Egen kok | madlavningskursus

Undgå stress på ferien – slip for indkøb og madlavning og få en særdeles smagfuld, gastronomisk oplevelse med egen kok. Er I nysgerrig, og ønsker I selv at fordybe jer i lækre italienske retter, kan i med fordel lære at skabe dem fra bunden guidet af en erfaren kok. Uanset, hvad I ønsker vil vi fortæller jer om mulighederne. 

Egen kok i ferieboligen – nyd en gastronomisk oplevelse

Forkæl jer selv med en gastronomisk og helt unik oplevelse i egen feriebolig. Jeres helt egen private kok vil fremtrylle lækre italienske specialiteter i “eget” køkken på landstedet.

I kan nyde ferien i fulde drag og trygt overlade køkkenet til kokken. Når maden er klar, kaldes I til bords, og der vil blive kræset for jer med de dejligste retter.

Pris for egen kok

Vi samarbejder med en lille håndfuld kokke i Toscana, og fælles for dem alle er, at de brænder for det toscanske køkken. 

Menuerne afhænger naturligvis af jeres ønsker, og priserne starter fra ca. 60 euro pr. person for en 3 retters menu inkl. råvarer, husets vin, vand og borddækning. Der tilkommer muligvis transport afhængigt af, hvor I bor. 

I kan med andre ord forkæle jer selv, uden at det sprænger feriebudgettet.

Kunderne udtaler sig:


Vi havde en dejlig kokkeoplevelse med Emily, der hurtigt med sit gode humør skabte en afslappet og glad stemning. Emily er professionel og godt organiseret, og vi fik en velsmagende 4-retters middag efter anstrengelserne med at lave den. Da Emily forlod os under desserten, havde hun ryddet alt op, så vi kunne læne os tilbage og fortsætte med at nyde aftenen. Herligt.


I området syd for Siena samarbejder vi med Mariangela og Guido, som her præsenterer dem selv: 

“Vi bor på bakkerne i Montalcino, og vi vil gerne bringe smagene fra dette fantastiske land til dit bord.

Val d’Orcia og Val d’Asso er økologiske områder, og alle de madvarer, der produceres her, har en ægte naturlig smag. Vores hovedingredienser er:  gamle kornprodukter, bælgfrugter, frugtagtig ekstrajomfruolivenolie, pecorinoost, Aglione fra Valdichiana, kødet fra lokale producenter, friske grøntsager fra haven.

Vi har fokus på en simpel madlavningsproces og den blide brug af krydderier og friske urter.

I mellemtiden slapper du af i swimmingpoolen eller besøger de smukke omgivelser, vi er i dit køkken for at tilberede et typisk italiensk måltid for at glæde dig og dine gæster. Vi vil tænke over for alle: shoppe dagligvarer, tilberede og servere måltidet og rengøre køkkenet.

Ønsker du også at lære at tilberede dine yndlings italienske retter? Bare rolig, tag del i vores lektioner og nyd en autentisk madoplevelse i Toscana”

Tag kontakt til inge@localliving.dk og jeg sender gerne menuforslag fra disse skønne mennesker 🙂  I kan også kontakte dem direkte på info@personalchefmontalcino.com og sige, at I kommer fra Local Living. 

Lej en personlig kok til din feriebolig
Forkæl dig selv med en personlig kok i din feriebolig – her ser I Mariangela og Guido.

Madlavningskursus på ferien

Local Living kan tilbyde vores gæster en fantastisk oplevelse, nemlig kokkeskole, hvor der bliver lavet mad helt efter eget ønske. Få enten en kok på besøg, bo hvor mama deler ud af sine erfaringer eller vær med i restauranten hvor I bor.

Prøv ægte italiensk mad i de rette omgivelser. Madlavningskurset er for alle, store som små. Kokkeskolen er også for dig, der er en ørn i et køkken og for dig, som ikke har lært at mestre køkkenets udfordringer endnu.

Madlavningskurser i “egen” ferielejlighed – ca. 4 timer.

Kokkeskolen foregår i jeres landhus, hvor I lærer at lave en komplet menu består af: antipasti, forret, hovedret, tilbehør og en dessert. I afslutter kokkeskolen med at nyde hele middagen i jeres egne omgivelser på landstedet.

Pris for kurset

Prisen er afhængig af menuen, I vælger, og eksempelvis kan I få madlavningskurset incl. tilberedning af egen pasta til ca. 600.- pr. person. 

Bestil hos Local Living, og vi klarer alt det praktiske med køkkenet. Vi har brug for at vide antal personer, budget og tidspunkt. Tilmeld jer til madlavningskurset hos inge@localliving.dk

Prøv det – og få en oplevelse, der rækker langt ind i køkkenet i Danmark.

Madlavningskursus afholdt i Danmark.

I forbindelse med udgivelsen af Local Livings kogebog afholdte vi en eksklusiv kokkeskole for Local Livings gæster. Vi lærte at tilberede et lækkert måltid under kyndig vejledning af vor kok Emily, der kom til Danmark udelukkende for vores skyld, og vi nød at spise det tilberedte måltid sammen i smukke omgivelser i Aarstidernes skønne ejendom i Barritskov.