Hold ferie med omtanke

Lokal produktion af råvarer giver smagfulde madoplevelser

Vi er vilde med en ferie, hvor der er tænkt over ikke at slide for meget på miljøet. Der, hvor der tages klimahensyn, hvor man dyrker til egen produktion og kun spiser de råvarer, der er i sæson.

At spise de råvarer, der er i sæson, giver samtidig en langt mere autentisk og smagfuld oplevelse, og du kan nyde de lokale delikatesser med god samvittighed. Her får du superfrisk og utrolig lækker mad lige fra nærområdet. Der er intet som italiensk madlavning – særligt ikke den lokalt producerede slags. Italienerne i de små byer går meget op i at støtte det lokale, både hvad angår mad, men også materialer til bygninger osv. De handler og støtter lokalt, hvilket også sikrer, at du kan holde en ferie med større omtanke for miljøet helt uden at tænke over det.

Boliger med omtanke for miljøet

Alle Local Livings ferieboliger er nøje udvalgt af os. Når vi vælger bolig, er det dig som gæst, der er første prioritet, men vi har også for øje, at stedet rigtig gerne må have tænkt i strategier for at minimere CO2-aftrykket.

Det kan eksempelvis være gennem et initiativ, hvor stedet har fokus på at reducere energiforbruget. Det kan være i form af solceller, natur-swimmingpool, økologi, lokale boligmaterialer eller el-lader til elbilen.

Allerhelst skal energireduktion tænkes hele vejen rundt, men lidt har også ret. Tager vi selv stilling til at medvirke til en grønnere omstilling ved bare nogle små ændringer, så er det nemlig også langt bedre end ikke at gøre noget.

En rejse med lidt mere omtanke

En ferie med omtanke for miljøet behøver ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller store oplevelser. Vælger du en feriebolig, hvor der er taget nogle mere miljøvenlige valg, så støtter du samtidig op om en grønnere udvikling. Her er nogle eksempler

Det er helt normalt, at ejerne af ferieboliger bruger lokale håndværkere, der genbruger byggematerialer fra området.

Solen skinner ofte og længe, og mange af vores ferieboliger bruger solceller til opvarmning.

Nyd et lækkert italiensk måltid fyldt med lokalt producerede råvarer, som giver skønne smagsoplevelser på ferien.

Du kan vælge at rejse med tog til Italien, som har et mindre CO2 aftryk end en dieselbil. En afslappende togtur til Italien byder på masser af smukke udsigter, så det er bare med at nyde de unikke landskaber, der ændrer sig fra marker, alper og fine byer gradvist, mens du kører sydpå.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Streda Belvedere

Vingård lige udenfor Vinci og i de smukkeste omgivelser. Masser af komfort til rimelig pris. Mød også her ægte italiensk gæstfrihed og storslået udsigt.     

Tilbagevendende favorit hos gæster

Meget passioneret ejer

Egen produktion af vin og olie

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Agriturismo Le Dolci Colline +

Hyggelig umbrisk landsted med 5 ferielejligheder, smukt beliggenhed og perfekt til familier med børn. Mange aktiviteter for hele familien både på landstedet og i nærområdet. Meget hjælpsom vært af landstedet.

Hyggelige ferielejligheder 

Mulighed for aktiv ferie i området

Hjælpsomme værter 

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Umbrien

Borgo Collelungo

Borgo Collelungo har 16 ferielejligheder, og er omgivet af en meget smuk, åben have og stor pool med den mest mageløse udsigt, vi har set til dato. Masser af græsplæne. Egen produktion af olie og vin. Gode fællesarrangementer.  

Smukt poolområde med fantastisk udsigt

Lyse og behagelige lejligheder

Meget venlige og gæstfrie ejere

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana