Rejseforsikring

Rejseforsikring er ofte et område, som er vanskeligt at overskue. Der er mange forskellige udbydere på markedet, som både tæller deciderede rejseforsikringsselskaber, almindelige forsikringsselskaber og kreditkortudbydere.

Hvilken forsikring der passer til dig afhænger af dine rejsevaner, og hvor du i verden du rejser. Forbrugerrådet har lavet en oversigt over, hvad du skal tænke på, for at få overblik over dit forsikringsbehov.

 

Forbrugerrådets bedste råd til danskere, som ikke har helt styr på rejseforsikringen, er:

1. Rejser du meget eller lidt?

2. Rejser du oftest inden for Europa?

3. Er du aktiv på din ferie?

Gå alle dine forsikringspapirer igennem, og lav et overblik til dig selv. Du behøver kun gøre det én gang, og så kan du opgradere, hvis du skal noget ekstraordinært.

Husk, at du kan være forsikret på mange forskellige måder. F.eks. kan du gennem din arbejdsgiver, være dækket af en kollektiv gruppeulykkesforsikring, der også dækker din fritid.

En af fordelene ved at købe rejser gennem et rejsebureau er, at bureauet kan være behjælpelige med at få overblik over dit forsikringsbehov i forbindelse med en given rejse. Local Living samarbejder med Europæiske rejseforsikring, som er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Læs mere om forsikringmulighederne for din private sommerrejse.

Kilde: Forbrugerrådet.dk

Afbestillingsforsikring

I kan  bestille afbestillingsforsikring hos Local Living. Forsikringen skal tegnes ved bestilling af rejsen og senest ved indbetaling af depositum. Prisen er kr. 248.- pr. person.

Ved tegning af afbestillingsforsikring hos os, er I sikret, hvis:

 • du eller andre rejsedeltagere bliver ramt af sygdom eller tilskadekomst
 • der opstår alvorlig sygdom eller dødsfald i din nærmeste familie
 • ferien har et specifikt formål, fx golf eller lystfiskeri, og du ikke kan fuldføre denne aktivitet pga. uheld eller sygdom
 • din bolig bliver udsat for indbrud eller brand
 • du bliver indkaldt som vidne i en retssag eller til aftjening af værnepligt
 • du bliver gravid efter køb af rejsen, og graviditeten ifølge lægelig vurdering betyder, at din rejse ikke kan gennemføres
 • du som studerende ikke består eksamen eller på grund af akut sygdom må melde afbud til eksamen, og derfor skal til reeksamination
 • du bliver skilt/separeret eller ophører samliv
 • der forekommer bedrageriske handlinger eller overenskomststridig arbejdsnedlæggelse i egen virksomhed
 • du bliver opsagt og skal påbegynde nyt job tæt på afrejsetidspunktet
 • du skal på „kør selv ferie” og din bil går i stykker

 

Vi har lavet en aftale med Europæiske Rejseforsikring, der udbyder konkurrencedygtige forsikringer – både afbestilling og rejseforsikringer. Du kan læse om dækning og priser samt bestille din forsikring ved at klikke på linket her.

 

Bestil din rejse- eller afbestillingsforsikring her