Agriturismo i Italien

Moderne men ægte bondegårdsferie på italiensk

Hvad er agriturismo?

Agriturismo giver dig muligheden for at mærke det idylliske liv på landet i Italien. Her kan du koble fra og nyde noget af det bedste, som Italien har at byde på. Skøn natur, gode råvarer, lækker mad og autentisk, sydlandsk stemning. Agriturismo er for dig, der drømmer om en ferie langt væk fra storbyens støj og tæt på de ægte, gode oplevelser.

Hvis du ikke kender til agriturismo, er der kun gode grunde til at blive klogere her. Agriturismo er nemlig en måde at holde ferie på, hvor du kommer helt tæt på den rolige og fascinerende hverdag på italienske gårde. Agriturismo er kort fortalt:

  • … en italiensk gård, hvis ejere åbner sine døre for dig og dine kære, så I kan få en uforglemmelig ferie i skønne Italien.
  • … en ferie i Italien, hvor du får lov til at opleve autentisk stemning, der emmer af afslapning, idyl og smukke omgivelser.
  • … en unik mulighed for at opleve Italiensk landbrug, og hvordan gården producerer lokale produkter – herunder oliven, olivenolie, vin, urter, marmelade og honning. Sug til dig af de mange indtryk, og udnyt muligheden for at lære mere om italiensk håndværk og finesse. Nyd smagen og duften af produkterne i et miljø, som du ikke finder lignende andre steder.

Historien bag agriturismo

Vi kan også give dig en mere historisk forklaring: Feriemåden startede faktisk som en håndsrækning til landbruget. Mange huse, lader og stalde stod tomme blandt andet på grund af mekaniseringen af landbruget, og flere bønder led under økonomiske udfordringer. Derfor åbnede man muligheden for, at bønderne kunne byde gæster indenfor uden at være underlagt strenge regler og politikker.

Agriturismo er rustik luksus, hvor ro og fred er vigtige kvaliteter. Her kan du trække dig tilbage og nyde følelsen af at være langt væk fra det, du plejer at omgås i. Boligens karaktér kan variere alt efter, hvad du fortrækker. Flere steder har pool, hot tubs, liggestole og loungeområder, så du selvfølgelig ikke skal gå på kompromis med følelsen af afslapning og wellness. Nogle steder er der mange lejligheder, andre steder er der få. Nogle steder byder på en hyggelig pejs, grill, fjernsyn og andre goder, mens andre steder er af mere rustik karaktér, hvor du for eksempel deler terrasse med andre for fællesskabets og samværets skyld. Der er mange muligheder for at finde et sted, der behager dig og dine kære. En ting har de dog alle til fælles: De giver dig og din familie en oplevelse for livet.

Agriturismo i Italien: En smagfuld ferie

Agriturismo i Italien er en smagfuld ferie, hvor du kommer helt tæt på nogle af Italiens bedste råvarer – og selvfølgelig får lov til at nyde smagen af disse. Du er omringet af olivenmarker, vinstokke, krydderurter og andre friske råvarer, der definerer det velsmagende, italienske køkken – og som du hver dag smager på. Her skal du ikke bekymre dig om, hvilken restaurant der serverer den bedste pizza eller pasta. Her skal du blot nyde, at du får serveret mad med friske råvarer, hvor der er lagt både kærlighed og passion i. På rigtig italiensk manér.

Agriturismo er for dig, der ønsker at tilføje en ekstra dimension til din ferie udover afslapning og sightseeing. Her får du luksus, forkælelse, ro, nærvær og hygge på en måde, som du ikke får andre steder.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Rigone in Chianti

Rigone in Chianti er en velholdt vingård med 9 lejligheder i smukke, landlige omgivelser midt i familiens egen vinmark. 1 km fra Montaione. Dygtige og dedikerede ejere. 

Meget børnevenligt

Salg af egne produkter

Venligt og hjælpsomt personale

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Agriturismo il Gattero +

Landstedet består af 10 ferielejligheder. Det er beliggende på en skøn plet, hvor man hurtigt vil føle sig afslappet og i harmoni. Masser af bakker med vinstokke og oliventræer lige udenfor terrassen og så langt som øjet rækker. Cykler og bordtennis. Tæt til Andrea Bocellis fødested. 

