Egen villa

Ønsker du at fejre livets store øjeblikke sammen med familien? Så er en dejlig landvilla i Italien måske svaret på dine drømme.

Vi formidler store (og små villaer) til disse formål. Men de er også ideelle til en ferie, hvor du og din familie ønsker at være helt jer selv og uden naboer, der skal tages hensyn til.

Mange af vores villaer ligger smukt og lidt afsides, hvilket gør dem perfekte sommerhuse til en ferie, hvor dagsordnen sættes af dig!

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Villa Pigna Blue +

Skøn villa til 8 personer, nær Siracusa på det sydøstlige Sicilien. Dejlig overdækket terrasse og med egen pool. Kun 5 km fra gode indkøbsmuligheder, restaurant og sandstrand. 35 km fra Siracusa, en hyggelig og livlig by med mange butikker, restauranter og caféer

Sicilien

Villa Il Casone +

Villa til 14 - 22 personer (mulighed for 8 ekstrasenge). Rummelig villa bestående af 4 lejligheder og store fællesområder. Fin have med pool og panoramaudsigt til Cortona. Masser af villa og ferie for pengene.             
Toscana

Villa Piazzano

Villa Piazzano er en særdeles dejlig villa til 10 - 12 pers. 5 værelser og 4 badeværelser. 

Villaen er på ca. 320 m2 i 3 etager med luftig indretning og omhyggeligt restaureret af toscanske og umbriske håndværkere, så villaen nu tilbyder en blanding af traditionel rustik stil og elegance, og ejerne har gået op i at detaljerne er i orden. 

Toscana