Hold ferie med omtanke

Lokal produktion af råvarer giver smagfulde madoplevelser

Vi er vilde med en ferie, hvor der er tænkt over ikke at slide for meget på miljøet. Der, hvor der tages klimahensyn, hvor man dyrker til egen produktion og kun spiser de råvarer, der er i sæson.

At spise de råvarer, der er i sæson, giver samtidig en langt mere autentisk og smagfuld oplevelse, og du kan nyde de lokale delikatesser med god samvittighed. Her får du superfrisk og utrolig lækker mad lige fra nærområdet. Der er intet som italiensk madlavning – særligt ikke den lokalt producerede slags. Italienerne i de små byer går meget op i at støtte det lokale, både hvad angår mad, men også materialer til bygninger osv. De handler og støtter lokalt, hvilket også sikrer, at du kan holde en ferie med større omtanke for miljøet helt uden at tænke over det.

Boliger med omtanke for miljøet

Alle Local Livings ferieboliger er nøje udvalgt af os. Når vi vælger bolig, er det dig som gæst, der er første prioritet, men vi har også for øje, at stedet rigtig gerne må have tænkt i strategier for at minimere CO2-aftrykket.

Det kan eksempelvis være gennem et initiativ, hvor stedet har fokus på at reducere energiforbruget. Det kan være i form af solceller, natur-swimmingpool, økologi, lokale boligmaterialer eller el-lader til elbilen.

Allerhelst skal energireduktion tænkes hele vejen rundt, men lidt har også ret. Tager vi selv stilling til at medvirke til en grønnere omstilling ved bare nogle små ændringer, så er det nemlig også langt bedre end ikke at gøre noget.

En rejse med lidt mere omtanke

En ferie med omtanke for miljøet behøver ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller store oplevelser. Vælger du en feriebolig, hvor der er taget nogle mere miljøvenlige valg, så støtter du samtidig op om en grønnere udvikling. Her er nogle eksempler

Det er helt normalt, at ejerne af ferieboliger bruger lokale håndværkere, der genbruger byggematerialer fra området.

Solen skinner ofte og længe, og mange af vores ferieboliger bruger solceller til opvarmning.

Nyd et lækkert italiensk måltid fyldt med lokalt producerede råvarer, som giver skønne smagsoplevelser på ferien.

Du kan vælge at rejse med tog til Italien, som har et mindre CO2 aftryk end en dieselbil. En afslappende togtur til Italien byder på masser af smukke udsigter, så det er bare med at nyde de unikke landskaber, der ændrer sig fra marker, alper og fine byer gradvist, mens du kører sydpå.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

La Torriola +

Et charmerende agriturismo, der producerer vin og koldpresset ekstrajomfru olivenolie - i nærheden af Todi. Stedet består af 5 hyggelige lejligheder med egne terrasser. Masser af natur.

Mange vandre- og cykelruter

Tæt på vigtige byer i Umbrien

Olivenolie, vin og nøddeproduktion

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Umbrien

La Sovana

Stort familieejet landsted med masser af italiensk gæstfrihed, atmosfære og ikke mindst lækker mad lavet af lokale råvarer.  

Dejligt poolområde med udsigt over vinmarkerne

Restaurant med økologiske produkter

Mulighed for morgenmad (tilkøb)

Restaurant with organic products Breakfast available (available
7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Il Pozzo +

På tur ude i det naturskønne Toscana finder vi Il Pozzo, som er et super autentisk feriested, hvor der bliver produceret både vin og olivenolie af værtsfamilien. Hvis det bliver for roligt er der rig mulighed for at prøve kræfterne af med det toscanske køkken både på egen hånd og med værtsfamilien. Podere Il Pozzo består af fire bygninger, hvori der er indrettet 9 ferieboliger.

Ægte italiensk mama i køkkenet

Køkkenhave med frugt og grønt ad libitum

Gode ferielejligheder med egen terrasse

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Belmonte Vacanze

Belmonte er et stort og aktivt sted med 29 ferieboliger med aircon, internet og opvaskemaskine. Der er ikke sparet på komforten her! Desuden kan I tage på ridetur, spille tennis, leje cykler og udforske de 3 afmærkede ruter i området. I bor med mageløs udsigt mellem Volterra, San Gimignano og Montaione. 

Ideelt sted til aktive familier

Smukke omgivelser - udsigten stopper aldrig

A/C og internet i alle lejligheder

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana