Agriturismo – ferie på en gård i Toscana eller Umbrien

Agriturismo giver dig muligheden for at mærke det idylliske liv på landet i Italien. Her kan du koble fra og nyde noget af det bedste, som Italien har at byde på. Skøn natur, gode råvarer, lækker mad og autentisk, sydlandsk stemning. Agriturismo er for dig, der drømmer om en ferie langt væk fra storbyens støj og tæt på de ægte, gode oplevelser.

Hvad er agriturismo?

Hvis du ikke kender til agriturismo, er der kun gode grunde til at blive klogere her. Agriturismo er nemlig en måde at holde ferie på, hvor du kommer helt tæt på den rolige og fascinerende hverdag på italienske gårde. Agriturismo er kort fortalt:

  • … en italiensk gård, hvis ejere åbner sine døre for dig og dine kære, så I kan få en uforglemmelig ferie i skønne Italien.
  • … en ferie i Italien, hvor du får lov til at opleve autentisk stemning, der emmer af afslapning, idyl og smukke omgivelser.
  • … en unik mulighed for at opleve Italiensk landbrug, og hvordan gården producerer lokale produkter – herunder oliven, olivenolie, vin, urter, marmelade og honning. Sug til dig af de mange indtryk, og udnyt muligheden for at lære mere om italiensk håndværk og finesse. Nyd smagen og duften af produkterne i et miljø, som du ikke finder lignende andre steder.
Læs mere..

Historien bag agriturismo

Vi kan også give dig en mere historisk forklaring: Feriemåden startede faktisk som en håndsrækning til landbruget. Mange huse, lader og stalde stod tomme blandt andet på grund af mekaniseringen af landbruget, og flere bønder led under økonomiske udfordringer. Derfor åbnede man muligheden for, at bønderne kunne byde gæster indenfor uden at være underlagt strenge regler og politikker.

Agriturismo er rustik luksus, hvor ro og fred er vigtige kvaliteter. Her kan du trække dig tilbage og nyde følelsen af at være langt væk fra det, du plejer at omgås i. Boligens karaktér kan variere alt efter, hvad du fortrækker. Flere steder har pool, hot tubs, liggestole og loungeområder, så du selvfølgelig ikke skal gå på kompromis med følelsen af afslapning og wellness. Nogle steder er der mange lejligheder, andre steder er der få. Nogle steder byder på en hyggelig pejs, grill, fjernsyn og andre goder, mens andre steder er af mere rustik karaktér, hvor du for eksempel deler terrasse med andre for fællesskabets og samværets skyld. Der er mange muligheder for at finde et sted, der behager dig og dine kære. En ting har de dog alle til fælles: De giver dig og din familie en oplevelse for livet.

Når du ferierer på en af gårdene i Italien, har du også mulighed for at komme på udflugt. Mange af ejerne står med glæde til rådighed og hjælper dig med at arrangere udflugter, ture – og hvad du nu ellers kunne tænke dig at opleve i Italien.

Du skal heller ikke lade dig afskrække, hvis du har børn, og tænker, at denne form for ferie ikke er særlig børnevenlig. Der er mange steder, der med sine pools, tennisbaner og andre faciliteter indbyder til gode stunder for både store og små.

Agriturismo i Italien: En smagfuld ferie

Agiturismo i Italien er en smagfuld ferie, hvor du kommer helt tæt på nogle af Italiens bedste råvarer – og selvfølgelig får lov til at nyde smagen af disse. Du er omringet af olivenmarker, vinstokke, krydderurter og andre friske råvarer, der definerer det velsmagende, italienske køkken – og som du hver dag smager på. Her skal du ikke bekymre dig om, hvilken restaurant der serverer den bedste pizza eller pasta. Her skal du blot nyde, at du får serveret mad med friske råvarer, hvor der er lagt både kærlighed og passion i. På rigtig italiensk manér.

Agriturismo er for dig, der ønsker at tilføje en ekstra dimension til din ferie udover afslapning og sightseeing. Her får du luksus, forkælelse, ro, nærvær og hygge på en måde, som du ikke får andre steder.

Agriturismo i toscana

Agriturismo er ferie på en italiensk gård, hvor du kobler fra, og nyder de rolige og billedskønne omgivelser. Du kan også kalde det en bondegårdsferie eller en vingårdsferie. Det kan være, det hjælper dig med at skabe et billede af den ferie, der venter dig. Agriturismo er populært mange steder i Italien, men der er alligevel mange, der har forelsket sig i de skønne gårde i Toscana. Og vi forstår godt hvorfor. Toscana er en region i den nordlige del af det centrale Italien. Her er det tilgængeligt at komme til for jer, der foretrækker at køre på ferie og nyde friheden i at have sin egen bil på stedet.

Toscana byder på den skønneste natur, vine i verdensklasse og historisk kultur. Toscana er for dig, der ønsker kvalitet af det ypperste på din ferie.

Når du vælger agriturismo i Toscana, får du det hele og mere til. Uanset om du drømmer om udsigten til vinmarker eller foretrækker et afsides skovområde, kan du finde en gård i Toscana, der lever op til dine drømme om den perfekte ferie. Hos Local Living finder du et varieret udvalg af gårde, som du kan holde ferie på i Toscana. Her er mange kvaliteter at finde. Charmerende indretning, swimmingpools, lækre terrasser, indbydende natur, fantastiske udsigter, autentisk madlavning og selvfølgelig italiensk håndværk, når det er bedst. Du får panoramaudsigt, toscansk charme og skøn beliggenhed.

