Min rejse til Italien.
Corona-status

Er det trygt at rejse nu?

Endelig! Hele Italien fik gul rejsevejledning d. 5. juni. 2021.

Vores rejsedestinationer Toscana, Umbrien, Ligurien, Sicilien og Piemonte har lavere smittetryk end i Danmark.

Vi går sommeren i møde, hvilket betyder, at vi har rigtig travlt med at arrangere jeres sommerferie i Italien. Vi kan mærke, at optimismen nu igen giver jer, vores gæster, håb, og der er nu igen gang i ferieplanlægningen hjemme hos jer. Det er skønt!

Så tøv ikke for længe, for der er rift om de bedste boliger – og en del rejser blev flyttet til 2021, så udbuddet er mindre end end det plejer.

Her hos os, kan du trygt booke din næste ferie med ret til at afbooke og få pengene retur, hvis vi mod forventning ikke må rejse.

Opdateret 7. juni, 2021

Italien efter Corona

Vi tror på, at vores autentiske ferieboliger vil være den type af ferie, de fleste vil vælge fremover. Hos os bor I i boliger, der bliver rengjort med nye desinfektionsmetoder, der er god plads ofte med helt private terrasser, og I er omgivet af dejlig natur. Ingen masseturisme eller store tag-selv-borde i restauranterne.

Vi holder nøje øje med situationen i Italien, og vi har tæt kontakt med ejerne af ferieboligerne i Italien. Hvis du har lyst til at tale med os om mulighederne for at rejse, så ring eller skriv endelig. Så sørger vi for at du får en tryg ferie i vores hænder.

Mine rettigheder

Set i lyset af Corona-krisen og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, der vejleder os i vores rejseaktiviteter, har vi følgende afbookingsgaranti:

I kan bede os om 100% refusion af jeres indbetaling, hvis der er rejseforbud (rød eller orange) til din rejsedestination 0 – 30 dage inden afrejse. I får pengene retur – rub og stub – uden diskussion.

I så fald har vi blot brug for dit kontonummer til tilførsel af din indbetaling. Hvis I har betalt med kreditkort, krediterer vi dit kort, og betalingen tilbageføres. Det kan tage op til 30 dage at få pengene retur via kreditkort. Hvis vi tilbagefører via banken, får du pengene i løbet af max. en uge.

Det kalder vi tryghedsgaranti 🙂

Hvis du vil læse svarene på de mest stillede spørgsmål i relation til Corona, skal du klikke videre her.