Fodbold er den mest populære sport i Italien

Fodbold i Italien

Fodbold - Italiens nationalsport

Det er måske en kliché at sige, at fodbold er Italiens lidenskab, men det er altså sandt.

De fleste italienere støtter og identificerer sig med deres lokale hold, og så er der lige Juventus-fans, som findes over hele Italien og måske resten af EU. Der er selvfølgelig også de italienere, som ikke kan udstå Juventus, og hellere holder med et udenlandsk hold end med Juventus.

Se en fodboldkamp i ferien
Det er ofte muligt at se en fodboldkamp i løbet af ferien, hvis det er din interesse. De fleste byer har fodboldhold, der spiller i Serie A eller Serie B, og fodboldstadion er altid rimeligt centralt beliggende. Det er ikke kun selve spillet, som er en oplevelse. Italiens fodboldfans byder også på underholdende adfærd med farverigt tøj, sang, blafrende flag og glade tilråb. Der er altid en masse liv på tilskuerpladserne og på banen.

Billetter til UEFA-kampe spillet i Italien kan købes her og til nationale kampe her.

Det italienske fodboldlandshold anses for at være et af ​​de bedste landshold i verden. De har vundet VM fire gange (1934, 1938, 1982, 2006), og hver gang det italienske landshold har vundet, har det været oppe at vende i Italien, om man skulle gøre det til en nationaldag. Men det er det dog alligevel ikke blevet til.

Italiens mest prestigefyldte hjemlige liga er Serie A. Juventus, Milan og Inter, sammen med Roma, Fiorentina, Lazio og Napoli er kendt som de syv søstre i italiensk fodbold.

Fodboldferie Italien

Fodboldrejser

Vil du opleve fodboldkampe live på stadion i Italien, kan du bruge rejseguiden VisitFootball.dk. Her finder du guides til de store fodboldklubber og en masse gode råd om fodboldture.

Læs særligt mere på siden Fodboldrejser til Italien. I guiden kan du også sammenligne priser på fodboldrejser fra forskellige rejsebureauer – og finde den billigste og bedste fodboldrejse til støvlelandet Italien.

Fodboldferie i Italien

Træningslejr i Italien?

Søger du og din fodboldklub et sted, hvor I kan træne i udlandet? Så send mig en mail på inge@localliving.dk med jeres ønsker, og jeg vil sørge for at arrangere jeres rejse, så I kan træne intensivt. I kan evt. også være heldige at møde de lokale fodboldspillere.

Bestil din rejse til Italien her og kom ned og oplev passionen.