Local Living Teambuilding

Local Living Teambuilding – vi kan også arrangere en skræddersyet tur til din virksomhed

Med Local Living Teambuilding har du muligheden for at styrke jeres fællesskab i fantastiske rammer væk fra dagligdagen. Gruppens samarbejde og dynamik er altafgørende for en virksomheds overlevelse, og derfor er det en vigtig brik at have optimeret!

Local Living Teambuilding gør alt for at styrke og forbedre jeres forhold og kompetencer. Vi inddrager bl.a. den italienske naturs alsidighed hertil. Med effekt for øje er Local Living Teambuilding det oplagt valg for jer. Vi kan inddrage vores samarbejdspartnere til at lave cykelture, vandreture, malerkurser, vinsmagning, kokkeskole – alt, hvad I kan tænke jer for at opnå målet med turen.

Igennem årene er det blevet til mange arrangementer, og ikke 2 har været ens. Måske ønsker I en stor villa, hvor I kan lægge strategier. Så krydrer vi med vinsmagning og kokkeskole. Eller måske som et stort konsulentbureau ønskede – en vandretur igennem Cinque Terre. Her gik de igennem vinmarker med udsigt til Middelhavet. Vi sørgede for vandrekort, de kulinariske oplevelser (incl. en luksus-picnic med spumante), overnatningssteder, transport af bagage og transfer til og fra lufthavnen.

Hvert arrangement skræddersyes efter jeres behov, så skriv endelig en mail til mig på inge@localliving.dk, så lægger jeg de perfekte rammer for jer.

 

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Castello di Modanella +

Castello di Modanella er et fornemt vinslot beliggende midt i Toscana lidt øst for Siena. Slottet er stedets midtpunkt med dejlig restaurant og vinkælder, mens ferieboligerne ligger spredt i området max. 1 km fra slottet.

La Villetta

Et usædvanligt smukt landsted med 1 privat villa og 10 andre ferielejligheder. Villaen ligger for sig og har plads til 8 pers. De elegante faciliteter og de 2 store pool deles med de andre gæster på Borgo Iesolana.

Antico Casale di Scansano

Dette var oprindeligt en landejendom fra 800-tallet. I tilknytning til det fashionable hotel med utrolig flot beliggenhed, er der nyere lejligheder med egne terrasser. Wellness afdeling i nærheden og fantastisk restaurant.  

Borgo Iesolana

Et usædvanligt smukt landsted med 11 ferielejligheder. Elegante faciliteter midt i et smukt område tæt på Arezzo. 2 store pools og dejlige terrasser midt i vindistrikt. 

Tenuta San Vito

Foruden den skønne beliggenhed ca. 18 km fra Firenze og midt i dejlig natur, er hovedattraktionen her vin og mad. San Vitos egen restaurant serverer traditionel toscansk mad baseret på lokale råvarer. Uhm...

Montestigliano

Landsted fra 1800-tallet bygget af en ædel romersk familie Aldobrandini. "Et lille stykke af himlen - en velbevaret hemmelighed" kalder ejerne selv stedet. Meget charmerende sted tæt på Siena.

Locanda Le Piazze

Helt igennem luksus og raffineret boutique hotel med 17 værelser og egen økologisk restaurant. Pool og beliggende midt i vinmarkerne 6 km fra Castellina in Chianti. 

Fattorie Santo Pietro

Skønne lejligheder blandt vinmarker og olivenlunde, i kort afstand til historiske San Gimignano. Der er restaurant på stedet, hvor egen produktion indgår som ingredienser i traditionelle toscanske retter.