Min rejse til Italien.
Corona-status

Er det trygt at rejse nu?

Vi havde mange danske gæster i Italien i sommeren 2021 på vores rejsedestinationer Toscana, Umbrien, Ligurien, Sicilien og Piemonte. Sommeren gør åbenbart noget godt for rejselysten. Og Corona-virus trives ikke godt i sommervarmen, så både sommeren 2020 og 2021 var smittetrykket så lavt i både Italien og Danmark, at det var forsvarligt at rejse.

Vi holder nøje øje med, om smittetrykket udvikler sig negativt, og vi giver jer besked, hvis der er noget, der tyder på, at I ikke skulle kunne rejse. 

Vi oplever derfor nu, at der er en stigende efterspørgsel efter ferieboliger i trygge omgivelser til sommeren 2022. Men tøv ikke for længe med at booke, da der er mange andre, der har fået øjnene op for, at rejsen til Italien nu er 1. prioritet, og at vores type af ferieboliger er perfekte i forhold til at undgå masseturismen. 

Her hos os, kan du trygt booke din næste ferie med ret til at afbooke og få pengene retur, hvis vi mod forventning ikke må rejse.

Opdateret 11. januar, 2022

Italien efter Corona

Vi tror på, at vores autentiske ferieboliger vil være den type af ferie, de fleste vil vælge fremover. Hos os bor I i boliger, der bliver rengjort med nye desinfektionsmetoder, der er god plads ofte med helt private terrasser, og I er omgivet af dejlig natur. Ingen masseturisme eller store tag-selv-borde i restauranterne.

Vi holder som sagt nøje øje med situationen i Italien, og vi har tæt kontakt med ejerne af ferieboligerne i Italien. Hvis du har lyst til at tale med os om mulighederne for at rejse, så ring eller skriv endelig. Så sørger vi for at du får en tryg ferie i vores hænder.

Mine rettigheder

Set i lyset af Corona-krisen og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, der vejleder os i vores rejseaktiviteter, har vi følgende afbookingsgaranti:

I kan bede os om 100% refusion af jeres indbetaling, hvis der er rejseforbud (rød eller orange) til din rejsedestination 30 – 0 dage inden afrejse. I får pengene retur – rub og stub – uden diskussion.

I så fald har vi blot brug for dit kontonummer til tilførsel af din indbetaling. Hvis I har betalt med kreditkort, krediterer vi dit kort, og betalingen tilbageføres. Det kan tage op til 30 dage at få pengene retur via kreditkort. Hvis vi tilbagefører via banken, får du pengene i løbet af max. en uge.

Det kalder vi tryghedsgaranti, og den er gratis. Du skal ikke tegne en forsikring for at få denne garanti.

 

Læs mere om vores betingelser og Corona-garanti her.