og Pisa. Områdets stemning minder om rivieraen med fine gamle bygninger og almindelige turisthoteller på den ene side af vejen, og en strand med dejligt sand og masser af mennesker til anden side.

Forte dei Marmi nordvest for Lucca er en af de mange ulastelige strande med snorlige rækker af parasoller langs det nordlige Versilia.

Monsummano nordvest for Firenze er en naturlig sauna skabt af en række underjordiske grotter.

Elba er Italiens 3. største ø. Her finder I et utal af fantastiske strande med hvidt sand og det klareste badevand. Færge fra Piombino.

Monte Argentario syd for Grosseto er en bjergrig halvø dækket af kristtorn, oliventræer og omkranset af badestrande.

Kurhoteller

Vil du bo fantastisk, klædes i bløde, hvide morgenkåbe og tøfler, forkæles med professionelle behandlinger og termiske kurbade? Så er mulighederne mange, men mine favoritter får du her:

Adler Thermae – Luksus-kurhotel i Bagnovignoni

Fonteverde – Smukt beliggende på landet og moderne indrettet

Tombolo Talasso spa – Ved Middelhavet i Marina di Castagneto Carducci

Santa Agnese – I det nordøstlige Toscana i spabyen Bagno di Romagna

Grotta Giusti – I historiske bygninger i Pisa

Toscana byder også på vandlande for børn.