Local Living SIKKER-REJSE garanti

På udvalgte Local Living feriesteder har vi valgt at tilbyde dig en ekstra sikker-rejse-garanti. Vi vil nemlig gøre vort bedste til, at du føler, at du med sindsro, kan booke en rejse nu og have mulighed for at fortryde det, når du kommer nærmere afrejse. 

Den ekstra SIKKER-REJSE-garanti betyder:

– at du helt indtil 30 dage før din afrejsedato kan vælge at ombooke din rejse helt gratis og helt uden nogen årsag eller forklaring.  

Altså det betyder, at du på disse udvalgte steder, kan afbooke din rejse uanset rejsevejledningerne frem til en måned før, du skulle rejse.

Dit indbetalte depositum bliver der ikke rørt ved, men bliver derimod gemt og kan benyttes til din nye ferie.

Det betyder, at dit indbetalte depositum ikke går tabt, men derimod bliver det blot stående ved Local Living og kan bruges 2 år frem i tiden.

Vi introducerer Local Living sikker-rejse som en ekstra sikkerhed til dig, der gerne vil kunne bestille ferie med ro i maven.

Så hvis du ønsker at rejse med 100% ro i maven, så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på vores ferieboliger i Local Livings SIKKER-REJSE tema. 

PS. Under normale omstændigheder ville du kunne afbooke rejsen frem til 60 dage inden afrejse, men du ville miste depositum. Så SIKKER-REJSE er en stor forbedring af dine betingelser. Nu kan du jo afbooke frem til 30 dage før afrejse uden at miste noget. 

Se alle de unikke steder, hvor du kan føle den endnu mere tryg end normalt:

https://localliving.dk/local-living-sikker-rejse/

For at gøre det hele endnu mere sikkert, så har vi altså stadig en Covid-19-rejsegaranti på alle boliger. Lige meget hvilken feriebolig eller privat villa du booker hos Local Living, så er du ALTID dækket af vores Covid-19-rejsegaranti, hvor du får alle pengene retur, hvis du ikke kan rejse pga. Udenrigsministeriets Corona-restriktioner.