EGEN KOK | MADLAVNINGSKURSUS

Med egen kok i ferieboligen, kan I slippe for indkøb og madlavning. Madlavningskurset lærer jer at skabe lækre italienske retter guidet af en erfaren kok.
making pasta

Egen kok i ferieboligen – nyd en gastronomisk oplevelse

Forkæl jer selv med en gastronomisk og helt unik oplevelse i egen feriebolig. Jeres helt egen private kok vil fremtrylle lækre italienske specialiteter i “eget” køkken på landstedet. I kan nyde ferien i fulde drag og trygt overlade køkkenet til kokken. Når maden er klar, vil I blive kaldt til bords, og der vil blive kræset for jer med de dejligste retter.

Vi samarbejder med en lille håndfuld kokke i Toscana, og fælles for dem alle er, at de brænder for det toscanske køkken.

Pris for egen kok
Menuerne afhænger naturligvis af jeres ønsker, og priserne starter fra ca. 60 euro pr. person for en 3 retters menu inkl. råvarer, husets vin, vand og borddækning. Dertil kommer muligvis transport afhængigt af, hvor I bor. Vi hos Local Living tager os gerne af at koordinere jeres middag med kokken. Vi tager et grundbeløb på kr. 500.- for at formidle kontakten, fastsætte dato, menu og antal personer. Ændringer, tilpasninger og specielle ønsker vil I blive faktureret for til en timepris á kr. 750,-.

Lej en personlig kok til din feriebolig

Hils på Mariangela og Guido

I området syd for Siena samarbejder vi med Mariangela og Guido, som her præsenterer sig selv:
“Vi bor på bakkerne i Montalcino, og vi vil gerne bringe smagene fra dette fantastiske land til dit bord.

Val d’Orcia og Val d’Asso er økologiske områder, og alle de madvarer, der produceres her, har en ægte naturlig smag. Vores hovedingredienser er:  gamle kornprodukter, bælgfrugter, frugtagtig ekstra jomfruolivenolie, pecorinoost, Aglione fra Valdichiana, kødet fra lokale producenter, friske grøntsager fra haven, krydderier og friske urter.

Imens vi laver mad, kan I slappe af ved poolen, eller besøge de smukke omgivelser. Vi laver den klassiske italienske mad til dig og dine gæster. Vi sørger selvfølgelig for de basale ting, som: Indkøb af varer, tilberedning af maden, servere måltidet og selvfølgelig rengøringen af køkkenet.

Ønsker du også at lære at tilberede dine yndlings-italienske retter? Bare rolig, tag del i vores lektioner og nyd en autentisk madoplevelse i Toscana”.

Tag kontakt til mig på inge@localliving.dk, og jeg sender gerne menuforslag fra disse skønne mennesker. 🙂 – I kan også kontakte dem direkte på info@personalchefmontalcino.com og sige, at I kommer fra Local Living.

pizza

Madlavningskursus med ægte italiensk mad

Prøv ægte italiensk mad i de rette omgivelser.
Local Living kan tilbyde vores gæster en fantastisk oplevelse med kokkeskole, hvor der bliver lavet mad helt efter eget ønske. Få enten en kok på besøg, bo hvor mama deler ud af sine erfaringer eller vær med i restauranten, hvor I bor.

Madlavningskurset er for alle, store som små. Både for dig, der er en ørn i et køkken og for dig, som ikke har lært at mestre køkkenets udfordringer endnu.

Kokkeskolen foregår i jeres landhus, hvor I lærer at lave en komplet menu består af: antipasti, forret, hovedret, tilbehør og en dessert. I afslutter kokkeskolen med at nyde hele middagen i jeres egne omgivelser på landstedet.

Pris for kurset

Prisen er afhængig af menuen, I vælger. Eksempelvis kan I få madlavningskurset inkl. tilberedning af egen pasta til ca. 600.- pr. person. Dertil kommer et fee til Local Living for at koordinere det.

Bestil hos Local Living, og vi klarer alt det praktiske med køkkenet. Vi har brug for at vide antal personer, budget og tidspunkt. Tilmeld jer til madlavningskurset hos inge@localliving.dk

Prøv det – og få en oplevelse, der rækker langt ind i køkkenet i Danmark.