Badeferie i Italien

Vidunderlige Italien er en af Europas mest oplagte destinationer, når du drømmer om badeferie ved pool, strand eller sågar begge dele. Badeferie i Italien er populært blandt såvel børnefamilier som par, vennegrupper, singler og seniorer, der vil nyde godt af Italiens lune temperaturer det meste af året. Særligt i højsæsonen viser Italien sig fra sin fantastiske side. En badeferie i Italien vil give jer massevis af gode minder med hjem i kufferten, når I vender retur efter en afslappende ferie, der er forløbet helt på jeres præmisser.
beach

Hvorfor badeferie i Italien?

Har du besøgt Italien før, vil du sikkert allerede kende til Italiens mange gode muligheder. Her kan man både snuppe sig en dukkert på de italienske strande eller i poolen på de mere luksuriøse overnatningssteder.

Hos Local Living tilbyder vi overnatning tæt ved strand eller med adgang til pool og i rammer. Her får I samtidig en autentisk smag af det ægte Italien under jeres ophold. Overnat eksempelvis på en vingård med udsigt til de endeløse vinmarker, eller snup en ægte, afslappende badeferie i Italien i et af vores børnevenlige ferieparadiser, hvor vandet er at finde inden for kort afstand.

Alt efter destination kan en badeferie i Italien kombineres med storbyliv og talrige udflugter med masser af oplevelser i vente. På denne måde kan alle få tilfredsstillet deres ønsker for ferien, uanset om en badeferie i Italien er førstevalget hos alle medrejsende. De mange facetter ved Italien tilbyder uendelige muligheder, hvis noget trækker mere end de mange muligheder for at dyppe tæerne.

beach

En ferie, hvor der er tænkt på det hele

En badeferie i Italien kan gøres lige præcis så komfortabel, som I ønsker det. Bo tæt på de lokale, eller bo mere privat. Få maden serveret, eller lav den selv, hvis I foretrækker det. Lad os om at stå for planlægningen af feriens aktiviteter, eller stå selv for at finde frem til de oplevelser, der tiltaler jer. En badeferie i Italien med Local Living er en ferie, der handler om netop jer. Kontakt os endelig, så vi sammen kan skræddersy et ophold efter jeres ønsker – hvis ikke I allerede har luret blandt vores forskellige tilbud og har fundet en overnatningsløsning, der passer jer.

 

kids on beach

Sikkerhed før og under rejsen

Hos Local Living er vi et dansk rejsebureau, der hvert år sender mange danskere godt afsted på deres livs ferie til Italien. Vi giver jer tryghed på hele turen, hvor I nemt kan komme i kontakt med os undervejs. Skulle der opstå problemer forud for afrejse, står vi ligeledes altid klar til at hjælpe jer. Ved rejseforbud (rød eller orange) 30 dage eller mindre før afrejse, gives det fulde købsbeløb selvfølgelig retur uden diskussion.

 

villa pool

Book badeferie i Italien med Local Living

Tag på en rejse, I sent vil hjemme. Få uforglemmelige minder med jer hjem fra en fantastisk badeferie i Italien. Tag til Toscana, Umbrien, Ligurien, Sicilien eller en af vores øvrige italienske destinationer. Her kan I mærke det ægte Italien folde sig ud, så snart I lander. Sænk skuldrene, og nyd en afslappende badeferie i Italien med plads til, at både store og små kan komme helt ned i gear.

 

Se vores ferieboliger