Villaer

Lej smukke villaer i Italien til livets unikke øjeblikke

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner. Mulighederne er mange når du lejer en villa til din næste ferie.

Klik rundt nedenfor og sæt evt. nogle krav til dine ønsker over under “mine ønsker” – på den måde får i en villa som lever op til alle jeres forventninger!

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Villa Sasso Canaldo

En dejlig villa til 9 personer med det smukkeste interiør, vi længe har set og med antik italiensk havearkitektur. Beliggende i gåafstand til pittoresk by med restauranter. Deler pool med 3 ferielejligheder.
Toscana

Villa Santo Stefano

Stor, flot villa til 14 personer.
Her er smukt, stille og god plads til hele familien. Meget fint poolområde omgivet af cypresser - og med udsigt over de bløde bakker syd for Siena.
Toscana

Villa La Pievina +

Villa på 250 m2 med 5 værelser til 10 personer med eget bad. Smagfuldt indrettet. Der dyrkes korn på ejendommen, hvor hovedbygningen lejes ud. Attraktivt beliggende i landskabet som er kendt som ”Le Crete Senesi” syd for Siena.

 

Toscana

Villa il Castagno

Villa til 8 - 11 personer - tæt på havet

Liggende midt i kastanjeskoven. 800 m. fra nærmeste by og 12 km til havet. Dejligt sted at slappe af i skyggen af træerne i bløde sofaer - og alligevel tæt til alting. 
Toscana

Villa Fontocchio

Villa til 16 pers.

Smukt og behageligt beliggende villa til 16 personer. Tæt på naturen og den hyggelige middelalderby Cortona. 

Toscana

Villa Gosparini +

Luksusvilla til 14 - 18 pers. Udsigt over Trasimenosøen. Meget lækker villa med alt det gode inden for rækkevidde. Fred og ro, eksklusiv bolig med skønne udendørsområder. 

Toscana

Villa Il Casone +

Villa til 14 - 22 personer (mulighed for 8 ekstrasenge). Rummelig villa bestående af 4 lejligheder og store fællesområder. Fin have med pool og panoramaudsigt til Cortona. Masser af villa og ferie for pengene.             
Toscana

Villa Eugenio

Hyggelig stenvilla i Cortona-området med plads til 13 - 15 personer. Masser af charme og blændende udsigt. Fredfyldt men alligevel kun 1,1 km fra nærmeste lille by.

Toscana

Villa del Colle +

Lækker villa til 14 - 16 personer - med 7 dobbeltværelser og 9 badeværelser. Helt igennem lækker villa med anneks i haven til fællesspisningen. 3 km til by.

Toscana

Villa La Foce

Villa til 8 - 10 personer. 

Oplev en uforglemmelig ferie på Villa La Foce i ro og fred . Nyd den fantastiske udsigt samtidig med, at I slapper af i en eksklusiv ejendom, som I har helt for jer selv. Nyd udekøkkenet ved den dejlige terrasse.

 

Toscana

Villa Valerie +

Villa til 8 pers. 4 dobbeltværelser. 

Inden for gåafstand af Cortona centrum, finder I denne vidunderlige 500 år gamle stenvilla med en fantastisk udsigt over Pergo dalen.

Villa Valerie har en helt unik charme og en drømmeagtig atmosfære. Denne specielle atmosfære er blevet skabt af husets engelske ejere. Familien havde et ønske om at skabe et sted, hvor de kunne få fred og ro og komme væk fra deres travle hverdag i London.

Toscana

Villa Cepina +

Villa til 12 personer - 6 dobbeltværelser og 5 badeværelser. 

Villa Cepina ligger i gåafstand til den lille by Lucignano - midt i det smukkeste landskab bestående af oliventræer, vinmarker og små skove så langt øjet rækker. 
Toscana

Villa Cepina Grande

Villa til 18 - 22 personer med 9 værelser og 7 badeværelser. 

Villa Cepina Grande er nydeligt indrettet og indeholder bl.a. et meget veludstyret køkken. Villaen er omgivet af en stor have med pool. Gåafstand til nærmeste by. Gode last-minute tilbud i for- og eftersæsonen. 
Toscana