Mille Miglia eller 1000 Miglia

Hvert år i maj følges Mille Miglia af bil-entusiaster og andre med benzin i blodet. Løbet starter i Brescia, og alle deltagende biler kører ad en spektakulær rute. Den går ned gennem Toscana til Rom – og tilbage i mål i Brescia. Langs hele ruten, og især i byerne, tiljubler publikum de karismatiske deltagere, og der er en folkefest i Italien den sidste weekend i maj.

Franciacorta

Mellem Brescia og søen Iseo ligger vindistriktet Franciacorta, der bl.a. producerer mousserende vine i verdensklasse – også med navnet Franciacorta. I området ligger nogle hyggelige hoteller i den smukkeste natur, og hele tiden er Iseo-søen med til at sætte scenen med sine bjerge, øer og hyggelige miljø omkring søen.

miglia

Med Local Living til Mille Miglia?

Vi lavede med succes en tur til Mille Miglia både i 2016, 2017 og 2018. Hvis du er interesseret i at høre mere eller at deltage i det kommende års Mille Miglia, er du velkommen til at sende mig en mail på inge@localliving.dk.

Følg løbet med Local Living til det 4 dage klassiske motorløb Mille Miglia med smukke, gamle sportsvogne i maj og få en oplevelse du sent vil glemme. Det italienske motorløb er for inkarnerede bilentusiaster med benzin i blodet.

Local Livings Mille Miglia rejse er skræddersyet til jer, der er en gruppe på min. 10 personer. Det er en enestående mulighed for dig, der har en passion for biler og det gode liv, og som gerne vil dele oplevelsen med ligesindede.

Prisen er ca. kr. 10.000 pr. person inkl. 4 overnatninger, 4 x morgenbuffet, 4 middage og fantastiske oplevelser.