Local Living Teambuilding

Local Living Teambuilding – vi kan også arrangere en skræddersyet tur til din virksomhed

Med Local Living Teambuilding har du muligheden for at styrke jeres fællesskab i fantastiske rammer væk fra dagligdagen. Gruppens samarbejde og dynamik er altafgørende for en virksomheds overlevelse, og derfor er det en vigtig brik at have optimeret!

Local Living Teambuilding gør alt for at styrke og forbedre jeres forhold og kompetencer. Vi inddrager bl.a. den italienske naturs alsidighed hertil. Med effekt for øje er Local Living Teambuilding det oplagt valg for jer. Vi kan inddrage vores samarbejdspartnere til at lave cykelture, vandreture, malerkurser, vinsmagning, kokkeskole – alt, hvad I kan tænke jer for at opnå målet med turen.

Igennem årene er det blevet til mange arrangementer, og ikke 2 har været ens. Måske ønsker I en stor villa, hvor I kan lægge strategier. Så krydrer vi med vinsmagning og kokkeskole. Eller måske som et stort konsulentbureau ønskede – en vandretur igennem Cinque Terre. Her gik de igennem vinmarker med udsigt til Middelhavet. Vi sørgede for vandrekort, de kulinariske oplevelser (incl. en luksus-picnic med spumante), overnatningssteder, transport af bagage og transfer til og fra lufthavnen.

Hvert arrangement skræddersyes efter jeres behov, så skriv endelig en mail til mig på inge@localliving.dk, så lægger jeg de perfekte rammer for jer.

 

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Il Torrino +

Et lille stykke af paradis i Toscana. Her er syv skønne lejligheder og en selvstændig villa indrettet i typisk toscansk stil med god komfort. Der hører en god, stor swimmingpool og tennisbane til stedet.

 

 

Skønne lejligheder med fine terrasser

Mulighed for kokkeskole og vinsmagning

Tæt på Montaione med indkøb og restauranter

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana

Relais L'Antico Convento

Hvis I ønsker et sted med stemning, historie, beliggende langt fra byen og masser af ro og fred, så er Relais L'Antico Convento det rette sted for jer.

Ferielejligheder i skønt naturområde

Masser af ro og fred

Mulighed for yoga-undervisning (på forespørgsel)

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Umbrien

Villa dei Salici sul lago

Nær Trasimenersøen ligger denne dejlige villa til 30 personer, ideel til store familiefester som bryllupper, fødselsdage eller blot storfamilie-ferie i det italienske

Dejlig villa i Umbrien til 30 personer

Perfekt til familiefejringer af enhver art

Opvarmet pool 

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Umbrien

Villa Lionella +

Et lille stykke af paradis i Toscana. Her er skøn villa til 10 personer, indrettet i typisk toscansk stil med særdeles god komfort. Der hører en god, stor swimmingpool og tennisbane til stedet.

 

 

Villa af høj kvalitet og med mageløs udsigt

Mulighed for kokkeskole og vinsmagning

Tæt på Montaione med indkøb og restauranter

7 dage
30.01.2023 - 06.02.2023
Toscana