Feriebolig Sicilien

Et feriehus på Sicilien danner den perfekte base for alletiders ferie i netop dit tempo. Når du lejer en feriebolig på Sicilien, som er Middelhavets største ø, står oplevelserne i kø, og du har rig mulighed for at skabe uforglemmelige minder hver eneste dag i løbet af din ferie. Hos Local Living udlejer vi ferieboliger i det italienske, og særligt Sicilien står vores hjerte nært. Lej et feriehus eller en ferielejlighed på Sicilien gennem Local Living, og bliv selv lige så betaget af øens helt særlige stemning, som vi er.

Ferie i dit eget tempo – lej et feriehus på Sicilien

Når du sammen med familie eller venner lejer en feriebolig på Sicilien, får I adgang til hele pakken: Strand, sol, kultur, natur og ikke mindst udsøgt gastronomi. I kan samtidig helt selv bestemme, hvordan jeres ferie skal se ud, og hvad I ønsker at lave dag for dag. Sicilien er en destination, der vil glæde både den aktive, der ikke kan få oplevelser nok med hjem i kufferten, og den mere afslappede type, der mest af alt drømmer om en ferie, hvor batterierne virkelig kan lades op til, at hverdagen snart er i gang igen. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere begge dele – det er helt op til jer.

Sicilien – en af Italiens bedste øer

Der er mange gode grunde til at elske Sicilien, der er spækket med romantiske småbyer, badebyer med de skønneste strande og byer med tydeligt vidnesbyrd om de gamle græske og romerske kulturer. Her får du virkelig historiens vingesus at føle samtidig med, at du kan nyde en ferie helt nede i gear og med fokus på lige det, der er allervigtigst for dig og dine medrejsende. Find din base i en af vores ferieboliger på Sicilien, og tag på spændende dagsture rundt på øen, eller hold dig i området nær ferieboligen, hvis du ønsker tempoet sat helt i bund. Sicilien er en ø, som rigtig mange vender tilbage til igen og igen, og er du blevet nysgerrig på vores ferieboliger på Sicilien, kan du blive klogere her.

Villa på Sicilie. Ferie i fred og ro

Feriehus eller ferielejlighed på Sicilien gennem Local Living

En feriebolig på Sicilien er perfekt både til børnefamilien, til kæresteparret eller til vennegruppen, der ønsker at opleve Sicilien sammen. I slipper for faste spisetider og veltilrettelagte aktivitetsprogrammer, og spiser i stedet, når I er sultne, og oplever det, I gerne vil. Mulighederne er mange. Tag på vandretur, spil golf, udforsk livet under havet på en dykkertur eller noget helt fjerde. Vores ferieboliger på Sicilien er yderst velindrettede med alt, hvad du skal bruge for at føle dig hjemme og kunne slappe af under din ferie. Book dit ophold i dag, så du snart kan begynde at glæde dig til din næste tur til Sicilien.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Duca di Castelmonte

Charmerende feriested med lejligheder og swimmingpool tæt ved Trapani. Der er en skøn restaurant, og man kan deltage i madlavningskurser. 

 

 

Mulighed for halvpension

Meget venligt og hjælpsomt personale

Godt udgangspunkt for dagsture

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Sicilien

Villa il Basto +

Smuk villa til 8 personer med stor terrasse, skøn pool og vidunderligt havudsigt på det nordlige Sicilien

Villaen velegnet til familier eller to hold venner

Mageløs udsigt over havet

Tæt på stranden (6 km)

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Sicilien

Villa il Ciliegio

Charmerende 8-personers landvilla med udsigt over Cefalú, Middelhavet og de Æoliske øer. Villaen har 4 soveværelser, 3 badeværelser, overdækket udendørs spiseområde og poolområde. Beliggende i frodigt bjergområde, som er oplagt til vandre- og cykelture.

Panoramaudsigt

Dejligt poolområde

Hyggelig og varm indretning

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Sicilien

Villa Charme

Villa med plads til 8 personer, hvor 2 personer sover i det tilhørende anneks. Derfor er villaen også perfekt til flere der rejser sammen, men som stadig ønsker lidt privatliv.

Infinity pool

Villa med tilhørende anneks

Godt placeret til sightseeing

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Sicilien

Villa Sirena

Smukkeste udsigt fra terrassen og pool området får I ved Villa Sirena. Villaen ligger kun 7 minutter væk i bil fra stranden og den nærmeste restaurant/bar. Villa Sirena har plads til 4 - 5* personer og har 2 soveværelser og 1 badeværelse.

7 min til stranden 

Udsigt over hav, by og bjerge

Oplev det nordvestlige Sicilien indenfor få kilometer

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Sicilien

Villa Le Sorbe

Villa Le Sorbe er en skøn villa med seks soveværelser med plads til 12 personer. Oplagt til delevilla, da der er to selvstændige huse. Dejligt poolområde med udsigt til de Lipariske Øer, og er beliggende ca. 50 km fra Cefalù. 

Smuk udsigt til de Lipariske Øer

Ideel som delevilla

Privat stenstrand

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Sicilien