Vil du leje bil til din ferie i Italien? 

Der kan være udfordringer, når du skal leje bil i Italien. I nogen tilfælde vil du opleve lang kø til afhentning af bilen, kontrakten kan være uforståelig og måske oplever du, at konsulenten taler dårligt engelsk. Derfor har vi valgt at videregive vores bedste råd til at undgå problemer med billeje. 
Kør selv i Italien

Hvor skal du leje bil i Italien? 

Det er altid en fordel at have bil med, når I skal på denne type af ferie. Oftest er en bil det nemmeste transportmiddel til at komme mellem lufthavn, feriestedet og seværdighederne, og man bestemmer helt selv hvornår.

Local Living har derfor lavet et samarbejde med Europcar.com. Dette samarbejde gør, at I kan få 10% rabat på leje af bil ved at oplyse vores aftalenummer. Rabatkoden aktiverer I ved at ringe til Europcar på telefonnummeret nedenfor eller gå ind på deres hjemmeside Europcar.com.

Når du indløser koden på hjemmesiden, skal du indtaste afhentningsstedet (vælg i dropdown menuen), samt angive tidspunkt for afhentning og aflevering.  Sæt X i feltet “I have a negotiated rate”. Indtast dernæst aftalenummeret, og søg efter en passende bil. Prisen vil være fratrukket 10%.

Du kan kontakte Europar pr. mail eller via telefon.
E-mail.             : reservations@europcar.dk
Telefonnr.       : +0045 89331133

Aftalenummer: 53552581

Hvis I ikke lejer bil via Europcar, anbefaler vi, at I booker på én af de store bookingportaler. En af disse portaler er www.billeje.info. Denne side hjælper dig med at få overblik over udbuddet fra de mest anerkendte firmaer, så som Hertz, AVIS, Europcar, Budget eller Maggiore.

Husk!

Vi har lavet en huskeliste med fokuspunkter, som vi synes, du skal have med i dine overvejelser, når du lejer en bil.