Fly til Italien

Aldrig har der været så mange flyforbindelser til Italien som nu. Det bliver ikke nemmere end en flyv-selv ferie med Local Living.

 

Der er mange fly til Italien, og her er en oversigt over de fleste flyforbindelser til vores områder i Italien. Listen er ufuldstændig, men den kan sagtens bruges som en tjekliste, så du ikke misser at tjekke flyforbindelser fra Danmark til steder i Italien, du måske ikke tænkte på. 

Norwegian

København – Pisa, København – Rom, København – Milano, København – Catania (direkte fly om lørdagen fra april – oktober)

SAS

København – Bologna, København – Rom, København – Milano, København – Nice, København – Palermo (direkte fly om fredagen), Aarhus-Rom, Rom-Aarhus

Easyjet   

København – Milano

Ryan Air

Billund – Pisa, Billund – Rom, Billund – Milano, København – Milano, København Rom, København Bologna

Vueling

København – Bologna, København – Rom, København – Milano, København – Firenze, København  Pisa, København  Catania, København  Palermo, København Genoa, Aalborg  Bologna, Aalborg  Rom, Aalborg Pisa, Aalborg  Firenze

Alitalia

København – Rom, København – Milano, København – Catania, København – Genoa, København – Pisa, København – Palermo, København – Firenze, København – Bologna, Billund – Rom, Billund – Milano, Billund – Catania, Billund – Genoa, Billund – Pisa, Billund – Palermo, Billund – Bologna, Billund – Firenze

Tjek fx. på www.momondo.dk eller www.skyscanner.dk for at finde flyforbindelser, der passer med jeres ferieønsker.

Husk at i højsæsonen går vores udlejningsperioder oftest fra lørdag – lørdag, så flyankomsterne skal passe med dette. Udenfor juli og august er der meget større fleksibilitet – f.eks. også blot en forlænget weekend.

Hvornår er det bedst at bestille flybilletter?

 

Vi får ofte spørgsmål om, hvornår det er bedst at bestille flybilletter. Det kan være svært at svare på, men som en tommelfingerregel er det en god ide at bestille jeres flybilletter mellem 6 – 8 uger før i rejser. 

Flybilletter vil ikke blive billigere lige inden afrejse, tværtimod kan de risikere at blive dyre. Der er stor efterspørgsel på flybilletter, så sørg for at bestille jeres billet 6 – 8 uger før afrejse. 

Rejser I i højsæsonen, så er det godt at være ude i god tid – her sætter flyselskaberne ikke priserne meget ned, da efterspørgslen på flybilletter er høj i denne periode – så bestil med det samme, hvis I skal rejse i højsæsonen! 

Airhelp.com

“Skæve ankomster”

Hvis I skulle ende med en fredagsflyvning til Pisa og ønsker at blive i Pisa en enkelt nat, så er her en liste over nogle muligheder i byen. Der er ca. 5 min. kørsel med taxi/lejebil til banegården, og der er en bus, der kører hvert 10. minut mellem banegården og lufthavnen.

Hotel Bologna 4 stjernet hotel på gågaden i nærheden af banegården. Lille parkeringsplads www.hotelbologna.pisa.it

Hotel Alessandro della Spina. 3 stjernet hotel i nærheden af banegården. Lille parkeringsplads. www.hoteldellaspina.it/

Hotel Minerva 3-stjernet hotel på gågaden. Garage i gåafstand. www.hotelminerva.pisa.it

Hotel Moderno, 2-stjernet hotel i nærheden af banegården. www.hotelmoderno.pisa.it

Billeje i Italien

Hvis du har brug for at leje bil, er her nogle punkter, jeg beder jer have fokus på i forbindelse med billeje:

  • Underskriv under ingen omstændigheder yderligere forsikring med mindre I er 100% sikre på, at I har brug for ekstra forsikring. Mange af jer har tilkøbt forsikring på forhånd, og I har måske ikke brug for yderligere forsikring. Få forklaret, hvad I skriver under på. Det er tit pres på ved udlejningsskranken, men afsæt den nødvendige tid til at være sikre på, at I er indforstået med alt, der står i kontrakten.

  • I skal aflevere et international kreditkort (Mastercard eller Eurocard) til dækning af et mindre servicegebyr, eventuelle bøder I måtte få – samt eventuelle skader, I måtte pådrage bilen. I kan ikke bruge Visa/Dankort, der er et betalingskort. Kreditkortet skal være i samme navn, som den, der står på billeje-kontrakten. Hvis I får en skade, og I har tilkøbt forsikring til eliminering af selvrisiko, trækkes skadebeløbet fra jeres kort, og beløbet bliver efterfølgende refunderet via forsikringen – dog minus et administrationsgebyr, som biludlejningsfirmaet opkræver.

  • Tag billeder af bilen, når I modtager den. Vær sikker på, at eventuelle skader på bilen er noteret på jeres lejekontrakt. Hvis ikke, så få dem påført, inden I tager bilen i brug. Tag et billede af tankmåleren og kilometerstanden ved afhentning.

  • Tjek at bilen fungerer – incl. cigarettænderen, som I måske skal bruge til GPS eller opladning af telefoner. Tag jer god tid!

  • Undgå at få bøder ved for eksempel at være opmærksom på, hvor I parkerer, at overholde fartbegrænsningerne og at det som udgangspunkt er forbudt at køre i centrum af byerne i Italien. (Zona traffico limitato – forkortet og anført på skilte som ZTL).

  • Når I afleverer bilen igen, skal I sørge for at få skriftligt bekræftet af en person fra biludlejningsselskabet, at alt er ok med bilen. Husk at aflevere bilen med fuld tank, og tag et billede af tankmåleren, kilometerstanden og selve bilen ved afleveringen.

Så er I vist klædt på 🙂

Jeg ønsker jer en skøn ferie i Italien – og problemfri billeje.

 

Vores kunder udtaler:                                 
“I smukke Toscana kan familien finde alt det der skal til for holde en skøn ferie og med Local Living som rejsearrangør er der garanti for at ferien holder hele vejen!”