Villaer

Lej din egen rustikke villa i Italien til livets unikke øjeblikke

 

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner. Mulighederne er mange, når du lejer en villa til din næste ferie.

Alle vores rustikke villaer er nøje udvalgt, og de fleste ligger i Toscana, Umbrien og Sicilien. Her er garanti for privatliv, når I har hele ferieboligen og udendørsområdet med pool til egen rådighed.

Klik rundt nedenfor og sæt evt. nogle krav til dine ønsker over under “mine ønsker” – på den måde får i en villa som lever op til alle jeres forventninger!

I de fleste villaer er der mulighed for at få en kok til at lave mad til jer, hvis I skal fejre noget ekstraordinært.

Brug søgningen nedenfor til venstre; brug især perioden, så du ser, hvad der er ledigt.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Villa Pigna Blue +

Skøn villa til 8 personer, nær Siracusa på det sydøstlige Sicilien. Dejlig overdækket terrasse og med egen pool. Kun 5 km fra gode indkøbsmuligheder, restaurant og sandstrand. 35 km fra Siracusa, en hyggelig og livlig by med mange butikker, restauranter og caféer

Sicilien

Villa Il Casone +

Villa til 14 - 22 personer (mulighed for 8 ekstrasenge). Rummelig villa bestående af 4 lejligheder og store fællesområder. Fin have med pool og panoramaudsigt til Cortona. Masser af villa og ferie for pengene.             
Toscana

Villa Piazzano

Villa Piazzano er en særdeles dejlig villa til 10 - 12 pers. 5 værelser og 4 badeværelser. 

Villaen er på ca. 320 m2 i 3 etager med luftig indretning og omhyggeligt restaureret af toscanske og umbriske håndværkere, så villaen nu tilbyder en blanding af traditionel rustik stil og elegance, og ejerne har gået op i at detaljerne er i orden. 

Toscana