Ferie for børn

Ferie for børn og voksne - aktiviteter for hele familien
Dreng i en pool

Hygge, samvær og afslapning

Når I vælger at tage på ferie i Italien med jeres dejlige børn, er der rig mulighed for at være sammen med dem og hygge med et spil kort, læse en god bog, tage en rask vandkamp i poolen eller lignende.

Hvis I får lyst til mere aktivitet, er der tillige zoologiske haver, vandlande, oplevelsesparker, museer og meget mere.

Aktiviteter for børn

Badestrande og kurbade – Mon ikke børnene ville elske en tur i de varme kilder i Saturnia? – Læs mere om badestrande og kurbade her.

På cykeltur – På mange af vores landsteder er der mulighed for at leje cykler. Ellers kan I spørge på landstedet, hvor nærmeste cykeludlejning ligger.

På sporet af Volturi – Hvis I har lyst til at følge i sporene på Twillight filmene, så er Volterra stedet.
Noget af handlingen i vampyrfilmene foregår i Volterra, som bliver beskrevet som hjemsted for Volturi, den mest magtfulde vampyr.
Læs mere om Volterra her.

Dyr, sjov og leg – Italien byder også på andre aktiviteter, så som Zoologiske haver, forlystelsesparker og adventure parker. I kan læse om dem herunder.

Billede af Acqua Village i Cecina i Italien.

Vandland

Acqua Village Cecina, Cecina
Dette vandland blev kåret til det bedste vandland i Italien i 2013. I får her 5 vilde og spændende rutsjebaner, massagepools, bølgepool, vandfald og meget andet.

Acqua Village Follonica, Follonica

Aqualis Quercegrossa, Siena

Sunlight park, Pisa

Le Caravelle, Ligurien
Vandpark i Ligurien, hvor I kan opleve rutsjebaner, bølgebassiner, slangebaner, børnepool og legeland til de mindste i vandet. Er I mere til afslapning, kan I lade jer blive ført væk af strømmen og slappe af i en jacuzzi.

AcquaPark, Sicilien

Zoologiske haver og akvarier

Poppi Zoo, Arezzo, Toscana –  er en stor natur- dyrepark på 50 hektar med over 50 forskellige dyrearter. Dyreparken blev etableret i 1973 i Casentino-dalen.

Zoo di Pistoia, Toscana

Acquario di Genova, Ligurien

Leo Wild Park, Todi – Perugia, Umbrien 

Citta Della Domenica, Perugia, Umbrien  

Parco Safari Murazzano, Langhe, Piemonte  

Parker - leg, oplevelse, eventyr

Tree Experience, Firenze, Toscana 

Pinocchio, Pistoia, Toscana 

Parco Pitagora, Lucca, Toscana 

Parco Avventura, Massa Carrara, Toscana  

Saltalbero Parco Avventura, Siena, Toscana – 

Parco Avventura Erice, Trapani, Sicilien – er en park med akrobatiske ruter, naturstier til gåture, bueskydning og moutainbike kurser. Det er en oplevelse for hele familien, som ønsker plads til udfoldelse. – Alt sammen i smukke omgivelser i skoven, hvor der også er plads til hyggelige picnics.

Cascata Delle Marmore, Terni, Umbrien –  Marmorvandfaldene er tre kunstige vandfald, skabt af romerne for mere end 2.000 år siden. Faldenes samlede højde er 165 m, og de er dermed verdens højeste menneskeskabte vandfald.

Museer for børn

Santa Maria Della Scala, Siena, Toscana 

Museo Leonardiano di Vinci, Firenze, Toscana 

Museo Dell Olivo, Imperia, Ligurien 

Musee Oceano, Monaco, nær Ligurien – På Monte Carlo Aquarium og Oceanograhic Museum kan I udforske havbunden og møde skildpadden Odyssey.

Mooi Trapani, Trapani, Sicilien – museet anbefaler, at I booker billetter på forhånd