Agriturismo i Italien

Moderne men ægte bondegårdsferie på italiensk

Hvad er agriturismo?

Agriturismo giver dig muligheden for at mærke det idylliske liv på landet i Italien. Her kan du koble fra og nyde noget af det bedste, som Italien har at byde på. Skøn natur, gode råvarer, lækker mad og autentisk, sydlandsk stemning. Agriturismo er for dig, der drømmer om en ferie langt væk fra storbyens støj og tæt på de ægte, gode oplevelser.

Hvis du ikke kender til agriturismo, er der kun gode grunde til at blive klogere her. Agriturismo er nemlig en måde at holde ferie på, hvor du kommer helt tæt på den rolige og fascinerende hverdag på italienske gårde. Agriturismo er kort fortalt:

  • … en italiensk gård, hvis ejere åbner sine døre for dig og dine kære, så I kan få en uforglemmelig ferie i skønne Italien.
  • … en ferie i Italien, hvor du får lov til at opleve autentisk stemning, der emmer af afslapning, idyl og smukke omgivelser.
  • … en unik mulighed for at opleve Italiensk landbrug, og hvordan gården producerer lokale produkter – herunder oliven, olivenolie, vin, urter, marmelade og honning. Sug til dig af de mange indtryk, og udnyt muligheden for at lære mere om italiensk håndværk og finesse. Nyd smagen og duften af produkterne i et miljø, som du ikke finder lignende andre steder.

Historien bag agriturismo

Vi kan også give dig en mere historisk forklaring: Feriemåden startede faktisk som en håndsrækning til landbruget. Mange huse, lader og stalde stod tomme blandt andet på grund af mekaniseringen af landbruget, og flere bønder led under økonomiske udfordringer. Derfor åbnede man muligheden for, at bønderne kunne byde gæster indenfor uden at være underlagt strenge regler og politikker.

Agriturismo er rustik luksus, hvor ro og fred er vigtige kvaliteter. Her kan du trække dig tilbage og nyde følelsen af at være langt væk fra det, du plejer at omgås i. Boligens karaktér kan variere alt efter, hvad du fortrækker. Flere steder har pool, hot tubs, liggestole og loungeområder, så du selvfølgelig ikke skal gå på kompromis med følelsen af afslapning og wellness. Nogle steder er der mange lejligheder, andre steder er der få. Nogle steder byder på en hyggelig pejs, grill, fjernsyn og andre goder, mens andre steder er af mere rustik karaktér, hvor du for eksempel deler terrasse med andre for fællesskabets og samværets skyld. Der er mange muligheder for at finde et sted, der behager dig og dine kære. En ting har de dog alle til fælles: De giver dig og din familie en oplevelse for livet.

Agriturismo i Italien: En smagfuld ferie

Agriturismo i Italien er en smagfuld ferie, hvor du kommer helt tæt på nogle af Italiens bedste råvarer – og selvfølgelig får lov til at nyde smagen af disse. Du er omringet af olivenmarker, vinstokke, krydderurter og andre friske råvarer, der definerer det velsmagende, italienske køkken – og som du hver dag smager på. Her skal du ikke bekymre dig om, hvilken restaurant der serverer den bedste pizza eller pasta. Her skal du blot nyde, at du får serveret mad med friske råvarer, hvor der er lagt både kærlighed og passion i. På rigtig italiensk manér.

Agriturismo er for dig, der ønsker at tilføje en ekstra dimension til din ferie udover afslapning og sightseeing. Her får du luksus, forkælelse, ro, nærvær og hygge på en måde, som du ikke får andre steder.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Agriturismo La Speranza +

Her har vi vort mest børnevenlige sted. Optimalt pga. de mange aktiviteter for børnene (pool, tennis, cykler og legeplads) i kombination med nærheden til havet, hvor der er de dejligste sandstrande og mulighed for at leje båd. Skynd jer at booke - der er rift om lejlighederne! På stedet dyrkes oliven og familien har sin egen vinproduktion.

Børnevenligt og hyggeligt

Tennisbane og gode cykler

Meget gæstfrie ejere, der skaber god stemning

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Agriturismo Le Dolci Colline +

Hyggelig umbrisk landsted med 5 ferielejligheder, smukt beliggenhed og perfekt til familier med børn. Mange aktiviteter for hele familien både på landstedet og i nærområdet. Meget hjælpsom vært af landstedet.

