Min rejse til Italien.
Corona-status

Er det trygt at rejse nu?


Vi var så små begyndt at rejse til Italien igen, men så vil skæbnen, at antal Covid-19 smittede i Italien stiger, og der er nu igen orange rejsevejledning. Det betyder, at vores myndigheder p.t. fraråder rejser til Italien. Vi holder derfor vejret og sender ingen gæster til Italien lige nu.

Vores rejsedestinationer Toscana, Umbrien, Ligurien, Sicilien og Piemonte har nogenlunde samme smittetryk som i Danmark, og der sættes hårdt ind på at stabilisere situationen. Der er indført omfattende restriktioner, som gør, at vi har forventninger til, at smittetrykket falder indenfor en overskuelig fremtid.

Vi går vinteren i møde, hvilket normalt betyder, at vi ikke har ret mange gæster på ferie i Italien. Det betyder også, at vi plejer at have rigtig travlt med at arrangere jeres næste sommerferie i Italien. I år er en undtagelse. De fleste afventer “bedre tider”, og det forstår vi godt. Men husk, at det er godt at bevare drømmene, og her hos os, kan du trygt booke din næste ferie med ret til at afbooke og få pengene retur, hvis vi ikke må rejse.

Opdateret 23. oktober, 2020

Italien efter Corona


Vi tror på, at vores autentiske ferieboliger vil være den type af ferie, de fleste vil vælge fremover. Hos os bor I i boliger, der bliver rengjort med nye desinfektionsmetoder, der er god plads ofte med helt private terrasser, og I er omgivet af dejlig natur. Ingen masseturisme eller store tag-selv-borde i restauranterne.

Vi holder nøje øje med situationen i Italien, og vi har tæt kontakt med ejerne af ferieboligerne i Italien. Hvis du har lyst til at tale med os om mulighederne for at rejse, så ring eller skriv endelig. Så sørger vi for at du får en tryg ferie i vores hænder.

Mine rettigheder


Set i lyset af Corona-krisen og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, der vejleder os i vores rejseaktiviteter, har vi følgende afbookingsgaranti:

I kan bede os om 100% refusion af jeres indbetaling, hvis der er rejseforbud (rød eller orange) til din rejsedestination 30 dage inden afrejse. I får pengene retur – rub og stub – uden diskussion.

I så fald har vi blot brug for dit kontonummer til tilførsel af din indbetaling. Hvis I har betalt med kreditkort, krediterer vi dit kort, og betalingen tilbageføres. Det kan tage op til 30 dage at få pengene retur via kreditkort. Hvis vi tilbagefører via banken, får du pengene i løbet af max. en uge.

Det kalder vi tryghedsgaranti 🙂