Villaer

Lej din egen rustikke villa i Italien til livets unikke øjeblikke

 

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner. Mulighederne er mange, når du lejer en villa til din næste ferie.

Alle vores rustikke villaer er nøje udvalgt, og de fleste ligger i Toscana, Umbrien og Sicilien. Her er garanti for privatliv, når I har hele ferieboligen og udendørsområdet med pool til egen rådighed.

Klik rundt nedenfor og sæt evt. nogle krav til dine ønsker over under “mine ønsker” – på den måde får i en villa som lever op til alle jeres forventninger!

I de fleste villaer er der mulighed for at få en kok til at lave mad til jer, hvis I skal fejre noget ekstraordinært.

Brug søgningen nedenfor til venstre; brug især perioden, så du ser, hvad der er ledigt.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Casale Il Poggetto

Villa til 14 - 19 pers. i 7 dobbeltværelser og 5 badeværelser. 

Består af 3 lejligheder i selvstændigt hus (helt ugeneret) på den betydningsfulde vingård Pieve de' Pitti lidt syd for Pisa. Skøn stemning her midt i vinmarken og dejlig countrystyle. Gode vin- og oliesmagninger. Her er I i de bedste hænder!
Toscana

Chalet del Colle +

Chalet del Colle, villa til 4 pers. med privat pool, 900 m til nærmeste købmand og restaurant. Kun 27 km til Lucca og 12 km til havet. God placering, både hvis du kører selv eller flyver. 

Toscana

Al Paradiso

Hyggelig lille villa på 45 kvm med egen veranda, have og privat jacuzzi. Perfekt til 2 personer eller en lille familie.

Toscana

Villa Talia

Smuk 4-personers villa på den nordsicilianske kyst med udsigt ud over Middelhavet og bjergene. 2 soveværelser, 2 badeværelser, lyst køkken-alrum, infinity pool, overdækket udekøkken og spiseplads.

Sicilien

Villa I Due Casali

Villa I Due Casali har plads til 18 - 20 personer, fordelt på 9 værelser. Villaen er kun 5 minutter fra den nærmeste by med restaurant, 15 km fra Trasimenosøen og 28 km fra Perugia. 

Villaen som har saltvandspool, byder også på en smuk have, hvor I finder frugttræer, grøntsager og urter som gæster gerne må bruge. En perfekt villa til den store familieferie.  

Umbrien

Villa Il Borghetto (Pistoia) +

Villa med plads til 8 – 10 pers. fordelt i 4 dobbeltværelser og 3 badeværelser. Kun 900 meter fra den nærmeste by med mulighed for indkøb og restauranter. Rigtig god placering til at besøge både Lucca, Pisa og Firenze.

Toscana

Villa Isabella +

Villa til 9 personer, fordelt på 5 værelser og 4 badeværelser, som er et gammelt landsted der nænsomt er blevet restaureret og er klar til at byde velkommen i rolige omgivelser. Villa Isabella ligger ikke langt fra den gamle middelalderby Cortona, hvor der både er indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. 

Toscana

Villa Le Croci

Villa til 10 personer - 4 dobbeltværelser og 4 badeværelser. 

Villaen tilbyder alle de bekvemmeligheder, en familie eller en gruppe venner kan forvente: et fantastisk panorama, en velholdt have og en swimmingpool, en lækker veranda perfekt til lækre måltider med toscanske produkter.

Alle værelserne har aircondition og eget tv.  

 

 

 

Toscana