Villaer

Lej smukke villaer i Italien til livets unikke øjeblikke

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner. Mulighederne er mange når du lejer en villa til din næste ferie.

Klik rundt nedenfor og sæt evt. nogle krav til dine ønsker over under “mine ønsker” – på den måde får i en villa som lever op til alle jeres forventninger!

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Casina la Graziosa

Villa til 4 - 5 pers. i 2 dobbeltværelser og 1 badeværelse. 

I hjertet af Chiana dalen - nedenfor den hyggelige middelalderby ​​Cortona - ligger dette fine stenhus Casina La Graziosa til 4 - 5 personer. Det er et fritliggende hus på ca. 70 m2. med privat have og pool til jeres helt egen rådighed. 
Toscana

Villa Gaggioleto

Luksusvilla til 6 personer med 3 dobbeltværelser og 4 badeværelser. Køkken med ALT. Infinity pool. Villaen ligger på en fredelig plet med udsigt. I nærheden af Cortona. 

Toscana

La Pergola Cortona

Villa til 8 - 10 pers. 4 soveværelser + 6 badeværelser.

Dette er en hyggelig landvilla på 350 m2, som ligger fredfyldt med udsigt over kuperet landskab. Der er 5 km til den charmende landsby Cortona og gåafstand til restaurants og indkøb. 

Toscana

Villa Alexia +

Kun 11 km fra Lucca er Villa Alexia smukt beliggende. Villa til 8 - 10 personer, som er tæt på alting og alligevel langt nok væk fra hverdagens stress og jag i naturskønne omgivelser.  

 

 

Toscana

Villa Leccio (Cortona) +

Villa til 6 - 8 pers. med 3 soveværelser og 3 badeværelser.

Villa Leccio er et smukt stenhus på 200 m2 kun 2 km fra Cortona og beliggende midt på en 10.000 m2 stor grund med kastanjetræer, egetræer og olivenlunde. Fra villaen og poolen er der en betagende udsigt over Valdichiana-bakkerne, og dette er det ideelle sted for jer, der ønsker fred og ro. 

Toscana

Villa Bettina

Beliggende kun 5 km fra Luccas centrum findes denne tidligere olivenmølle, som nu er en skøn restaureret villa til 6 personer. 

Toscana

Agli Olivi +

Agli Olivi er en enkel villa til 8 personer, og er et oplagt valg til familien, som vil være tæt på både natur, strand og storbyer. Midt i olivenlunden med mageløs udsigt. 

Toscana

Villa Il Nido +

Villa Il Nido er til 4 personer. Villaen er beliggende kun 8 km fra Cortona, og er omkranset af dejligt landskab. Fin, let stil i villaen. 

Toscana

Villa Le Fontanelle

Stor villa med plads til 14 - 15 personer tæt på den lille landsby Monticchiello og Pienza.

Villaen er blevet fuldstændig renoveret og er nu komfortabelt indrettet, og er opdelt således, at den er ideel til familier eller vennepar, der rejser sammen. Der er en smuk panoramisk pool med udsigt over dalen.  

 

 

Toscana

Villa Il Seccatoio +

Villa til 6 personer tæt på Cortona - og på grænsen mellem Toscana og Umbrien. Det er det perfekte sted til dem, der søger afslapning og stilhed. Villaen er hyggelig og restaureret med respekt for historie og detaljer.  

 

 

Toscana

Villa Il Giardino di Diana

Villa Il Giardino di Diana er beliggende i hjertet af Valdichiana med skøn udsigt mod Cortonas bakker. Her er plads til 12 - 15 personer, og der hører en dejlig swimmingpool til villaen.


 

 

Toscana

Villa Teresa

 Smuk, stor villa til 8 - 12 personer med udsigt over dalen til Cortona og i gåafstand til en lille hyggelig landsby med restaurant og indkøb. Her er rammerne i orden til en skøn ferie i Toscana. 

Toscana

Villa Fontanicchio +

Stor og elegant villa med plads til 14 personer, beliggende med udsigt til Trasimenosøen. Her er kælet for detaljerne, og der er et skønt udendørsområde med swimmingpool.  

 

 

Umbrien