Egen produktion af honning, olie og vin

Vinsmagning og lokal mad (lavet af mamma selv)

Harmonisk beliggenhed

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Agriturismo La Speranza +

Her har vi vort mest børnevenlige sted. Optimalt pga. de mange aktiviteter for børnene (pool, tennis, cykler og legeplads) i kombination med nærheden til havet, hvor der er de dejligste sandstrande og mulighed for at leje båd. Skynd jer at booke - der er rift om lejlighederne! På stedet dyrkes oliven og familien har sin egen vinproduktion.

Børnevenligt og hyggeligt

Tennisbane og gode cykler

Meget gæstfrie ejere, der skaber god stemning

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

La Torriola +

Et charmerende agriturismo, der producerer vin og koldpresset ekstrajomfru olivenolie - i nærheden af Todi. Stedet består af 5 hyggelige lejligheder med egne terrasser. Masser af natur.

Mange vandre- og cykelruter

Tæt på vigtige byer i Umbrien

Olivenolie, vin og nøddeproduktion

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Umbrien

Relais Campiglioni

Relais Agriturismo Campiglioni er en dejlig ejendom, der ligger helt fredeligt omgivet af naturen i Chianti-området i det østlige Toscana i nærheden af Montevarchi. På landstedet producerer ejerne hvidvin, rødvin og olivenolie, og der er rig mulighed for både at smage og købe de gode varer. Stort poolområde og god børnepool. 

Dejlig morgenmad tilbredt af ejerne selv

Indbydende poolområde med opvarmet børnepool

Perfekt udgangspunkt for vandreture og sightseeing i Firenze og Siena

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Corte in Poggio

Familievenligt landsted i hjertet af Toscana nær Firenze og i bekvem gåafstand til nærmeste by. 

Familieejet landsted med gode børnefaciliteter

Smuk udsigt

I gå-afstand til nærmeste by 

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Antico Casale Rodilosso

Nær middelalderbyen Montaione ligger 11 skønne lejligheder i forskellig størrelse i et vidunderligt skovområde; her er privatliv, ro og fred nogle af de væsentligste værdier, som Rodilosso sætter i højsædet.

11 smagfuldt indrettede lejligheder i en smuk natur

Masser af ro og fred

Godt udgangspunkt for udflugter i Toscana

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Poggiovalle Tenuta Italiana

I Umbriens grønne hjerte ligger Tenuta Poggiovalle med 20 lejligheder i forskellig størrelse, 2 pool, tennisbane, fodboldbane og masser af spændende aktiviteter på stedet

Sofistikeret bondegårdsferie

Skøn udsigt uanset hvor du befinder dig

Ridning, tennisbane, bordtennis og 2 pools

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Umbrien

Fattoria del Colle

Tre dejlige ferieboliger på skøn vingård i Toscana

Dejlige feriehuse hos kendt vinproducent

Nyrenoveret spa-område

Egen restaurant på stedet

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Il Pozzo +

På tur ude i det naturskønne Toscana finder vi Il Pozzo, som er et super autentisk feriested, hvor der bliver produceret både vin og olivenolie af værtsfamilien. Hvis det bliver for roligt er der rig mulighed for at prøve kræfterne af med det toscanske køkken både på egen hånd og med værtsfamilien. Podere Il Pozzo består af fire bygninger, hvori der er indrettet 9 ferieboliger.

Ægte italiensk mama i køkkenet

Køkkenhave med frugt og grønt ad libitum

Gode ferielejligheder med egen terrasse

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Soiano

Dejligt lille landsted med masser af hjerterum. Familiedrevet sted i den nordlige del af Toscana.Hjemmelavet mad og formidabel udsigt. 

Ejeren Tiberio lave selv mad til jer

Meget børnevenligt

Eminent beliggenhed

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Landsted tæt på Cinque Terre (under 1/2 time med tog)

Kort afstand til havet med skøn sandstrand og kystbyer

Gåafstand til nærmeste by, Sarzana, med restauranter og butikker

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Ligurien

La Forra

Skønne lejligheder i hjertet af Toscana. Her kan afslapning let kombineres med aktiviteter.

Ridecenter for børn og voksne

Restaurant med lokale delikatesser

Gode muligheder for vandring, cykling og trekking

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Toscana

Duca di Castelmonte

Charmerende feriested med lejligheder og swimmingpool tæt ved Trapani. Der er en skøn restaurant, og man kan deltage i madlavningskurser. 

 

 

Mulighed for halvpension

Meget venligt og hjælpsomt personale

Godt udgangspunkt for dagsture

7 dage
17.04.2024 - 24.04.2024
Sicilien