Local Living Luksus

Ren Local Living Luksus for alle pengene

Local Living Luksus er din mulighed for at opleve Italien med dig i centrum. Med Local Living Luksus kommer du på vores mest eksklusive gårde og landsteder. Her vil du oplever den velkendte, rustikke italienske charme. Men stadig med alle de moderne livs fornødenheder ved hånden!

Så er du klar til, at forkæle dig selv og din familie lidt mere på den næste ferie? Så er en luksus bolig et godt valg for dig! Her er det ren afslapning, mens du nyder livet og mulighed for at forkæle dine smagsløg!

Vi har specialiseret os med henblik på at give en omfattende og fordybende oplevelse, hvor kvalitet og service skamløst er i top. Vi sikrer dig fuld tilfredshed – om det er i Umbrien, Ligurien eller Toscana.

 

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Il Torrino +

Et lille stykke af paradis i Toscana. Her er syv skønne lejligheder og en selvstændig villa indrettet i typisk toscansk stil med god komfort. Der hører en god, stor swimmingpool og tennisbane til stedet.

 

 

Toscana

La Sovana

Stort familieejet landsted med masser af italiensk gæstfrihed, atmosfære og ikke mindst lækker mad lavet af lokale råvarer.  

Toscana

Villa Le Croci

Villa til 10 personer - 4 dobbeltværelser og 4 badeværelser. 

Villaen tilbyder alle de bekvemmeligheder, en familie eller en gruppe venner kan forvente: et fantastisk panorama, en velholdt have og en swimmingpool, en lækker veranda perfekt til lækre måltider med toscanske produkter.

Alle værelserne har aircondition og eget tv.  

 

 

 

Toscana

Casore del Monte +

Villa på 250 m2 til 10 personer, med 5 værelser. Skønt beliggende tæt på Montecatini Terme.

Og lad os ikke glemme en panorama udsigt, du kun kan nyde og smile af. 
Villaen har desuden været med i Hammerslag.

Toscana

Podere La Cava

Podere la Cavas lejligheder er opkaldt efter kendte toscanske digtere fra middelalderen.

Feriestedet er fordelt på 3 lejligheder - Beatrice, Fiammetta og Laura. Hver lejlighed har deres egen stue, køkken med ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine, soveværelse og toilet. Derudover er lejlighederne også indrettet med ægte 19 århundrede italienske møbler. På forespørgsel, er der mulighed for at lejlighederne Laura og Beatrice kan slås sammen for at danne et specielt overnatningssted til max 10 personer.

Toscana

Villa Bibbianello +

Villa til 10 pers. Denne elegante villa blev i 2005 designet og totalt ombygget af det italiensk/engelske arkitektejerpar. Så nu er det en meget moderne udgave af en klassisk toscansk villa.

Toscana