Agriturismo i Italien

Moderne men ægte bondegårdsferie på italiensk

Hvad er agriturismo?

Agriturismo giver dig muligheden for at mærke det idylliske liv på landet i Italien. Her kan du koble fra og nyde noget af det bedste, som Italien har at byde på. Skøn natur, gode råvarer, lækker mad og autentisk, sydlandsk stemning. Agriturismo er for dig, der drømmer om en ferie langt væk fra storbyens støj og tæt på de ægte, gode oplevelser.

Hvis du ikke kender til agriturismo, er der kun gode grunde til at blive klogere her. Agriturismo er nemlig en måde at holde ferie på, hvor du kommer helt tæt på den rolige og fascinerende hverdag på italienske gårde. Agriturismo er kort fortalt:

  • … en italiensk gård, hvis ejere åbner sine døre for dig og dine kære, så I kan få en uforglemmelig ferie i skønne Italien.
  • … en ferie i Italien, hvor du får lov til at opleve autentisk stemning, der emmer af afslapning, idyl og smukke omgivelser.
  • … en unik mulighed for at opleve Italiensk landbrug, og hvordan gården producerer lokale produkter – herunder oliven, olivenolie, vin, urter, marmelade og honning. Sug til dig af de mange indtryk, og udnyt muligheden for at lære mere om italiensk håndværk og finesse. Nyd smagen og duften af produkterne i et miljø, som du ikke finder lignende andre steder.

Historien bag agriturismo

Vi kan også give dig en mere historisk forklaring: Feriemåden startede faktisk som en håndsrækning til landbruget. Mange huse, lader og stalde stod tomme blandt andet på grund af mekaniseringen af landbruget, og flere bønder led under økonomiske udfordringer. Derfor åbnede man muligheden for, at bønderne kunne byde gæster indenfor uden at være underlagt strenge regler og politikker.

Agriturismo er rustik luksus, hvor ro og fred er vigtige kvaliteter. Her kan du trække dig tilbage og nyde følelsen af at være langt væk fra det, du plejer at omgås i. Boligens karaktér kan variere alt efter, hvad du fortrækker. Flere steder har pool, hot tubs, liggestole og loungeområder, så du selvfølgelig ikke skal gå på kompromis med følelsen af afslapning og wellness. Nogle steder er der mange lejligheder, andre steder er der få. Nogle steder byder på en hyggelig pejs, grill, fjernsyn og andre goder, mens andre steder er af mere rustik karaktér, hvor du for eksempel deler terrasse med andre for fællesskabets og samværets skyld. Der er mange muligheder for at finde et sted, der behager dig og dine kære. En ting har de dog alle til fælles: De giver dig og din familie en oplevelse for livet.

Agriturismo i Italien: En smagfuld ferie

Agriturismo i Italien er en smagfuld ferie, hvor du kommer helt tæt på nogle af Italiens bedste råvarer – og selvfølgelig får lov til at nyde smagen af disse. Du er omringet af olivenmarker, vinstokke, krydderurter og andre friske råvarer, der definerer det velsmagende, italienske køkken – og som du hver dag smager på. Her skal du ikke bekymre dig om, hvilken restaurant der serverer den bedste pizza eller pasta. Her skal du blot nyde, at du får serveret mad med friske råvarer, hvor der er lagt både kærlighed og passion i. På rigtig italiensk manér.

Agriturismo er for dig, der ønsker at tilføje en ekstra dimension til din ferie udover afslapning og sightseeing. Her får du luksus, forkælelse, ro, nærvær og hygge på en måde, som du ikke får andre steder.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Ingen resultater af din søgning

Det kan skyldes:

  • ikke muligt at booke den ønskede periode (husk at det oftest er lørdag – lørdag i højsæsonen)
  • ingen ledige ferielejligheder i perioden
  • ingen ledige ferielejligheder på det ønskede sted
  • ingen ledige ferielejligheder i den ønskede kategori

Vær venlig at gentage søgningen og at ændre dine kriterier.