Local Living Ligurien

Local Living Ligurien

Oplev den italienske riviera med Local Living Ligurien. Den norditalienske provins Ligurien har masser at byde på. Ligefra Genovas stolte historie til charmerende Cinque Terre til det azurblå vand ved kysten og det behagelige mikroklima.

Her ligger alle ferieboliger tæt på havet og tæt på spændende middelalderbyer med livlig aktivitet. Vi har valgt de mest charmende landsteder og resorts fra La Spezia i øst til Blomsterrivieraen i vest. Flyver I hertil, er nærmeste lufthavne Pisa og Nice.

 

Læs mere om Ligurien her.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Villa Giada Holiday Club +

Villa Giada er et ferieparadis for børnefamilier, der gerne vil have både pool og sandstrand. Det ligger tæt på en god restaurant og mange aktiviteter for børnene. Der er ca. 2,5 km til stranden ved Imperia. Rigtig hyggeligt og frodigt sted. 

Agriturismo Valcrosa +

Agriturismo nedsunket i det Liguriske landskab og omringet af stedet egne vinmarker. Feriestedet har fire lejligheder med plads til 2 - 4 personer, hvor I får egne terrasser. Derudover er der pool og jacuzzi til fri afbenyttelse.

Cielo E Mare +

Dette er en lille enklave af 8 lejligheder i Lemeglio ved Moneglia i Ligurien. Smukkere udsigt er ikke muligt. 2 km til havet.  

Agriturismo Borgo Ameno

Borgo Ameno er et lille og hyggeligt agriturismo i Ligurien, i nærheden af Imperia. Her bor I bl.a. tæt på byen Casanova Lerrone. Egen seriøs produktion af ekstrajomfruolivenolie. Restaurant på stedet og ca. 15 km. til havet. 

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Casa Vacanze Il Borgo di Campi +

Il Borgo di Campi ligger i udkanten af Cinque Terre og er noget helt, helt for sig. Stedet ligger klinet til bjergvæggen i 270 meters højde, og der er en helt formidabel udsigt overalt fra lejligheder, restauranten og terrasserne over havet. 

Loana 2 Village +

En perle i den liguriske riviera. 1- og 2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. 4 swimmingpools og tæt på stranden. Skøn restaurant med mad for enhver smag. Kids Club for børn i sommermånederne.