Local Living Luksus

Ren Local Living Luksus for alle pengene

Local Living Luksus er din mulighed for at opleve Italien med dig i centrum. Med Local Living Luksus kommer du på vores mest eksklusive gårde og landsteder. Her vil du oplever den velkendte, rustikke italienske charme. Men stadig med alle de moderne livs fornødenheder ved hånden!

Så er du klar til, at forkæle dig selv og din familie lidt mere på den næste ferie? Så er en luksus bolig et godt valg for dig! Her er det ren afslapning, mens du nyder livet og mulighed for at forkæle dine smagsløg!

Vi har specialiseret os med henblik på at give en omfattende og fordybende oplevelse, hvor kvalitet og service skamløst er i top. Vi sikrer dig fuld tilfredshed – om det er i Umbrien, Ligurien eller Toscana.

 

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

La Sovana

Stort familieejet landsted med masser af italiensk gæstfrihed, atmosfære og ikke mindst lækker mad lavet af lokale råvarer.  

Toscana

Villa Piaggetta

Villa Piaggetta har plads til 22 personer, fordelt på sine 12 værelser. I får her en stor have, hvori du også finder en stor pool med hydromassage. Derudover ligger villaen centralt godt placeret i Toscana, så der er rig mulighed for udforskning og sightseeing. 

Toscana

Villa la Tabaccaia +

Luksusvilla til 6 personer fordelt på 3 dobbelt soveværelser og 3 badeværelser. Bo helt privat og med udsigt fra terrassen over dalen - og nyd den helt ugenerte pool med hydromassage. 

Toscana

Villa Tempio di Titta

Villaen er til 6 - 8 personer fordelt på 3 værelser. Villaen er fantastisk hele året, da du både kan sidde inde og ude, når den skønne udsigt skal nydes. I har en lille by kun 4 km væk, hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter og barer. En flot villa, med en endnu flottere udsigt, når Sicilien skal nydes. 

Sicilien

Villa Il Tinaio

Villa til 22 pers.
Il Tinaio er virkelig en enestående villa og meget stilfuldt indrettet. Her er god plads til 22 pers. med de 10 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser og et væld af gode fællesområder.
Toscana

Villa Bibbianello +

Villa til 10 pers. Denne elegante villa blev i 2005 designet og totalt ombygget af det italiensk/engelske arkitektejerpar. Så nu er det en meget moderne udgave af en klassisk toscansk villa.

Toscana

Villa Gosparini +

Luksusvilla til 14 - 18 pers. Udsigt over Trasimenosøen. Meget lækker villa med alt det gode inden for rækkevidde. Fred og ro, eksklusiv bolig med skønne udendørsområder. 

Toscana

Borgo Tollena +

Dejlige lejligheder, som er tæt på San Gimignanos centrum - byen med de berømte tårne. Borgo Tollena råder over 66 hektar, så der er masser af naturoplevelser i vente. Desuden er der egen produktion på stedet og en swimmingpool med børneområde.

 

Toscana

Villa Santa Virginia +

Villa Santa Virginia til 12 personer med 6 soveværelser og 7 badeværelser.

Villa Santa Virginia på 275 m2 er beliggende i grønne omgivelser i Montaione på toppen af en bakke, som giver en flot udsigt over det bølgende toskanske landskab.

Centralt beliggende i Toscana tæt på restauranter, shopping, museer, rideskole, golf og tennis.

Toscana