Egen villa

En egen villa i Italien tilbyder på mindeværdige oplevelser med plads til hele familien. Ønsker du at fejre et af livets store øjeblikke sammen med familien? Så er en dejlig landvilla i Italien måske svaret på dine drømme.

Vi formidler store (og små villaer) til disse formål. Men de er også ideelle til en ferie, hvor du og din familie ønsker at være helt jer selv og uden naboer, der skal tages hensyn til. 

Mange af vores villaer ligger smukt og lidt afsides, hvilket gør dem perfekte sommerhuse til en ferie, hvor dagsordnen sættes af dig!

De smukke villaer ligger bl.a. i Toscana, Umbrien eller på Sicilien, hvor I bor i smukke ægte italienske rammer. Villaerne varierer i størrelse, udtryk og faciliteter. Måske I drømmer om en ægte italiensk villa, hvor der er smuk panoramaudsigt? Eller en villa hvor der der er plads til hele familien og meget børnevenlig? Mulighederne er mange, og sammen kan vi finde den helt rigtige villa til jeres behov, så vi kan arrangere den helt ultimative ferie til jer. En ferie I sent kommer til at glemme. 

Vi sidder klar til at hjælpe jer med at komme på jeres drømmeferie og kontakt os endelig for mere information. 

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Casale Il Poggetto

Villa til 14 - 19 pers. i 7 dobbeltværelser og 5 badeværelser. 

Består af 3 lejligheder i selvstændigt hus (helt ugeneret) på den betydningsfulde vingård Pieve de' Pitti lidt syd for Pisa. Skøn stemning her midt i vinmarken og dejlig countrystyle. Gode vin- og oliesmagninger. Her er I i de bedste hænder!
Toscana

Il Torrino +

Et lille stykke af paradis i Toscana. Her er syv skønne lejligheder og en selvstændig villa indrettet i typisk toscansk stil med god komfort. Der hører en god, stor swimmingpool og tennisbane til stedet.

 

 

Toscana

Chalet del Colle +

Chalet del Colle, villa til 4 pers. med privat pool, 900 m til nærmeste købmand og restaurant. Kun 27 km til Lucca og 12 km til havet. God placering, både hvis du kører selv eller flyver. 

Toscana

Al Paradiso

Hyggelig lille villa på 45 kvm med egen veranda, have og privat jacuzzi. Perfekt til 2 personer eller en lille familie.

Toscana

Villa Talia

Smuk 4-personers villa på den nordsicilianske kyst med udsigt ud over Middelhavet og bjergene. 2 soveværelser, 2 badeværelser, lyst køkken-alrum, infinity pool, overdækket udekøkken og spiseplads.

Sicilien

Villa I Due Casali

Villa I Due Casali har plads til 18 - 20 personer, fordelt på 9 værelser. Villaen er kun 5 minutter fra den nærmeste by med restaurant, 15 km fra Trasimenosøen og 28 km fra Perugia. 

Villaen som har saltvandspool, byder også på en smuk have, hvor I finder frugttræer, grøntsager og urter som gæster gerne må bruge. En perfekt villa til den store familieferie.  

Umbrien

Villa Il Borghetto (Pistoia) +

Villa med plads til 8 – 10 pers. fordelt i 4 dobbeltværelser og 3 badeværelser. Kun 900 meter fra den nærmeste by med mulighed for indkøb og restauranter. Rigtig god placering til at besøge både Lucca, Pisa og Firenze.

Toscana

Villa Isabella +

Villa til 9 personer, fordelt på 5 værelser og 4 badeværelser, som er et gammelt landsted der nænsomt er blevet restaureret og er klar til at byde velkommen i rolige omgivelser. Villa Isabella ligger ikke langt fra den gamle middelalderby Cortona, hvor der både er indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. 

Toscana

Villa Le Croci

Villa til 10 personer - 4 dobbeltværelser og 4 badeværelser. 

Villaen tilbyder alle de bekvemmeligheder, en familie eller en gruppe venner kan forvente: et fantastisk panorama, en velholdt have og en swimmingpool, en lækker veranda perfekt til lækre måltider med toscanske produkter.

Alle værelserne har aircondition og eget tv.  

 

 

 

Toscana