Villaer

Lej smukke villaer i Italien til livets unikke øjeblikke

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner. Mulighederne er mange når du lejer en villa til din næste ferie.

Klik rundt nedenfor og sæt evt. nogle krav til dine ønsker over under “mine ønsker” – på den måde får i en villa som lever op til alle jeres forventninger!

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Casale San Martino

Casale San Martino agli Ulivi er et smukt landsted med plads til 10 - 12 personer kun få km fra Cortona. Villaen er smagfuldt indrettet, og der er en skøn panoramisk pool.

Toscana

Casa Dolly +

Skønt feriested i Toscana til 6 personer. Her er ægte toscansk landstil, dejligt poolområde med parasoller og liggestole, haveområde med pergola samt en køkkenhave med frugt og grønt til fri afbenyttelse.

 

 

 

Toscana

Villa I Cerri

Stor ferievilla til 16 - 18 personer ved Trasimenosøen. Her emmer af fred og ro, og i den smukke have finder man en opvarmet pool, hvilket også gør stedet ideelt uden for høj sæson.

 

Umbrien

Villa Santa Virginia +

Villa Santa Virginia til 12 personer med 6 soveværelser og 7 badeværelser.

Villa Santa Virginia på 275 m2 er beliggende i grønne omgivelser i Montaione på toppen af en bakke, som giver en flot udsigt over det bølgende toskanske landskab.

Centralt beliggende i Toscana tæt på restauranter, shopping, museer, rideskole, golf og tennis.

Toscana

Casa Fornace +

Villa til 10 personer fordelt på 4 badeværelser og 2 badeværelser.

Villa Casa Fornace på 163 m2 er beliggende i udkanten af La Morra og har privat pool, udsigt over poolen og gårdhave.

Norditalien