Local Living Ligurien

Local Living Ligurien

Oplev den italienske riviera med Local Living Ligurien. Den norditalienske provins Ligurien har masser at byde på. Ligefra Genovas stolte historie til charmerende Cinque Terre til det azurblå vand ved kysten og det behagelige mikroklima.

Her ligger alle ferieboliger tæt på havet og tæt på spændende middelalderbyer med livlig aktivitet. Vi har valgt de mest charmende landsteder og resorts fra La Spezia i øst til Blomsterrivieraen i vest. Flyver I hertil, er nærmeste lufthavne Pisa og Nice.

 

Læs mere om Ligurien her.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Pilgrimsvandring i Ligurien - 7 dage

Pilgrimsvandring ad smukkeste rute gennem det østlige Ligurien fra maleriske Sestri Levante gennem hele Cinque Terre. Fra by til by gennem kuperet terræn. Virkelig en vandretur til dig, der elsker udfordring og masser af wow. 

Ligurien

Antico Casale

Antico Casale ligger i det østligste Ligurien - og er et veldrevet landsted tæt på Cinqueterre, kun 5 km fra havet og i gåafstand til nærmeste by. 

Ligurien

Casavacanze I Cormorani

Et stort, velholdt resort med 45 lejligheder i et stille område i udkanten af Loano i Ligurien. Her er I ca. 1000 m fra havet og bykernen, og der er ca. 600 m. til de nærmeste butikker. 

Ligurien