Velkommen til Local Living

Ønsker du at rejse til steder med oprigtig charme? Hvor du får følelsen af at være dig selv midt i fantastiske naturscenarier, og hvor du oplever den lokale charme helt tæt på?
Local Living - om os.

Local Living

Du har nu muligheden for at opleve dette og bo på et italiensk landsted i det farverige Italien. Her vågner du op i den dejligste natur, og kan nyde din morgenkaffe med udsigt over de toscanske vinmarker, få en snak med en lokal bonde eller prøve en velsmagende “cafe latte” på landsbyens lokale café. Har du først én gang i livet tabt dit hjerte til denne rejseform, er der ingen vej tilbage. Fred og ro er nøgleordene, og du bestemmer selv, hvilken panoramaudsigt du vil vågne op til.

Vi har færdigsyet rejseoplevelsen til dig, der gerne vil opleve Local Living i Toscana, Umbrien, Ligurien, Piemonte og Sicilien. Local Living er så meget mere end en almindelig ferie. Det er livsglæde for alle, der elsker at rejse, at opleve, at gå på opdagelse og ikke mindst at møde et charmerende livligt folkefærd.

“Efter mange års rejser i Italien har jeg tabt mit hjerte til det skønne Italien. Det er oplevelsernes paradis – lige fra de skønne vine, den dejlige mad, det vidunderlige landskab og til den lokale, gæstfrie befolkning. Det er Local Living -HELT TÆT PÅ!” -Inge Gustafsson, ejer af Local Living.

Local Living er et rejsebureau, som er etableret i 2005 og specialiseret i rejser til 5 regioner i Italien: Toscana, Umbrien, Ligurien, Sicilien og Piemonte. Vores landsteder, villaer og ferielejligheder er valgt med omhu.

Vores WHY er at skabe unikke og meningsfulde oplevelser, der forbinder mennesker med den autentiske italienske kultur og livsstil.

Strand Italien

Vision, mission og værdier

Local Living har en vision om at være danskernes foretrukne leverandør af fantastiske, autentiske rejseoplevelser i Italien. Vi ønsker med vores vision at udvikle Local Living til at være Italiens-feriespecialisten. Samtidig ønsker vi at kunne overgå vores gæsters forventninger og begejstre vores leverandører ved at være deres bedste samarbejdspartner.

Local Living har en drøm om at være et nærværende og dynamisk oplevelsesfirma med hjerte og hjerne. Samtidig med ønsker vi at  have en sjov, spændende og travl hverdag. Vi ser det som en ære at være med til at sikre vores gæsters tilfredshed med deres valg af feriebolig. Vores mod og handlekraft udspringer af vores ønske om, at I gæster får den rigtige feriebolig til jeres drømmeferie. Derfor handler vi hurtigt og effektivt – og bruger alle vores kompetencer og kontakter.

How (Hvordan):

  1. Vi foretager omhyggelig research og inspektion af potentielle ferieboliger for at sikre, at de opfylder vores standarder for autenticitet, kvalitet og komfort.
  2. Vi samarbejder tæt med lokale ejere og samfund for at opbygge langvarige partnerskaber og støtte den lokale økonomi.
  3. Vi lytter aktivt til vores gæsters behov og ønsker for at tilpasse vores service og give dem en skræddersyet og personlig oplevelse.
  4. Vi tilbyder omfattende lokal viden og rådgivning til vores gæster for at hjælpe dem med at udforske området, finde autentiske oplevelser og nyde en ægte italiensk kultur.

What (Hvad):

  1. Udlejning af håndplukkede ferieboliger i autentiske italienske områder, væk fra de overfyldte turistområder.
  2. Personlig service og support før, under og efter gæsternes ophold.
  3. Levering af nøjagtig og gennemsigtig information om hver feriebolig, herunder faciliteter, beliggenhed og billeder.
  4. Mulighed for at tilføje ekstra serviceydelser som lokal madlavning, vinsmagning eller guidede ture for at forbedre gæsternes oplevelse.
Inge Gustafsson

Baggrund

Jeg har boet 4 år i Italien fra 2013-2017 og har dermed fået den italienske kultur ind under huden. Jeg har desuden også været rejseguide i Italien i 80’erne, og jeg kender derfor alle perlerne, man skal opleve. Local Livings ferieboliger er nøje udvalgt af mig, og jeg besøger dem så ofte som muligt. Derudover deltager jeg jævnligt på rejsemesser i Italien og er på visit på nye feriesteder, som jeg kritisk vurderer i forhold til vores gæsters ønsker.

“Mit ønske med Local Living er, at vi skal arrangere fantastiske ferier i Italien – og at overgå vore kunders forventninger, så de vil ønske at komme tilbage og at anbefale os i deres omgangskreds. 

“Ferie er for mange årets højdepunkt, og vi har stor respekt for, at vores kunder får en vellykket ferie. Det kan vi bidrage til ved at kende gæstens ønsker og behov, og matche dette med vores landsteder i Italien. Vi har nøje udvalgt alle landstederne med henblik på at give vores gæster en dejlig ferie.”

“Vores gæster er både de unge par, børnefamilier, ældre og nogle venner, der rejser sammen. Alle ønsker de at komme tæt på det skønne, autentiske Italien og mad i verdensklasse, kulturoverflod, naturoplevelser, fred og ro.” 

– Inge Gustafsson, ejer af Local Living.

Fredericia

Hvor kan du finde os?

Vi har kontor i Fredericia, hvor du til enhver tid er velkommen til at komme forbi for at få en rejsesnak. Vi er til at finde på adressen; Ryttergrøftvejen 48, 7000 Fredericia. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen hos os, og som gæster hos Local Living. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot er nysgerrig og ønsker at vide mere. Kontakt os på E-mail: info@localliving.dk eller på telefonnummer: 28157241

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Localliving.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Rejsegarantifonden dækker, når der er tale om en pakkerejse, dvs. at der er købt både transport og feriebolig hos os. Har I købt en pakkerejse, er I dækket i tilfælde af vores konkurs. Vi har en fornuftig forretning og stigende omsætning og indtjening. Vores medlemskab hos Rejsegarantifonden er alligevel en sikkerhed for jer, der ikke køber en pakkerejse, da vi bliver kontrolleret i alle ender og kanter.

Bisnode har i samarbejde med Dun & Bradstreet givet Local Living A/S den eftertragtede AAA (Triple A) rating, som kun 2% af danske virksomheder har opnået. Læs mere her på Bisnodes hjemmeside.