Sejlerferie

Klar til en anderledes ferie? Hvad med, at prøve sejlerferie med Local Living?

Når du er på sejlerferie sammen med Local Living er det hele planlagt på forhånd. Du får her en helt anden ferie oplevelse og set den vestligste øgruppe på rundrejse med Katamaran. Båden tager 10 passagere med – så se om du ikke kan samle 9 af dine gode venner, familiemedlemmer eller kollegaer til en ordentlig teambuilding tur. På Katemaranen er der selvfølgelig også ægteparret Michaela (værtinde) og Luca (skipper) med om bord, som tager sig rigtig godt af jer!

Turen går til Egadiøerne – vest for Sicilien, som er et sandt paradis for helt unikke naturoplevelser.  Egadi er en sand naturperle, hvor du kan opleve et stille liv i små landsbyer – dog er der kommet en stigende kvalitetsturisme hertil. Øerne har været beboet siden oldtiden – navnet på øen stammer fra det græske Aegates, som betyder “øen med geder”. I oldtiden levede gederne af den frodighed som naturen havde.

Den uforlignelige kyst og undersøiske skønheder, er bare noget af det som øerne især er kendt for. Er du til dykning er dette også muligt, da man i naturreservatet har et utal af huler og mange forskellige marinemiljøer. Området har opnået særlig beskyttelse og er udnævnt til “Marine Natural Reserve.”

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Ingen resultater af din søgning

Det kan skyldes:

  • ikke muligt at booke den ønskede periode (husk at det oftest er lørdag – lørdag i højsæsonen)
  • ingen ledige ferielejligheder i perioden
  • ingen ledige ferielejligheder på det ønskede sted
  • ingen ledige ferielejligheder i den ønskede kategori

Vær venlig at gentage søgningen og at ændre dine kriterier.