Badeferie i Italien

Vidunderlige Italien er en oplagt destination, når I drømmer om badeferie i pool eller ved strand
beach

Hvorfor badeferie i Italien?

Badeferie i Italien er populært blandt såvel børnefamilier som par, vennegrupper, singler og seniorer, der vil nyde godt af Italiens lune temperaturer det meste af året.

Særligt i højsæsonen, hvor Italien viser sig fra sin mest fantastiske side med op til 11 solskinstimer om dagen, og temperaturer omkring 30 grader eller mere.

Vejret i Italien.

 

beach

En ferie, hvor der er tænkt på det hele

En badeferie i Italien kan gøres lige præcis så komfortabel, som I ønsker det. Bo tæt på de lokale, eller bo mere privat. Få maden serveret, eller lav den selv, hvis I foretrækker det. Lad os om at stå for planlægningen af feriens aktiviteter, eller stå selv for at finde frem til de oplevelser, der tiltaler jer. En badeferie i Italien med Local Living er en ferie, der handler om netop jer. Kontakt os endelig, så vi sammen kan skræddersy et ophold efter jeres ønsker – hvis ikke I allerede har luret blandt vores forskellige tilbud og har fundet en overnatningsløsning, der passer jer.

 

villa pool

Book badeferie i Italien med Local Living

Tag på en rejse, I sent vil hjemme. Få uforglemmelige minder med jer hjem fra en fantastisk badeferie i Italien. Tag til Toscana, Umbrien, Ligurien, Sicilien eller en af vores øvrige italienske destinationer. Her kan I mærke det ægte Italien folde sig ud, så snart I lander. Sænk skuldrene, og nyd en afslappende badeferie i Italien med plads til, at både store og små kan komme helt ned i gear.

 

Find din feriebolig