Mille Miglia

Mille miglia 1000 miglia

Local Living har haft stor succes med at arrangere Mille Miglia for glade danske bilentusiaster både i 2016, 2017 og 2018.

Skal du afsted i 2019? I år bliver Mille Miglia holdt fra 15.05 – 18.05.

Local Living hjælper gerne med at arrangere denne rejse for jer, der drømmer om at se flotte biler i smukke, italienske kulisser. Rejsen har Mille Miglia i Brescia og vindistriktet Franciacorta ved Iseo-søen som hovedattraktionerne krydret med vinsmagning, mad og naturoplevelser.

Hvert år i maj følges Mille Miglia af mange bilentusiaster og andre med benzin i blodet langs den 1000 mil lange rute. Det legendariske bil løb med ca. 450 deltagene biler starter i Brescia, og alle kører ad en spektakulær rute ned gennem Toscana til Rom – og tilbage i mål i Brescia i løbet af 3 dage.

Mellem Brescia og Iseo-søen ligger vindistriktet Franciacorta, der bl.a. producerer mousserende vine i verdensklasse – også med navnet Franciacorta. I området ligger hyggelige hoteller i den smukkeste natur, og Iseo-søen er med til at sætte scenen med sine bjerge, øer og idylliske miljø omkring søen.

Vi skræddersyer en oplevelse, hvor I får mulighed for at kombinere det fantastiske Italien med flotte biler og masser af fart. Planlægger I som virksomhed en tur, hvor I skal rystes godt sammen eller er I nogle venner, som rejser sammen, hjælper vi jer gerne med at få tingene helt på plads til Mille Miglia.

Send en mail til info@localliving.dk så kan vi sammen skabe en tur med fart over feltet.

SORTÉR BOLIGER

Kategori

Mine ønsker

Ingen resultater af din søgning

Det kan skyldes:

  • ikke muligt at booke den ønskede periode (husk at det oftest er lørdag – lørdag i højsæsonen)
  • ingen ledige ferielejligheder i perioden
  • ingen ledige ferielejligheder på det ønskede sted
  • ingen ledige ferielejligheder i den ønskede kategori

Vær venlig at gentage søgningen og at ændre dine kriterier.