Ferieboliger i Toscana

Har I lyst til at holde jeres ferie i håndplukkede ferieboliger i Toscana?

Vi har samlet alle vores ferieboliger i Toscana i denne oversigt. Her kan du finde netop den feriebolig, der passer til dine ønsker.

Det Toscana, de fleste forbinder med vinmarker, bølgende landskaber, cypresser og landsbyer, ligger i den centrale del af Toscana. Det ligger i en trekant mellem Firenze, Siena og Pisa. Det er her de fleste af vores ferieboliger er beliggende.  Området er kendetegnet ved sine utal af spændende store og små byer, hvor I vil få indblik i hverdagslivet for italienere.

I kan vælge at prioritere kategorien af jeres feriebolig Toscana eller afkrydse specifikke ønsker. Som noget helt tredje kan I også tage kontakt til os, og vi hjælper gerne med at finde den helt rette feriebolig til jer.

Find din feriebolig

Type af bolig

Faciliteter

Aktiviteter

Tema

Kategori

Lokation

NULSTIL

Villa del Cardinale

Denne lejlighed i Villa del Cardinale er én af 4 lejligheder, der deler pool. Men ellers er her meget privatliv pga. en dejlig have med overdækket terrasse og egen grill. Lejligheden er af høj kvalitet, og der er brugt gode materialer. Opvaskemaskine og aircondition. Gåafstand til lille by, Pergo. 

Agriturismo Colognole +

Agriturismo Colognole ligger 30 km nordøst for Firenze i Chianti. Her midt i imponerende natur har stedet en meget seriøs vinproduktion, ferielejligheder, 2 villaer og en formidabel restaurant. Tennis, ridning og vandreruter. 

Locanda Le Piazze

Helt igennem luksus og raffineret boutique hotel med 17 værelser og egen økologisk restaurant. Pool og beliggende midt i vinmarkerne 6 km fra Castellina in Chianti. 

Borgo di Pietrafitta Relais +

Intet mindre end totalt gennemført landsted, i Chianti-området tæt ved Castellina in Chianti - med højest kvalitet på alt. Her vil I opleve en virkelig behagelig atmosfære, med autentisk toscansk arkitektur i en lille landsby, hvor alle 15 ferielejligheder er indrettet i de oprindelige boliger. 

Monsignor della Casa

Monsignor della Casa er indbegrebet af det bedste Toscana har at byde på. Her er alt, man kan ønske sig på en ferie, hvis du ønsker afslapning blandet med aktiviteter. Lejligheder af højeste kvalitet og egen restaurant. 27 km. nord for Firenze. 

Cykelferie +

Med udgangspunkt i området omkring Lucca kan I tage på skræddersyede cytkelture tilpasset jeres behov ud fra sværhedsgrad og kilometerantal. Med jer har I egen private cykelguide, italienske Stefano, der sætter en ære i at vise jer alle seværdighederne i området. 

Agriturismo Bellavista (Siena) +

Hyggeligt landsted med seks lejligheder og to dobbeltværelser i Siena-området. Her er panoramisk beliggenhed og en skøn pool. Hver søndag arrangeres der en velkomstbuffet, hvor der kan smages på skinke, ost, salami og lokale vine. 

Tenuta il Vallone +

Via en lille snoet vej, der er omkranset af gamle toscanske egetræer, kommer man til en klassisk gård med fire skønne lejligheder. Stedet har swimmingpool og er omgivet af olivenlunde. Tæt på golfbane. 

Agriturismo Angelo

Dette er et feriested, som man næsten ikke vil hjem fra. Her er skønne lejligheder, dejlige omgivelser med swimmingpool og et meget hjælpsomt personale, der gerne rådgiver om udflugter og andre arrangementer.

Fattorie Santo Pietro

Skønne lejligheder blandt vinmarker og olivenlunde, i kort afstand til historiske San Gimignano. Der er restaurant på stedet, hvor egen produktion indgår som ingredienser i traditionelle toscanske retter.

Borgo Tollena +

Dejlige lejligheder, som er tæt på San Gimignanos centrum - byen med de berømte tårne. Borgo Tollena råder over 66 hektar, så der er masser af naturoplevelser i vente. Desuden er der egen produktion på stedet og en swimmingpool med børneområde.