Sommerferie i Italien

Hvis vi siger sommerferie under sydens sol i det skønne Italien, hvad siger du så? Book årets sommerferie i Italien, og mærk rejseglæden og sommerfuglene i maven brede sig. Vi tilbyder ophold i flere af Italiens smukkeste regioner, hvor I både kan få slappet af og få mange minderige oplevelser med hjem.

Oplevelsesrige ferier for enhver smag

Uanset om du har holdt sommerferie i Italien tidligere, eller du besøger landet for første gang, vil du komme til at opleve Italien, som du aldrig har oplevet det før, når du rejser med Local Living. Vi giver dig et bid af det autentiske Italien med mulighed for overnatning og oplevelser for enhver smag. Lad for eksempel din sommerferie til Italien byde på:

  • Overnatning på en ægte, italiensk vingård
  • Vandreture i den flotte, italienske natur
  • Velsmagende måltider produceret af lokale råvarer
  • Afslapning ved poolen
  • Pilgrimsvandring i Ligurien
  • Aktiv ferie med tennis, mountainbike med mere

Bo hos en lokal, italiensk familie, eller ryk ind i en af vores ferieboliger af høj kvalitet. Vores overnatningsmuligheder indbyder til at sænke skuldrene, lade batterierne op og byde velkommen til de mange indtryk og uforglemmelige oplevelser, som sådan en sommerferie i Italien uundgåeligt vil føre med sig.

Sommerferie i Italien med børn

Det er nemt at rejse med børn i Italien, og sommerferie i Italien med børn er derfor helt oplagt. Ikke mindst fordi italienerne er vilde med børn og nok skal gøre deres, at både store og små får alletiders ophold. Vi har flere børnevenlige lokationer, hvor der er legeplads og pool på overnatningsstedet, og hvor børn i det hele taget vil føle sig meget velkomne. Og så er det nok de færreste børn, der siger nej til pizza og pasta i rigelige mængder, som Italien selvsagt også er kendt for.

Rejs trygt til Italien på sommerferie med Local Living

Hos Local Living er det vores mission at kunne tilbyde dig en sommerferie i Italien efter dine drømme. Vi byder dig velkommen på nogle af Italiens flotteste lokationer og viser dig, hvor meget Italien egentlig har at byde på. En sommerferie i Italien flyver afsted, og der er oplevelser nok til hver eneste dag. Det er dig, der sætter tempoet og bestemmer, hvad der skal ske, og vi glæder os meget til at skræddersy en sommerferie i Italien med fokus på lige det, der er vigtigst for dig. Hvor går turen mon hen? Italiens mange regioner er vidunderlige hver og en, og det er ganske enkelt helt umuligt at vælge blot én favorit.

Hvor I Italien?

Mange vælger at holde sommerferie i Italien år efter år. Nogle holder fast til på samme lokation, imens andre slet ikke kan få nok af Italiens mangfoldige muligheder og derfor søger til et nyt sted i landet, når næste sommerferie i Italien skal bookes. Skal det være Toscana, Ligurien, Piemonte, Umbrien eller måske Sicilien? Uanset lokation glæder vi os til at sende dig på dit livs sommerferie i Italien med Local Living.

Book din rejse her