Local Living Luksus

Ren Local Living Luksus for alle pengene

Local Living Luksus er din mulighed for at opleve Italien med dig i centrum. Med Local Living Luksus kommer du på vores mest eksklusive gårde og landsteder. Her vil du oplever den velkendte, rustikke italienske charme. Men stadig med alle de moderne livs fornødenheder ved hånden!

Så er du klar til, at forkæle dig selv og din familie lidt mere på den næste ferie? Så er en luksus bolig et godt valg for dig! Her er det ren afslapning, mens du nyder livet og mulighed for at forkæle dine smagsløg!

Vi har specialiseret os med henblik på at give en omfattende og fordybende oplevelse, hvor kvalitet og service skamløst er i top. Vi sikrer dig fuld tilfredshed – om det er i Umbrien, Piemonte, Sicilien eller Toscana.

 

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Poggio Cennina

10 charmerende ferielejligheder og 3 dejlige villaer beliggende malerisk i hjertet af Toscana

Smukt landsted med masser af plads 

Mange aktiviteter for børn og voksne

Skøn pool med udsigt

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Villa Fe

Smuk og gennemrenoveret villa med plads til 8 - 16 personer. Kun 2 km fra Assisi i Umbrien. Villaen har 4 soveværelser (alle med egen lille tilstødende stue og badeværelse), samt fælles køkken og stue. Fra villaen er der både indefra og udenfor en fantastisk udsigt over Spoleto-dalen. Smuk pool, en stor terrasse og masser af græsplæne. Kun 2 km til nærmeste middelalderby Assisi med mange seværdigheder og restauranter.

Fantastisk udsigt

Masser af komfort i moderne rammer

I gåafstand til by

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Umbrien

Vigna Rocchetta +

Smuk nyopført stenvilla af norske ejere til 10 personer i Piemonte i det nordlige Italien. Villaen har 5 dobbelte soveværelser, 4 badeværelser og stor køkken/alrum og udenfor en stor overdækket terrasse. Stor saltvandspool og fantastisk udsigt fra hele stedet. Kun 3 km til den nærmeste by Rocchetta Palafea og et godt udgangspunkt for udflugter i Piemonte.

Vidunderlig udsigt

Masser af fred og ro 

Stor saltvandspool

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Norditalien

Villa Il Tinaio

Villa til 22 pers.
Il Tinaio er virkelig en enestående villa og meget stilfuldt indrettet. Her er god plads til 22 pers. med de 10 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser og et væld af gode fællesområder.

Luksus - fra start til slut

Tæt på hyggelige byer 

Betagende udsigt

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Toscana

Vineho +

 Smukt resort bestående af 6 moderne lejligheder nedsænket i vingårdene. Perfekt til afslapning i et fredeligt område med infinity swimmingpool og wellness.

Moderne designlejligheder med fantastisk udsigt

Morgenmadsbuffet inkluderet i prisen

Infinity pool med afslapningsområde

7 dage
06.12.2023 - 13.12.2023
Norditalien