Local Living SIKKER-REJSE garanti

Vi ønsker at gøre det trygt at bestille den næste rejse. På udvalgte Local Living feriesteder har vi derfor valgt at tilbyde jer en ekstra sikker-rejse-garanti. Vi vil nemlig gøre vort bedste til, at du føler, at I med sindsro kan booke en sikker rejse nu og have mulighed for at fortryde det, når I kommer nærmere afrejse. 

SIKKER-REJSE-garantien betyder:

  • Afbook jeres rejse 30 dage før jeres afrejse eller
  • Ombook jeres rejse 30 dage før jeres afrejse

Begge dele er helt gratis for jer og kræver ingen årsag eller forklaring. Boligerne kan afbookes uanset rejsevejledning frem til en måned før I skal afsted.

Så hvis I ønsker at rejse med 100% ro i maven, så vil vi anbefale jer at kigge nærmere på vores ferieboliger i Local Livings SIKKER-REJSE

PS. Under normale omstændigheder ville I kunne afbooke rejsen frem til 60 dage inden afrejse, men du ville miste depositum. Så SIKKER-REJSE er en stor forbedring af dine betingelser. Nu kan du jo afbooke frem til 30 dage før afrejse uden at miste noget. Vi syntes, I fortjener denne sikkerhed.


Depositum ved ombooking

Ønsker I at ombooke, vil det indbetalte depositum ikke blive rørt, men derimod blive gemt og kan benyttes til jeres nye ferie. Det betyder, at jeres indbetalte depositum ikke går tabt, men bliver stående ved Local Living og kan bruges 2 år frem i tiden.


Udvalgte boliger

Vi introducerer Local Living sikker-rejse som en ekstra sikkerhed til jer, der gerne vil kunne bestille ferie med ro i maven.

Denne service gælder udvalgte boliger. Se alle de unikke steder, hvor du kan føle den endnu mere tryg end normalt:

Her er udvalgte sikker rejse boliger

Flere boliger finder I under søg feriebolig i vores online booking system. Vælg avanceret søgning/tema og Local Living Sikker rejse.

Alle boliger

For at gøre det hele endnu mere sikkert, så har vi altså stadig en Covid-19-rejsegaranti på alle boliger. Lige meget hvilken feriebolig eller privat villa du booker hos Local Living, så er du ALTID dækket af vores Covid-19-rejsegaranti, hvor du får alle pengene retur, hvis du ikke kan rejse pga. Udenrigsministeriets Corona-restriktioner.

Læs om vores attraktive Corona-afbestillingsbetingelser her


Rejsevejledninger

Gult
Husk at være opmærksom på jeres personlige sikkerhed og hold jer opdatereret. Læs mere her

Orange
Er jeres rejsemål orange, frarådes alles ikke-nødvendige rejser. Rejser til landet bør genovervejes og risiciene forbundet med disse steder opfattes som alvorlige. Ikke nødvendige rejser er alt undtagen erhvervsrejser, deltagelse i begravelse, fødsel og retssag. Læs mere her

Rødt
Alle unødvendige rejser frarådes til dette rejsemål. Læs mere her