Lej en sportsvogn

Lej en sportsvogn på din ferie i Italien. Den mest berømte italienske sportsvogn er uden sammenligning Ferrari med den spankulerende hingst - et brand, der signalerer hastighed, stil og luksus. Ferrari blev grundlagt i 1929 af Enzo Ferrari i Maranello, som ligger ca. 2 timers kørsel nord for Firenze og også ca. 2 timer fra Milano.
Lej en sportsvogn Italien

Ferrari museum

Det officielle Ferrari museum ligger i Ferraris hjemby Maranello – ca 300 meter fra Ferrari fabrikken. Det store udstillingsareal består af 6 haller, som indholder masser af biler, trofæer, Formula Uno hjelme og dragter. Der er også en semi-professionel simulator og en stor Ferrari butik, hvor du kan handle Ferrari merchandise. Det er muligt at få en guidet tur på museet og at booke en tur på den nærliggende Fiorano testbane.

 

Der er en del firmaer, der organiserer Ferrari testkørsler. Jeg kan anbefale Pitlane Red Passion og Push Start, hvor det er muligt at forudbestille en bestemt bil og antal minutter.

 

Lej en sportsvogn i Italien

Lej en sportsvog

Og hvis du hellere vil udforske de panoramiske toscanske veje på egen hånd i en sportsvogn, så er det også muligt. Du kan leje en Ferrari og opleve fortryllende små byer og vingårde i en førsteklasses italiensk bil. Hos Europe Luxury car hire kan du leje en sportsvogn for en dag, i en weekend eller endnu længere – og du kan få bilen udleveret i alle de store italienske byer. De har et godt udvalg af modeller til rådighed.

 

Det er også muligt at leje en almindelig familiebil på ferien, dog er der nogen faktorer, I skal være opmærksomme på i forhold til leje af udlejningsbiler. Du kan læse mere og dette her.

Se mere