Egen kok | madlavningskursus

Undgå stress på ferien – slip for indkøb og madlavning og få en særdeles smagfuld, gastronomisk oplevelse med egen kok. Er I nysgerrig, og ønsker I selv at fordybe jer i lækre italienske retter, kan i med fordel lære at skabe dem fra bunden guidet af en erfaren kok. Uanset, hvad I ønsker vil vi fortæller jer om mulighederne. 

Egen kok i ferieboligen – nyd en gastronomisk oplevelse

Forkæl jer selv med en gastronomisk og helt unik oplevelse i egen feriebolig. Jeres helt egen private kok vil fremtrylle lækre italienske specialiteter i “eget” køkken på landstedet.

I kan nyde ferien i fulde drag og trygt overlade køkkenet til kokken. Når maden er klar, kaldes I til bords, og der vil blive kræset for jer med de dejligste retter.

Pris for egen kok

Menupriser fra ca. 50 euro pr. person for en 3 retters menu inkl. råvarer, husets vin, vand, borddækning og kørsel (max. 1 times kørsel fra Siena).

Forkæl jer selv, uden at det sprænger feriebudgettet. I bestiller kokken ved at kontakte engelske Emily fra “A Tuscan Table” på telefon+39 389686

Kunderne udtaler sig:

Vi havde en dejlig kokkeoplevelse med Emily, der hurtigt med sit gode humør skabte en afslappet og glad stemning. Emily er professionel og godt organiseret, og vi fik en velsmagende 4-retters middag efter anstrengelserne med at lave den. Da Emily forlod os under desserten, havde hun ryddet alt op, så vi kunne læne os tilbage og fortsætte med at nyde aftenen. Herligt.

 

 

madlavningskursus på ferien og stenovnspizza.

 

Madlavningskursus på ferien

Local Living kan tilbyde vores gæster en fantastisk oplevelse, nemlig kokkeskole, hvor der bliver lavet mad helt efter eget ønske. Få enten en kok på besøg, bo hvor mama deler ud af sine erfaringer eller vær med i restauranten hvor I bor.

Prøv ægte italiensk mad i de rette omgivelser. Madlavningskurset er for alle, store som små. Kokkeskolen er også for dig, der er en ørn i et køkken og for dig, som ikke har lært at mestre køkkenets udfordringer endnu.

Madlavningskurser i “egen” ferielejlighed – ca. 4 timer.

Kokkeskolen foregår i jeres landhus, hvor I lærer at lave en komplet menu består af: antipasti, forret, hovedret, tilbehør og en dessert. I afslutter kokkeskolen med at nyde hele middagen i jeres egne omgivelser på landstedet.

Pris for kurset

Prisen er afhængig af menuen, I vælger, og eksempelvis kan I få madlavningskurset incl. tilberedning af egen pasta til ca. 600.- pr. person. 

Bestil hos Local Living, og vi klarer alt det praktiske med køkkenet. Vi har brug for at vide antal personer, budget og tidspunkt. Tilmeld jer til madlavningskurset hos inge@localliving.dk

Prøv det – og få en oplevelse, der rækker langt ind i køkkenet i Danmark.

Madlavningskursus afholdt i Danmark.

I forbindelse med udgivelsen af Local Livings kogebog afholdte vi en eksklusiv kokkeskole for Local Livings gæster. Vi lærte at tilberede et lækkert måltid under kyndig vejledning af vor kok Emily, der kom til Danmark udelukkende for vores skyld, og vi nød at spise det tilberedte måltid sammen i smukke omgivelser i Aarstidernes skønne ejendom i Barritskov.