Smagen af Toscana - i rejsekogebogen fra Local Living

Rejsekogebogen fra Local Living.

Toscana

Når kompasset står på syd og ferien er over os, søger mange danskere mod Toscana. Området har det hele; rig på kultur, smukt landskab, behageligt klima og fantastiske råvarer. Vi sender hvert år mange danskere på ferie hertil, hvor et væld af skønne, håndplukkede ferieboliger på landsteder, herregårde og i villaer er rammen om danskernes ferie. Vi livsnydende danskere sætter stor pris på det toscanske køkken, og da man mødes af friske og indbydende råvarer, er det oplagt at lave maden selv i ferieboligen og nyde resultatet på terrassen i de autentiske omgivelser. Her kommer rejsekogebogen fra Local Living alle til undsætning, for med lette antipasti, forretter, hovedretter og desserter er der rigelig inspiration til gode stunder med dem man holder af.

Hele Danmarks Toscana-skribenter, Helle og Alfredo Tesio, og Local Living egen toscanske huskok, Emily Hardcastle, var hurtigt med på ideen, da vi kontaktede dem, og fortalte, at vi ville lave en lille toscansk kogebog med gode retter til ferien. Resultatet er en handy rejsekogebog med et væld af typiske toscanske retter og fristende billeder af retterne. Rejsekogebogen fra Local Living kan købes. Prisen for et eksemplar af kogebogen er kr. 49,-.

Bestil rejsekogebogen ved at sende en mail til info@localliving.dk

Kan du slet ikke vente med at rejse til Italien, søge inspiration i rejsekogebogen fra Local Living og gå på opdagelse og handle råvarer på et af de mange lokale markeder, så kan du find din næste rejse til Italien i samarbejde med Local Living lige her.