+
Vi bedømmer hvert landsted på en skala fra 3 til 5, hvor 5 er den bedste kategori. Vi har set på pris, kvalitet og x-faktoren og fundet frem til en samlet bedømmelse, der i høj grad er lavet med hjertet, og derfor er meget personlig.

Cykelferie

Ferielejlighed - Toscana

  Skræddersyet cykeltur med privat guide

  I området omkring Lucca - kendt for sit gode cykelterræn

  God mad og skønne udsigter

  Cykelferie med ildsjælen Stefano. 100% passion og indlevelse.

  Local Living arrangerer avancerede cykelferier, og en både udfordrende og smuk rute i selskab med eks-prof cykelrytter Stefano del Sarte begynder i Lucca. Herfra fortsætter det mod havet ad Freddana Luccese frem til San Martino in Freddana, hvor man tager den første stigning på fem km til Monte Trebio, derpå nedkørsel til Diecimo, forbi Giacomo Puccinis fødeby og videre mod Borgo a Mozzano.

  Her dukker Ponte della Maddalena op 20 km nord for Lucca. Broen fra 1400-tallet kaldes i folkemunde for Djævlebroen, en usædvanligt flot og historisk bro, og Stefano del Sarto er mand for anekdoter om broen og dens navn. Det går videre langs fjorden Serchio, forbi tre af de antikke, luccesiske villaer og igen opad bakkerne tildækket med olivenlunde, vinmarker og panoramaudsigt over dalen. Forbi Matraia, Vargiano, Petrognano ad grusveje mod Montecarlo og indlagt pause, hvor man kan besøge fortet med den enestående strategiske betydning: Fortezza del Cerrugio. Frokosten kan man fx indtage på Fattori il Poggio, og så går turen tilbage mod Lucca på endnu en strabadserende tur: San Salvatore, Marginone, San Giuseppe, Turchetto, le Quattro Mura, Camigliano, Marlia og Lammari – en rute på ca. 80 km.

  Der er mulighed både for ture for helt almindelige motionister og mere avancerede ruter nord om Lucca. Med på cykelturene følger Stefano del Sarto, der kender området, udfordringerne og alle de gode pit-stops undervejs. Han har igennem flere år guidet ambitiøse cyklister og sammensætter ruterne helt efter behov. Ved større grupper medbringer han servicebil med ekstra cykler i tilfælde af, at gearet ikke klarer mosten.

  Det kan være ture på alt fra éndagesruter på 60-80 km til ture af en hel uges varighed, hvor ikke to dage er ens. Stefano del Sarto har desuden en stor passion for cykelreparation – også dem med nogle år på bagen, som anvendes i det berømte Eroica-cykelløb, som han er medarrangør af. Han har ca. 20 racercykler af høj kvalitet, og på hans værksted bliver cyklen nøje tilpasset den specifikke cyklist.

  Prisen for en dag med Stefano del Sarto som guide er kr. 2.250 for max. 10 ryttere. Dertil kommer leje af cykel, som koster ca. kr. 150/dag. Specialpris for en guidet dagstur er fra kr. 725 pr. person (ved 4 personer) inkl. cykler tilpasset den enkeltes behov (hybrid/racer/MTB)

  En uges ophold på et B&B for seks personer i fem dage med Stefano del Sarto som guide og syv overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad koster hhv. fra kr. 6.700 pr. person (alu) og fra kr. 6.100 (carbon).

  Local Livings ture skræddersyes efter behov, og der bør bestilles i god tid påinge@localliving.dk. Fortæl om ambitionerne og Stefano del Sarto sammensætter en cykelrute, som man præsenteres for i detaljer.

  Vi har desuden et samarbejde med Hike and Bike link. De er eksperter på cykelture – og vandreture – efter jeres eget hoved. Få cyklerne bragt til jeres landsted og få en skræddersyet cykeltur med eller uden guide.

  Leje af cykler i Toscana eller Umbrien

  Ønsker I at leje cykler, kan I spørge os om mulighederne. Der er mange landsteder, der udlejer cykler til gæsterne på landstedet – ofte mod et mindre beløb. Hvis de ikke selv har cykler til rådighed, kender de næsten altid en cykeludlejning i nærheden.

  Skriv til os og hør nærmere om mulighederne på cykel på info@localliving.dk

  Vi kan også hjælpe med at booke cyklerne, eller I kan gøre det selv. F.eks. er der en god cykeludlejning i Greve in Chianti – Ramuzzi Rent – hvor leje af f.eks. en racercykel koster Euro 20 pr. dag og 7 dage for Euro 120 incl. hjelm, vandflaske, reparationskit og cykellås. Hvis I ønsker at få cyklen bragt ud på landstedet og hentet igen, kan det lade sig gøre mod ekstra gebyr. I skal medbringe pas og kreditkort ved afhentning af cyklen. Hvis I bestiller gennem os, skal I oplyse type af cykel (racer, mountain bike, hybrid eller tandem..), højde samt type af pedal. Se link til Ramuzzi Rent og sig at I kommer fra Local Living.

  Eller hvorfor ikke opleve sand italiensk livsstil for en dag? I kan leje en scooter i en dag for ca. Euro 30.

  Der er følgende krav, hvis man ønsker at leje scooter:

  – min. 18 år

  – kørekort

  – kreditkort

  – køreerfaring

      Tjek ledighed og priser

      Individuelle og skræddersyede ture

      7 dage
      23.04.2021 - 30.04.2021
      7.600,00 DKK

      Ledige uger

      • Individuelle og skræddersyede ture

      Priser i kr. for hele ferielejligheden

      Pr. uge Max.
      antal pers.
      Afrejserengøring
      Individuelle og skræddersyede ture 2 Inkl.
      01.01. - 01.01.
      7.600,00