Vandretur i Italien

Mange af os har fundet ud af, at den aktive ferie giver noget helt specielt. En vandretur i Italien er på manges ønskeseddel, for her er både natur og terræn ideelt til formålet.

På en Local Living vandretur kommer ned i omdrejninger, oplever sine omgivelser på en helt unik måde, og så ser man områder, man ellers ikke ville have oplevet. Og så er er det naturligvis alle de små ting undervejs, hvor man fx. hilser på lokalbefolkningen og smager den lokale mad. Bare for at nævne nogle få eksempler.

Vi har nøje udvalgt nogle virkeligt fine ture, som er en drøm for enhver, der gerne vil opleve Italien til fods. Alle ture foregår på egen hånd – men vi er med hele vejen, og I får kort og beskrivelser, så intet kan gå galt.

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Elba vandretur GTE

Her venter jer en fantastisk naturoplevelse. Vandreturen er på 7 dage tværs over øen Elba. Bjerge, havet, bløde bakker og strand ad libitum.  

Toscana

Vandretur i Cinque Terre

Bo i Manarola, som er kendt for sine maleriske bygninger og tag på dagsvandreture mellem de 5 små byer i Cinque Terre. Lær det ukendte Cinque Terre at kende og smag på områdets skønne vine og lokale mad. 

Ligurien

Pilgrimsvandring i Ligurien - 7 dage

Pilgrimsvandring ad smukkeste rute gennem det østlige Ligurien fra maleriske Sestri Levante gennem hele Cinque Terre. Fra by til by gennem kuperet terræn. Virkelig en vandretur til dig, der elsker udfordring og masser af wow. 

Ligurien

Fontecipressi

Fontecipressi er en ældre smuk landejendom til 8 personer. Villa ligger på en solrig bakkeside omringet cypresser. Udsigten fra denne bolig er enestående uanset, hvor på grunden du befinder dig. De fleste værelser har et badeværelse en-suite.

Toscana