Trasimenosøen

Trasimenosøen er en lavvandet perle omkranset af lækre, grønne olivenlunde. Trasimenosøen er Italiens fjerdestørste sø og trækker årligt utallige rejsende til området. Dette er enten folk, som bor i områderne ved søen eller folk, som tager på udflugt til søen fra eksempelvis Perugia, der kun ligger cirka 20 kilometer væk.
Ferie i Italien

Passignano sul Trasimeno muligheder

Trasimenosøens anden store by hedder Passignano sul Trasimeno. Denne by er kendt som en velbesøgt ferieby med en lang historie. Fra Passignano er der mulighed for at sejle til en af søens tre øer, Isola Maggiore, Isola Minore eller Isola Polvese. Den lille lokalbefolkning, som bor på Isola Maggiore har en lang historie som fiskere bag sig. Derfor er det også muligt for dig at undersøge øens muligheder for at spise et lækkert måltid med friskfanget fisk. Øen er en oplevelse værd, hvilket sejlturen fra Passignano til Isola Maggiore også er, hvor du kan få vind i håret og indånde den friske italienske luft midt ude på søen.
Fanger en sejltur ikke din interesse er der mange andre spændende indtryk at opleve i Prassignano sul Trasimeno

Vil du besøge den største ø i Trasimenosøen, så skal du begive dig til San Feliciano, hvorfra man kan sejle til Isola Polvese. På denne ø findes der er en stor naturpark, som bestemt er et besøg værd.