Local Living Teambuilding

Udskift de sædvanlige omgivelser og opdag, hvad der sker af magi i personalegruppen

Få en skræddersyet tur til din virksomhed

Med Local Living Teambuilding har du muligheden for at styrke jeres fællesskab i fantastiske rammer væk fra dagligdagen. Gruppens samarbejde og dynamik er altafgørende for en virksomheds overlevelse, og derfor er det en vigtig brik at have optimeret!

Local Living Teambuilding gør alt for at styrke og forbedre jeres forhold og kompetencer. Vi inddrager bl.a. den italienske naturs alsidighed hertil. Med effekt for øje er Local Living Teambuilding det oplagt valg for jer. Vi kan inddrage vores samarbejdspartnere til at lave cykelture, vandreture, malerkurser, vinsmagning, kokkeskole – alt, hvad I kan tænke jer for at opnå målet med turen.

Igennem årene er det blevet til mange arrangementer, og ikke 2 har været ens. Måske ønsker I en stor villa, hvor I kan lægge strategier. Så krydrer vi med vinsmagning og kokkeskole. Eller måske som et stort konsulentbureau ønskede – en vandretur igennem Cinque Terre. Her gik de igennem vinmarker med udsigt til Middelhavet. Vi sørgede for vandrekort, de kulinariske oplevelser (incl. en luksus-picnic med spumante), overnatningssteder, transport af bagage og transfer til og fra lufthavnen.

Hvert arrangement skræddersyes efter jeres behov, så skriv endelig en mail til mig på inge@localliving.dk, så lægger jeg de perfekte rammer for jer.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Antico Casale di Scansano

Dette var oprindeligt en landejendom fra 800-tallet. I tilknytning til det fashionable hotel med utrolig flot beliggenhed, er der nyere lejligheder med egne terrasser. Wellness afdeling i nærheden og fantastisk restaurant.  

Ferielejligheder med egen terrasse

Wellness område

Anbefalelsesværdig restaurant

7 dage
30.05.2024 - 06.06.2024
Toscana