Assisi

Assisi – Frans den helliges hjemby

Ikke længere end 20 kilometer fra regionshovedstaden, Perugia, ligger Assisi. Så er du på ferie i Perugia og trænger til en udflugt, så er Assisi en oplagt mulighed.

Historien bag Assisi

Byen har en lang historik bag sig, og er mest kendt for at være hjemby til den hellige Frans af Assisi. Frans den hellige er kendt som Italiens skytsengel. Vil du gå i de historiske fodspor på denne hellige Frans? Så er Assisi altså byen, hvor du kan gøre dette!

Er du derimod ikke så meget til historien om Frans den hellige, så bare rolig. Der er meget andet du kan opleve i byen, som ikke direkte hænger sammen med Frans den hellige, men som er smukt på sin egen måde!

Ligesom Perugia ligger Assisi også meget højt. Byen ligger cirka 400 meter over havet, det gør også at du kan se Assisi på lang afsted. Byens gader bærer derfor også præg af, at byen ligger på et bjerg.

Af bygninger, som du bør opleve mens du er i byen kan nævnes domkirken San Rufino. Denne kirke er fra 1100-tallet og er bygget med en typisk romersk facade og har et flot, velbevaret tårn. Kirken er ydermere udsmykket med smukke skulpturer.
Bybilledet er i høj grad præget af kirker og San Fransesco kirken er en anden stor og flot kirke i byen. San Fransesco kirken led dog store skader, da byen i 1997 blev ramt af et jordskælv, men det lokale folk har siden arbejdet på at genskabe den flotte bygning.

Vil du have stillet den lette sult i byen? Så er en bruschetta med den særlige umbriske sommertrøffel og umbrisk olivenolie et lækkert og hurtigt måltid. Men er du blevet mere sulten af at kigge på udsigten ud over det smukke landskab og byens flotte bygninger, så kan du på byens restauranter spise et godt måltid med lammekød eller vildsvinekød på menuen, som er kulinariske oplevelser fra området Umbrien.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Forte Sorgnano

Forte Sorgnano er et højt beliggende (450 m.o.h) og stemningsfuldt, familiedrevet landsted i hjertet af det grønne og frodige Umbrien; mellem Perugia og Assisi. Her er 10 lejligheder med egne terrasser. Restaurant, stor pool og mange sportsaktiviteter. 

Le More +

11 skønne lejligheder i hjertet af Umbrien tæt på Trasimenosøen. Mulighed for udflugter til cykel eller hest. For jer der kan lide ro og fred på et veldrevet agriturismo.  

Castello Monticelli +

Bo i en af lejligheder eller værelser, på dette slot tæt ved Perugia i Umbrien. Her er en historisk atmosfære i smukke grønne omgivelser, med masser at give til sig i ens ferie.

Villa di Colcellone

Villa di Colcellone ligger smukt i grønne omgivelser i Umbrien tæt på Trasimenosøen - her er der plads til 12 - 14 personer i 6 dobbeltværelser. 

Villa Marghi

Villa Marghi med plads til 9 personer, har flot udsigt over Trasimenosøen. I kommer her til at bo med en god placering i Umbrien - med egen pool og kun 3 km til den nærmeste by. 

Villa Fe

Smuk og gennemrenoveret villa med plads til 8 - 16 personer. Kun 2 km fra Assisi i Umbrien. Villaen har 4 soveværelser (alle med egen lille tilstødende stue og badeværelse), samt fælles køkken og stue. Fra villaen er der både indefra og udenfor en fantastisk udsigt over Spoleto-dalen. Smuk pool, en stor terrasse og masser af græsplæne. Kun 2 km til nærmeste middelalderby Assisi med mange seværdigheder og restauranter.

Bellavista Perugia Golf

Luksusvilla til 18 pers. 3 lejligheder hvor der i alt er 9 soveværelser og 8 badeværelser. Villaen kan lejes som én luksusvilla eller separat i 3 lejligheder og en romantisk suite i annekset. Tæt på golfbanen. Fantastisk udsigt!

Fontanelle

Landstedet Fontanelle er et nydeligt stenhus oprindeligt bygget på 1600-tallet og for nylig restaureret. Det ligger ca. 500 meter over havets overflade og har en smuk udsigt over de grønne bakker og dalen nedenfor. 5 lejligheder af høj kvalitet midt i skøn natur og tæt på spændende små byer.