Villaer

Lej smukke villaer i Italien til livets unikke øjeblikke

Lej en af vores villaer i Italien med egen pool til jeres ferie. Nyd en autentisk ferie sammen med din familie – måske 3 generationer – eller jeres venner. Mulighederne er mange når du lejer en villa til din næste ferie.

Klik rundt nedenfor og sæt evt. nogle krav til dine ønsker over under “mine ønsker” – på den måde får i en villa som lever op til alle jeres forventninger!

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

La Leopoldina

Moderne nyrenoveret Villa på 270 m2 beliggende i landlige omgivelser med fred og ro - i nærheden af Arezzo. Villaen La Leopoldina har plads til 16 mennesker bestående af 7 soveværelser og 7 badeværelser. 

Toscana

Le due Matote

Dejligt byhus med egen pool til 16 personer i den lille by Bossolasco i Piemonte, prisen er inklusiv morgenmad så I kan komme godt fra start hver morgen.

Norditalien

Villa Tempio di Titta

Villaen er til 6 - 8 personer fordelt på 3 værelser. Villaen er fantastisk hele året, da du både kan sidde inde og ude, når den skønne udsigt skal nydes. I har en lille by kun 4 km væk, hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter og barer. En flot villa, med en endnu flottere udsigt, når Sicilien skal nydes. 

Sicilien

Villa Isabella +

Villa til 9 personer, fordelt på 5 værelser og 4 badeværelser, som er et gammelt landsted der nænsomt er blevet restaureret og er klar til at byde velkommen i rolige omgivelser. Villa Isabella ligger ikke langt fra den gamle middelalderby Cortona, hvor der både er indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. 

Toscana

Villa Cerere

20 personers privat villa med 7 soveværelser og 12 badeværelser midt i den skønne umbriske natur med fantastisk udsigt

Umbrien

Fontecipressi +

Fontecipressi er en ældre smuk landejendom, der ligger på en solrig bakkeside omringet cypresser. Udsigten fra denne bolig er enestående uanset, hvor på grunden du befinder dig. De fleste værelser har et badeværelse en-suite.

Toscana

Il Palazzo

Luxusvilla til 10 personer og 6 soveværelser med eget bad. Villaen ligger midt i det naturskønne Toscana og kun 2 km fra den nærmeste by. Til ejendommen hører en 30 hektar stor skov, så der er rig mulighed for vandreture i eget område. Poolen har en fantastisk udsigt over området.

Toscana

Bellavista Perugia Golf

Luksusvilla til 18 pers. 3 lejligheder hvor der i alt er 9 soveværelser og 8 badeværelser. Villaen kan lejes som én luksusvilla eller separat i 3 lejligheder og en romantisk suite i annekset. Tæt på golfbanen. Fantastisk udsigt!

Umbrien

Villa Il Tinaio

Villa til 22 pers.
Il Tinaio er virkelig en enestående villa og meget stilfuldt indrettet. Her er god plads til 22 pers. med de 10 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser og et væld af gode fællesområder.
Toscana

La Pergola

Hus til 8 personer.

I byen Scalvaia ligger dette lille hus, der restaureret og har privat pool og have. Scalvaia er en meget lille landsby med ca. 70 indbyggere og beliggende i et smukt landskab domineret af store skove, der breder sig over bakke og dale. I byen er der en lille fødevarebutik, en bar, en god restaurant og et pizzeria. Alt i gåafstand fra huset.

Toscana

Podere la Silva +

Villa til 10 - 15 pers. 5 værelser i villaen med 12 sengepladser + lejlighed i anneks med 3 sengepladser.

Podere la Silva er et charmerende stenhus på 200 m2 med plads til 15 personer, beliggende på en fredfyldt skråning med en skøn udsigt og omgivet af haven med oliventræer ca. 65 km syd for Siena. En af vor billigste villaer.

Toscana

Villa La Cappella +

8-12 personer
Beliggende mellem Abbey of San Galgano og Chapel of Montesiepi finder man Villa Capella, som er restaureret med respekt for husets originale struktur og tilført alle moderne bekvemmeligheder.
Toscana