Agriturismo i Umbrien

Umbrien er en bjergrig italiensk region, der grænser op til Toscana mod vest. Mange beskriver Umbrien som Italiens grønne hjerte, der byder på fantastisk natur og maleriske udsigter. I Umbrien ligger skønne middelalderbyer, der med sine historier, rustikke bygninger og betagende kunst får dig til at tabe pusten. Umbrien er ofte ikke nævnt i de gænge turistguides, og det er derfor en unik mulighed for at opleve det autentiske Italien, hvor tempoet er skruet helt ned, og hvor der er tid til at nyde det, som øjnene syner.

Umbrien byder også på agriturismo. Her er du omgivet af grønne og bløde bakker, der skaber en udsigt, du ikke har oplevet lignende andre steder. I skal vælge at tage til Umbrien, hvis I ønsker en ferie, hvor I kan trække jer tilbage i naturens ro, men også kan lide at have muligheden for at vandre, opleve historie og smage på nogle af Italiens bedste spiselige goder. Der er mange muligheder for at skræddersy netop den ferie i Umbrien, som du har i tankerne.

Bestil din ferie trygt og sikkert

Local Living giver dig mulighed for at rejse til steder med autentisk charme, hvor du får følelsen af at være dig selv – omringet af fantastisk natur. Vi skræddersyr rejser til dig, der gerne vil opleve agriturismo og local living i Italien. Vi sikrer dig autencitet, charme, gæstfrihed, pool, terrasse og eget køkken. Alt det, der skal til for at give dig en ferie, du aldrig glemmer.

Hos Local Living kan du trygt bestille din drøm af en ferie. Stederne, du finder hos os, er alle steder, der byder på unikke kvaliteter, som du ikke finder andre steder. Vores højeste ønske er, at du får en fantastisk ferie. Vi matcher dine ønsker og behov med et af vores dejlige landsteder i Italien. Vi har hjulpet par, singler, ældre, venner og mange andre med at finde en unik ferie i Italien.

Vi har kontor i Fredericia, hvor du altid er velkommen til at komme forbi til en snak om dine ønsker for en sublim ferie i Italien. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot er nysgerrig og ønsker at vide mere. Kontakt os på E-mail: info@localliving.dk eller på telefonnummer: 28157241. Vi glæder os til at give dig en oplevelse for livet.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Agriturismo La Speranza +

Her har vi vort mest børnevenlige sted. Optimalt pga. de mange aktiviteter for børnene (pool, tennis, cykler og legeplads) i kombination med nærheden til havet, hvor der er de dejligste sandstrande og mulighed for at leje båd. Skynd jer at booke - der er rift om lejlighederne! På stedet dyrkes oliven og familien har sin egen vinproduktion.

Børnevenligt og hyggeligt

Tennisbane og gode cykler

Meget gæstfrie ejere, der skaber god stemning

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Agriturismo Le Dolci Colline +

Hyggelig umbrisk landsted med 5 ferielejligheder, smukt beliggenhed og perfekt til familier med børn. Mange aktiviteter for hele familien både på landstedet og i nærområdet. Meget hjælpsom vært af landstedet.

Hyggelige ferielejligheder 

Mulighed for aktiv ferie i området

Hjælpsomme værter 

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Umbrien

Tenuta La Pieve - Il Giglio +

Hyggeligt lille landsted med en af de flotteste pools, vi har set. De 3 gode lejligheder med fint udendørsområde er ejet af en prominent familie, der producerer vin og olie. Vinsmagning i villaen er en del af oplevelsen her.

Kun 3 store lejligheder og masser af plads

Gåafstand til den lille by

Smukt beliggende pool

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Agriturismo Valliferone

8 lejligheder på et hyggeligt landsted med dejlig beliggenhed højt på toppen af bakken. 8 lejligheder i typisk toscansk stil. Pool + børnepool med flot udsigt. Meget velholdt overalt. Privat udeområde. Internet.

Særdeles velholdt

Godt til mountain bike, trekking og ridning

Vin- og ølsmagning kan arrangeres

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Podere Casciano

Landstedet  Podere Casciano er beliggende i bakkerne i den nordlige floddal Val D’Era ca. 35 km. fra havet. Her er et charmerende værtspar, der omhyggeligt sørger for at alt er velplejet; pool, tennisbane, basketball, boccia og strand til børnene i en dejlig have med udsigt. Fra Podere Casciano er det let at komme til  de kulturelle byer Volterra, San Gimignano, Pisa, Florence, Siena og Lucca.

Dejligt værtspar

Gåafstand til den lille, hyggelige by Chianni

35 km fra havet

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Casale Presciano

Et mindre landsted i lille enklave af private huse i gåafstand til lille landsby. Rundt om landstedet er der en frodig have med stor græsplæne og masser af plads til alle. Fantastisk udsigt.

Tæt på indkøb

Meget børnevenligt

Skønt udendørsområde med pool

Fiskemuligheder tæt på (4 km)

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Casale La Valle

Hyggeligt landsted med en fin pool i flere niveauer med skøn udsigt. 6 lejligheder beliggende i forskellige huse og alle med individuelle terrasser. Gåafstand til lille landsby. 

Tæt på indkøb og en lillebitte by

Lille feriested med få lejligheder 

Centralt beliggende til dagsudflugter til Arezzo, Siena og Firenze

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Landsted tæt på Cinqueterre

Kort afstand til havet med skøn sandstrand og kystbyer

Gåafstand til nærmeste by

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Ligurien

Duca di Castelmonte

Charmerende feriested med lejligheder og swimmingpool tæt ved Trapani. Der er en skøn restaurant, og man kan deltage i madlavningskurser. 

 

 

Mulighed for halvpension

Meget venligt og hjælpsomt personale

Godt udgangspunkt for dagsture

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Sicilien