Local Living Ligurien

Local Living Ligurien

Oplev den italienske riviera med Local Living Ligurien. Den norditalienske provins Ligurien har masser at byde på. Ligefra Genovas stolte historie til charmerende Cinque Terre til det azurblå vand ved kysten og det behagelige mikroklima.

Her ligger alle ferieboliger tæt på havet og tæt på spændende middelalderbyer med livlig aktivitet. Vi har valgt de mest charmende landsteder og resorts fra La Spezia i øst til Blomsterrivieraen i vest. Flyver I hertil, er nærmeste lufthavne Pisa og Nice.

 

Læs mere om Ligurien her.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Villa Giada Holiday Club +

Villa Giada er et ferieparadis for børnefamilier, der gerne vil have både pool og sandstrand. Det ligger tæt på en god restaurant og mange aktiviteter for børnene. Der er ca. 2,5 km til stranden ved Imperia. Rigtig hyggeligt og frodigt sted. 

Ligurien

Pilgrimsvandring i Ligurien - 7 dage

Pilgrimsvandring ad smukkeste rute gennem det østlige Ligurien fra maleriske Sestri Levante gennem hele Cinque Terre. Fra by til by gennem kuperet terræn. Virkelig en vandretur til dig, der elsker udfordring og masser af wow. 

Ligurien

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Ligurien

Loana 2 Village +

En perle i den liguriske riviera. 1- og 2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. 4 swimmingpools og tæt på stranden. Skøn restaurant med mad for enhver smag. Kids Club for børn i sommermånederne. 

Ligurien