Hyggelige ferielejligheder 

Mulighed for aktiv ferie i området

Hjælpsomme værter 

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Umbrien

Poggiovalle Tenuta Italiana

I Umbriens grønne hjerte ligger Tenuta Poggiovalle med 20 lejligheder i forskellig størrelse, 2 pool, tennisbane, fodboldbane og masser af spændende aktiviteter på stedet

Sofistikeret bondegårdsferie

Skøn udsigt uanset hvor du befinder dig

Ridning, tennisbane, bordtennis og 2 pools

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Umbrien

Il Palazzo +

Luksus villa til 10 - 11 personer. Villaen ligger midt i det naturskønne Toscana og kun 2 km fra den nærmeste by Castiglioncello del Trinoro. Til ejendommen hører en 30 hektar stor skov, så der er rig mulighed for vandreture i eget område. Poolen har en fantastisk udsigt over området. Villaen indeholder 6 soveværelser og 6 badeværelser.

Rustik luksusvilla med fantastisk udsigt

Egen kæmpegrund i 30 hektar naturskønt område

6 soveværelser med eget bad

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Sasso Canaldo +

Sasso Canaldo består af 3 udsøgte lejligheder og en dejlig selvstændig villa. Stedet emmer af storhed og klasse. Dette er stedet for den kvalitetsbevidste gæst. Få kilometer til hyggelig og levende middelalderlandsby.

Få kilometer til hyggelig, livlig middelalderby

Meget velholdt have

Høj kvalitet

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Il Giglio +

Hyggeligt lille landsted med en af de flotteste pools, vi har set. De 3 gode lejligheder med fint udendørsområde er ejet af en prominent familie, der producerer vin og olie. Vinsmagning i villaen er en del af oplevelsen her.

Kun 3 store lejligheder og masser af plads

Gåafstand til den lille by

Smukt beliggende pool

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Agriturismo Valliferone

8 lejligheder på et hyggeligt landsted med dejlig beliggenhed højt på toppen af bakken. 8 lejligheder i typisk toscansk stil. Pool + børnepool med flot udsigt. Meget velholdt overalt. Privat udeområde. Internet.

Særdeles velholdt

Godt til mountain bike, trekking og ridning

Vin- og ølsmagning kan arrangeres

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Casale Presciano

Et mindre landsted i lille enklave af private huse i gåafstand til lille landsby. Rundt om landstedet er der en frodig have med stor græsplæne og masser af plads til alle. Fantastisk udsigt.

Tæt på indkøb

Meget børnevenligt

Skønt udendørsområde med pool

Fiskemuligheder tæt på (4 km)

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Tenuta La Pieve - Casale La Valle

Hyggeligt landsted med en fin pool i flere niveauer med skøn udsigt. 6 lejligheder beliggende i forskellige huse og alle med individuelle terrasser. Gåafstand til lille landsby. 

Tæt på indkøb og en lillebitte by

Lille feriested med få lejligheder 

Centralt beliggende til dagsudflugter til Arezzo, Siena og Firenze

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Landsted tæt på Cinque Terre (under 1/2 time med tog)

Kort afstand til havet med skøn sandstrand og kystbyer

Gåafstand til nærmeste by, Sarzana, med restauranter og butikker

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Ligurien

La Forra

Skønne lejligheder i hjertet af Toscana. Her kan afslapning let kombineres med aktiviteter.

Ridecenter for børn og voksne

Restaurant med lokale delikatesser

Gode muligheder for vandring, cykling og trekking

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Duca di Castelmonte

Charmerende feriested med lejligheder og swimmingpool tæt ved Trapani. Der er en skøn restaurant, og man kan deltage i madlavningskurser. 

 

 

Mulighed for halvpension

Meget venligt og hjælpsomt personale

Godt udgangspunkt for dagsture

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Sicilien

Le Rondini

Le Rondini er et roligt og dejligt landsted i Umbrien med udsigt over landskabet og bjergene ved Assisi.

Meget passioneret værtspar

Dejligt poolområde og stor legeplads

Fri ankomstdag hele året

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Umbrien