Skal du flyve til Italien? Se med her…

Det kan være svært at finde den rigtige flyrejse og efter 2 år med besværelige restriktioner, er flyselskaberne god igang med at flyve til Italien igen. Der er derfor rig mulighed for at finde fly til Italien, og det bliver ikke nemmere end at booke en flyv-selv ferie med Local Living. For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet en liste over de nærmeste forbindelser til vores 5 regioner.

Booking af fly til Italien

Der er mange informationer, som man skal huske, når man bestiller en flyrejse. Her er nogle ting, du bør tænke på;

  • De fleste boliger, som Local Living tilbyder, har skiftedag om lørdagen. Dette betyder at hvis I ikke kan ramme lørdag – er det en god idé at tage en eller evt. flere overnatninger i den nærmeste storby. Oven i dette skal I tage stilling til, hvornår på dagen i ankommer til Italien, da I skal have tid til at komme frem til den lejede booking i løbet af eftermiddagen.
  • Find en lufthavn, der er delvist tæt på din ferie destination, så du har nemt ved at komme frem og tilbage. De fleste af vores boliger ligger i det centrale Italien og i Sicilien.
  • Sørg for at have lejet en bil i god tid til afhentning i lufthavnen. For det kan være meget svært at leje en bil i lufthaven, især når det højsæsonen. Læs mere om dette på Lej en bil i Italien.
    • Hvis du har børn, husk at tage barnesædet med fra DK, da det i Italien er dyrt at leje med i bilen. I kan oftest få det med helt gratis med i flyet.

 

Hvornår er det bedst at bestille sine flybilletter?

Når du skal booke dine flybilletter, får vi tit spørgsmålet om, hvornår det er bedst at bestille dem. Det kan være svært at svarer på, da man som tommelfingerregel siger, at det er en god ide at bestille dem 6 – 8 uger før I rejser.

Dog har mange oplevet, at flybilletterne bliver billigere lige inden afrejse, men tør man at satse? Andre gør ikke, for de har lige nøjagtigt oplevet det modsatte – de blev dyrere. Ofte er der stor efterspørgsel på flybilletter, og generelt til Italien. Derfor vil vi råde jer til, at I skal sørge for at jeres billetter er klar 6 – 8 uger inden afrejse.

Er jeres ferie i højsæsonen, kan det være en god idé at være ude i god tid. Da prisen ofte er baseret på sæsonen – flyselskaberne sætter ikke priserne meget ned, eftersom at efterspørgslen er ret høj. Så bestil i god tid, hvis I skal rejse i højsæsonen.

Er din rejse uden for juli og august er der meget større fleksibilitet. Det betyder at vi godt kan arrangere en forlænget weekend. Normalt er vores udlejningsperioder fra lørdag til lørdag – hvilket betyder at du skal sørger for at dine flyankomster passer med udlejningsperioden.

 

Her er en oversigt over de fleste flyforbindelser til vores 5 regioner i Italien

Vær opmærksom på, hvilken måned du rejser i. Hvorfor tænker du nok? Fordi at enkelte selskaber ikke flyver til Italien i nogle af årets måneder. Derudover skal du være opmærksom på, at der er enkelte selskaber der ikke flyver direkte.

Find flere informationer på Airhelp.com

 

Skal du på ferie i Piemonte i Italien, og flyver fra…

CPH Aarhus Billund
København – Milano Aarhus – Milano Billund – Milano
København – Bergamo Billund  – Bergamo
København –   Torino Billund  – Torino
Billund – Frankfurt – Torino

 

Skal du på ferie til Toscana eller Umbrien i Italien, og flyver fra…

CPH Aarhus Billund
København – Pisa Aarhus-Rom Billund – Rom
København – Bologna Aarhus – Bologna Billund  – Bologna
København – Rom Billund – Pisa
København – Firenze Billund – Amsterdam – Firenze
Billund – München – Firenze

 

Skal du på ferie i Sicilien, og skal flyve fra…

CPH Aarhus Billund
København – Palermo Aarhus – London – Trapani Billund  – Trapani
København – Catania Billund – Bukarest – Catania
København – Budapest – Catania Billund – München – Catania
København – Bergamo – Trapani Billund – München – Palermo
København – Rom – Trapani Billund – Bologna – Palermo

 

Rejser du til Ligurien, og flyver fra…

CPH Aarhus Billund
København – Pisa Aarhus – London – Nice Billund – Pisa
København – Nice (F) Aarhus – London – Pisa Billund – Oslo – Nice

 

Tjek yderligere og mere detaljeret forbindelser på www.momondo.dk eller www.skyscanner.dk for at finde flyforbindelser, der passer til netop jeres ferieønsker.

 

 

”Skæve ankomster til Pisa”

Hvis I skulle ende med en fredagsflyvning til Pisa, og ønsker at blive i Pisa en (eller flere) nat, så se herunder listen over nogle af mulighederne i byen. Der er ca. 5 minutters kørsel med taxa/lejebil til banegården, og her finder I en bus, der kører hvert 10. minut mellem banegården og lufthavnen.

Listen over hotellerne;

 

Så er I vist klædt på, til at flyve afsted på ferie 😀

Jeg ønsker jer en skøn ferie i Italien og jeg håber I får en masse skønne minder.

P.S. Hvis I er til at kører på ferie, så kig med her.