Local Living Sport

Når der skal aktiviteter til at gøre en god ferie

Local Living Sport er for jer der elsker den høje puls. Her er de bedste tilbud indenfor sportsaktiviteter samlet, og aktiv ferie er i højsædet.

Fra stor lækker pool med dejligt lyst fitnessrum, til isoleret bjerghytte med lejet mountainbikes. Du vælger det, du brænder for. Og her bistår vi selvfølgelig.

Hvis aktiviterne ikke allerede findes på stederne, kan det arrangeres. Vi laver gerne en aktiv ferie helt efter jeres hoved, så I får den perfekte, aktive ferie. Finder du ikke det, du ønsker her, så skriv til os – vi har kontakter i Italien til stort set alle aktive typer af ferie – incl. rideferie på æsler!

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Agriturismo La Speranza +

Her har vi vort mest børnevenlige sted. Optimalt pga. de mange aktiviteter for børnene (pool, tennis, cykler og legeplads) i kombination med nærheden til havet, hvor der er de dejligste sandstrande og mulighed for at leje båd. Skynd jer at booke - der er rift om lejlighederne! På stedet dyrkes oliven og familien har sin egen vinproduktion.

Børnevenligt og hyggeligt

Tennisbane og gode cykler

Meget gæstfrie ejere, der skaber god stemning

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Agriturismo Cascina Trevo

Agriturismo Cascino Trevo er en landejendom der tilbyder i alt 5 lejligheder og 4 værelser. På stedet er det muligt at opleve en masse aktiviteter, men også tæt ved er det muligt at opleve en masse forskellige byer eller slappe af ved havet. 

Ideel placering kun 3,6 km fra havet

En unik oplevelse for kontakt med naturen og dyr

Morgenbuffet og middage med lokal mad

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Ligurien

Antico Casale di Scansano

Dette var oprindeligt en landejendom fra 800-tallet. I tilknytning til det fashionable hotel med utrolig flot beliggenhed, er der nyere lejligheder med egne terrasser. Wellness afdeling i nærheden og fantastisk restaurant.  

Ferielejligheder med egen terrasse

Wellness område

Anbefalelsesværdig restaurant

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana

Belmonte Vacanze

Belmonte er et stort og aktivt sted med 29 ferieboliger med aircon, internet og opvaskemaskine. Der er ikke sparet på komforten her! Desuden kan I tage på ridetur, spille tennis, leje cykler og udforske de 3 afmærkede ruter i området. I bor med mageløs udsigt mellem Volterra, San Gimignano og Montaione. 

Ideelt sted til aktive familier

Smukke omgivelser - udsigten stopper aldrig

A/C og internet i alle lejligheder

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana