Smagen af Toscana 

- rejsekogebog fra Local Living

Toscana

Når kompasset står på syd og ferien er over os, søger mange danskere mod Toscana. Området har det hele; rig på kultur, smukt landskab, behageligt klima og fantastiske råvarer.

Vi sender hvert år mange danskere på ferie hertil, hvor et væld af skønne, håndplukkede ferieboliger; landsteder, herregårde og villaer danner ramme om danskernes ferie.

Vi livsnydende danskere sætter stor pris på det toscanske køkken. Og da man bliver mødt af friske og indbydende råvarer, er det oplagt at lave maden selv, og nyde resultatet på terrassen i de autentiske omgivelser. I rejsekogebogen fra Local Living får I masser af inspiration til lette antipasti, forretter, hovedretter og desserter.

Den handy rejsekogebog er blevet til i samarbejde med Danmarks Toscana-skribenter, Helle og Alfredo Tesio og Local Livings egen toscanske huskok, Emily Hardcastle. Rejsekogebogen indeholder opskrifter og fristende billeder af et væld af typiske toscanske retter.

Bestil rejsekogebogen ved at sende en mail til info@localliving.dk. Pris pr. stk. kr. 49 + forsendelse.

Du finder desuden en online version herunder.

Kan du slet ikke vente med at rejse til Italien og gå på opdagelse og handle råvarer på et af de mange lokale markeder, så kan du finde din næste rejse til Italien  her.